Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی کرمی، استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله و فوق تخصص مهندسی ژنتیک در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره علت شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار کرد: بر اساس تحقیقاتی که انجام داده ایم، بار‌ها اعلام کرده ایم که چهره بیماری‌ها در حال تغییر است و خیلی از بیماری‌هایی که تمام شده بودند دوباره در حال برگشت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرمی افزود: در بازه‌ای از زمان با پیشرفت تکنولوژی، همگان به این امر اعتقاد پیدا کردند که بیماری‌های ویروسی و واگیردار حدودا به پایان عمر خود رسیده اند و بیماری‌های غیر عفونی و غیر واگیر مثل بیماری‌های قلبی و دیابت و... افزایش یافته اند اما به یکباره در سال ۲۰۰۳ با بیماری‌ سارس مواجه شدیم که از خانواده کرونا است و از چین و هنگ گنگ پدید آمد.

بیشتر بخوانید: نتایج آزمون استخدامی دانشگاه‌های علوم پزشکی منتشر شد+ لینک مشاهده نتایج

استاد دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با بیان اینکه به این بیماری‌ها باز پدید، نوپدید و ناپدید می‌گوییم افزود: مثلا آبله، کلا ریشه کن شده و برخی بیماری‌ها مثل سل،جذام، طاعون و وبا را داشتیم که دیگر اسمی از آن‌ها نمی‌شنیدیم اما برخی بیماری‌ها در حال بازگشت هستند.

کرمی با اشاره به اینکه در کشور ما ویروس کرونا به دو قسمت تقسیم شده است، ادامه داد: گروهی که ۸۵ درصد مردم به آن دچار می‌شوند و فکر می‌کنند سرما خورده اند و گروه دوم ۱۵ درصد مردم را شامل می‌شود که به دلیل ضعف سیستم ایمنی بدن است و از این ۱۵ درصد فقط ۲/۱ درصد آن‌ها احتمال فوت دارند.

فوق تخصص مهندسی ژنتیک گفت: در این وضعیت فقط یک کار می‌شود کرد و آن حفظ روحیه است؛ صد‌ها اپیدمی در ایران آمده و رفته و خیلی وحشت ایجاد نکرده است. قربانی ویروس کرونا افراد ضعیف هستند پس مردم سعی کنند شاد باشند و نگرانی زیادی نداشته باشند؛ پیش بینی می‌کنیم ویروس کرونا در کشور ما اواخر اردیبهشت به پایین‌ترین سطح ممکن خواهد رسید و از بین خواهد رفت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا علی کرمی ویروس کرونا بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۷۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی پایین است؟

مدیرکل تعاون استان مرکزی گفت: یکی از علل پایین بودن نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی، خارج شدن کارگران از محیط‌های کاری و سخت و زیان‌آور بودن مشاغل است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، جمشید امیدی ظهر امروز در جشنواره امتنان استان مرکزی(تجلیل از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه) اظهار داشت: فراخوان برگزاری جشنواره امتنان استان مرکزی از 10 مهرماه سال گذشته آغاز و تا اول آذرماه ادامه داشت که در نهایت منجر به ثبت‌نام 440 کارگر، 59 گروه کار و 121 واحد در سامانه امتنان شد. پس از پایان مهلت ثبت‌نام، کمیته ارزیابی تشکیل و بر اساس اسناد و مدارک بارگذاری شده، 108 مورد بازدید میدانی انجام شد.

وی افزود: مجموعا هشت واحد برتر استانی، سه کارگر نمونه و 2 گروه کار نمونه به تعداد هشت نفر در مجموع به عنوان برگزیدگان این جشنواره انتخاب شدند که در هفته کار و کارگر از آنها تجلیل شد. امسال از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید با مشارکت مردم تعیین شده و به فرموده ایشان رکن جهش تولید کارگر است، هر قدر کارگر و کارآفرین بیشتر تلاش کنند و هر قدر زمینه تلاش موثر برای اینها فراهم شود توفیقات بیشتری نصیب کشور و ملت خواهد شد. این استان در سنوات گذشته کارگر ملی نداشت اما امسال کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به اشتغال ایجاد شده در سال گذشته تصریح کرد: آمار شاغلین 15 سال به بالا در سال 1401 به 389 هزار و 720 نفر رسید و 15 هزار و 720 اشتغال از سال 99 تا 1401 به استان اضافه شد و آمار سال 1402 تا پایان فصل بهار امسال اعلام می‌شود. 

امیدی بیان کرد: نرخ بیکاری استان مرکزی از 7.8  درصد سال 1400 به 7 درصد در سال 1402 رسید. نرخ مشارکت اقتصادی استان در سال 1400 و 1401، نیز 36.6 درصد و سال گذشته به 36.3 درصد رسید.یکی از علل پایین بودن نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی، خارج شدن کارگران از محیط‌های کاری و سخت و زیان‌آور بودن مشاغل است.

وی از افزایش 8 درصدی کارگاه‌هایی فعال استان نسبت به سال 99 خبر داد و گفت: تعداد کارگاه‌های فعال استان 6.25 درصد معادل یک‌هزار و 482 کارگاه از بهمن ماه 1401 تا بهمن‌ماه 1402 اضافه شده است. 

انتهای پیام/711/.

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • چرا نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی پایین است؟
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت