Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-06@15:08:29 GMT

عضو کمیسیون آموزش مجلس: شرایط بازگشایی مدارس فراهم نیست

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۹۴۷۷

عضو کمیسیون آموزش مجلس: شرایط بازگشایی مدارس فراهم نیست

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ضمن اعلام ضعف شدید در زیرساخت‌های آموزش مجازی کشور گفت: شرایط بازگشایی مدارس فراهم نیست.

به گزارش مشرق، جبار کوچکی‌نژاد عدم برگزاری کلاس‌های فیزیکی سال تحصیلی ۹۹-۹۸ به دلیل شیوع ویروس کرونا و حفظ سلامت دانش‌آموزان و جامعه فرهنگیان را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: شرایط بازگشایی مدارس فراهم نیست از طرفی ضعف شدید در زیرساخت‌های آموزش مجازی کشور مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: بازگشایی مدارس در حال کمرنگ شدن است

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از برگزاری جلساتی با وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سنجش در هفته اخیر خبر داد و عنوان کرد: بحث‌های بسیار زیادی در این جلسات نظیر نحوه برگزاری کنکور سراسری، اعلام زمان پایان سال تحصیلی و مشکلات موجود در آموزش‌های فضای مجازی مطرح شد.

کوچکی‌نژاد با بیان اینکه در جلسات مذکور مسئولان وزارت آموزش و پرورش در قالب یک گزارش از اجرای خوب آموزش‌های مجازی و پوشش ۷۰ درصدی آن در کشور خبر دادند تصریح کرد: به عقیده بنده عملا ًدر این موضوع و آمارهایی که از پوشش ۷۰ درصدی مطرح می‌شود جای تردید است زیرا زیرساخت‌های آن اصلاً در کشور وجود ندارد.

وی سرعت پائین اینترنت در نقاط مختلف کشور حتی شهرها را یکی از موانع اجرای پوشش همگانی آموزش‌های مجازی اعلام کرد و گفت: با توجه به شبهات و ابهاماتی که در این زمینه وجود دارد قرار شد مسئولان وزارت‌های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری مجدداً مشکلات را بررسی کرده و نتایج آن را در جلسه هفته آینده مطرح کنند.

نماینده مردم رشت در مجلس با تأکید بر اینکه طبق شواهد موجود امکان برگزاری کلاس‌های فیزیکی سال تحصیلی ۹۹-۹۸ دیگر وجود ندارد خاطرنشان کرد: با توجه به چالشی که به علت شیوع ویروس کرونا در حوزه آموزش و پرورش به وجود آمده است استفاده از روش‌های آموزش مجازی به جای کلاس‌های حضوری باید در دستور کار قرار گیرد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه به غیر از کلاس‌های حضوری سال تحصیلی ۹۹-۹۸ حتی امکان برگزاری امتحانات در مدارس نیز وجود ندارد اظهار داشت: یکی از پیشنهادات برای حل این مشکل برگزاری یک آزمون به صورت مجازی است البته در مورد شکل و روش انجام آن هنوز بررسی‌های لازم انجام نشده است.

نماینده مردم رشت در مجلس برقراری کلاس‌های جبرانی در ابتدای سال تحصیلی ۹۹-۱۴۰۰ برای دانش‌آموزان و سپس ارتقاء آنان به کلاس بالاتر را مورد تأکید قرار داد و ابراز داشت: در حال حاضر علاوه بر بسیاری از دانش‌آموزان، خود معلمان نیز امکانات و تجهیزات کافی برای برگزاری آموزش‌های مجازی را در اختیار ندارند.

کوچکی‌نژاد وجود مشکلات و موانع اساسی در مسیر اجرای آموزش‌های مجازی را بار دیگر متذکر شد و با بیان اینکه سرعت پائین اینترنت اجازه تحقق این هدف را به ما نمی‌دهد تصریح کرد: آن‌چه که مشهود است دانش‌آموزان اشتیاق چندانی برای فراگرفتن دروس خود از طریق فضای مجازی ندارند و این هم یکی از چالش‌هایی است که با آن مواجهیم.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید آموزش مجازی تلویزیون تلویزیون برنامه تلویزیونی آموزش دانش آموزان دانش آموز وزارت علوم مجلس مشرق سازمان سنجش وزارت آموزش و پرورش دانشگاه آزاد اسلامی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس کمیسیون آموزش مجلس مجلس شورای اسلامی عضو کمیسیون آموزش آموزش های مجازی بازگشایی مدارس سال تحصیلی ۹۹ آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۹۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد

نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، محمد وحیدی امروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه استان خراسان شمالی، اظهار داشت: اجرای رتبه‌بندی معلمان، 60 هزار میلیارد تومان اعتبارات آموزش و پرورش را افزایش داد.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی با اشاره به اینکه کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی به عنوان کمیسیون برتر مجلس یازدهم انتخاب شده است، افزود: اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان علی‌رغم کاستی‌هایی که داشت، 60 همت اعتبارات آموزش و پرورش را افزایش داد.

وی ادامه داد: قانون  جهش تولید دانش‌بنیان با پشتیبانی از 10 هزار شرکت  دانش‌بنیان نیز یکی دیگر از قوانین مهم مجلس یازدهم بوده است که 50 همت در بودجه سالانه به سمت شرکت‌های دانش‌‌بنیان سوق پیدا می‌کند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه آموزش و پرورش باید به دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی توجه داشته باشد، افزود: در 3 سال 300 درصد رشد پذیرش دانشجو در این دو دانشگاه اتقاق افتاده است.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ترویج نگاه الگوسازی در مدارس، گفت: در حال حاضر 107 میلیارد تومان پروژه از محل اعتبارات سفر رهبری اجرا می‌شود که در 4 سال این عدد به 230 میلیارد تومان رسیده است.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست