Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، رسانه‌ رادیو در ایران و جهان هم به لحاظ قدمت و هم به لحاظ کمیت و کیفیت از جایگاه ویژه‌ای در عرصه‌ تاریخ برخوردار است. گستردگی نفوذ رادیو را امروزه بیشتر می‌توان درک کرد، چرا که در عصر حاضر با بروز فضا‌های نوین رسانه ای، رادیو علاوه بر شنوندگان دیرینه‌ خود، مخاطبان امروزی با تعلقات جدید را نیز جذب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رادیو از طریق صدا، مخاطب را به تفکری نو هدایت می‌کند و با تأثیر بر ذهن مخاطب او را آزادانه به تصویرسازی وا می‌دارد. همچنین در این هیاهوی رسانه‌ای امروز که مملو از جریان‌های بیگانه است و هجمه‌های بسیاری بر داشته‌های ملت‌ها و فرهنگ‌ها وارد می‌شود، رادیو به عنوان یکی از تاثیرگذار‌ترین رسانه‌ها باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

با توجه به نام گذاری سال «جهش تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه برنامه سازی رادیو به ساختار‌ها و قالب‌های مختلفی توجه شده و چیدمان برنامه‌ها تغییر کرده است. در این راستا رادیو از یک سو عهده دار مأموریت عمومی است که عبارت است از اطلاع رسانی، معرفی کار آفرینان برتر و بازگو کردن اقداماتی که مردم و مسئولان در این راستا انجام می‌دهند. از سوی دیگر رادیو عهده دار مأموریت تخصصی است که همانا ارتقاء کیفیت برنامه‌های رادیویی از حیث محتوا است به نحوی که جدا از برنامه‌های گفت و گو محور، تولید برنامه‌هایی با ساختار‌های نوین، پادکست‌ها، مستند‌های رادیویی، برنامه‌های مخاطب محور، جذاب و آموزنده، منجر به رشد کیفی و فراگیر تمامی برنامه‌های شبکه‌های رادیویی شود.

همچنین در شرایط فعلی کشور و شیوع ویروس کرونا، ایجاد«ستاد کرونا» در معاونت صدا و تولید و پخش برنامه‌های متنوع، آگاهی بخش و آموزنده در همه شبکه‌های ملی و سراسری مأموریت ویژه این معاونت است.

اکنون به همت برنامه سازان خلاق، مدیران و همکاران فعال، «برنامه‌های منتخب شبکه‌های رادیویی بهار ۹۹» که برای آگاهی و اطلاع رسانی درون و برون سازمانی، انتخاب و برای آگاهی بیشتر مخاطبان رادیو تدوین شده است، تقدیم می‌شود.

گفتنی است محتوای برنامه‌های منتخب براساس موضوعات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، معارفی و قرآنی، اقتصادی، طنز، سلامت، ورزشی، علمی، تاریخی و دفاع مقدس و بخش‌های ویژه نمایش‌های رادیویی، پیام و آوا و ایرانصدا، دسته بندی شده تا مخاطب بتواند افزون بر دسترسی دقیق محتوایی، با مضمون برنامه‌ها نیز آشنا شود.
امید است با تلاش و همکوشی در تولید و پخش برنامه‌هایی با محوریت نوآوری و خلاقیت در فرم و محتوا، رادیو کماکان در امیدآفرینی و آگاهی بخشی بیشتر مردم نقش داشته باشد.

علاقمندان رادیو هم اکنون می‌توانند نسخه الکترونیکی (پی دی اف) این کتابچه را از تارنمای https://b۲n.ir/selectedradioprogram و کانال پایگاه اطلاع رسانی رادیو در سروش به آدرس @Radioir دریافت کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صدا و سیما رسانه ملی رادیو و تلویزیون برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۹۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رادیو صدای لحظه‌هاست

حمیدرضا افتخاری، دبیر سومین دوره جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک به عنوان اولین سخنران یادی از شهید طهرانی مقدم کرد و گفت: آنچه که باعث افتخار ما در اجرای عملیات تنبیهی وعده صادق شد، نتیجه پایمردی‌های شهید طهرانی مقدم بود. از آنجایی که حضرت آقا فرمودند امروز جنگ جنگ رسانه‌هاست. از آقای بخشی‌زاده، معاون صدا می‌خواهم بخشی به نام عملیات وعده صادق به جشنواره مستند رادیویی پژواک اضافه شود. برای این بخش جایزه‌ای درنظر گرفته می‌شود و کار داوری‌ها به صورت فشرده انجام می‌شود.

افتخاری با بیان اینکه ما صدای لحظه‌ها هستیم، افزود: رادیو این توان را دارد که به روز و به لحظه صدای خود را به مخاطب برساند و رمز موفقیت این رسانه گرم و صمیمی همین است. دبیر جشنواره پژواک در انتهای صحبت‌هایش برای مسعود اسکویی طلب سلامتی کرد.

در ادامه بیانیه هیئت داوران قرائت شد. در این بیانیه از این حیث مستند‌های رادیو را واجد اهمیت دانست، که برنامه‌سازان می‌بایست توانمندی و خلاقیت خود را با سیاست‌های شبکه‌های مبدا آمیخته کنند و اثری را تولید کنند، تا بتواند تاثیر حداکثری بر مخاطب بگذارد. در بیانیه هیئت داوران اشاره شد که برنامه‌های صبح‌گاهی مستلزم برخورداری از نشاط ذاتی است. ضروری است رویکرد اطلاع‌رسانی در برنامه‌های صبح‌گاهی با حجم مناسب و ماموریت شبکه‌ها ایجاد شود. در زمینه کاربرد موسیقی در برنامه‌های ترکیبی استفاده مناسب از قطعات با کلام و بدون کلام و تنظیم موسیقی منطبق بر محتوای برنامه ضروری است؛ چراکه می‌تواند محتوای برنامه را در ذهن مخاطب اعتلا دهد. 

در حال تکمیل ...

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • پای «توقف اتانازی» به رادیو نمایش باز شد
  • آغاز یک صبح با نشاط همراه با برنامه «صبح صبا»
  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • پژوهش ستون مستندسازی رادیویی است/ برنامه‌ساز حرفه‌ای آموزش ببیند
  • برنامه‌های تولیدی رادیو بوشهر کیفی شود
  • ۲۷ سال برنامه‌های «راه شب» را اجرا کردم
  • تولید بیش از ۱۴ ساعت برنامه رادیویی در مرکز خلیج فارس
  • پیگیری مشالبات مردم در برنامه رادیویی «ساوالانیم» از رادیو اردبیل
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک