Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@23:26:58 GMT

آشنایی با خطرناک ترین افزودنی مجاز سفره ایرانی ها

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۰۱۴۱

امگا 6 موجود در روغن های گیاهی در سس های صنعتی به نسبت امگا 3 بسیار زیاد است و می تواند مقاومت بدن انسان را در مقابل بیماری های التهابی کم کند.

روغن گیاهی در سس مایونز کدام بیماری ها را به دنبال دارد؟

سس های مایونز به دلیل اینکه حاوی مقدار بسیار زیادی روغن گیاهی هستند می توانند باعث تشدید بیماری های گوناگونی مانند بیماری های قلبی_ عروقی، بعضی سرطان ها، بیماری های خود ایمنی، دیابت نوع 2 و پوکی استخوان در افراد شوند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روغن های گیاهی در برنامه غذایی روزانه افراد نیز مورد استفاده قرار می گیرد و متاسفانه این روغن ها به قدری ضرر دارد که می توانند سیستم ایمنی بدن را از همه جهات کم توان کرده و افراد را با مشکلات جدی رو به رو سازند.

روغن زیتون از آنجایی که امگا 3 بسیار زیادی نسبت به بقیه روغن ها دارد، اما حاوی مقدار زیادی هم امگا 6 است و بهتر است افراد در مصرف این روغن حد تعادل خود را رعایت کنند.

در یک قاشق غذا خوری سس های کم چرب یا معمولی یک گرم شکر و در سس های پر چرب بیش از چهار گرم شکر (یعنی معادل یک قاشق چای خوری) وجود دارد پس، افرادی که به فکر سلامتی خود هستند نباید از این ماده غذایی مضر استفاده کنند.

کارخانه ها نگهدارنده های موجود در سس های مایونز را به دلیل عمر طولانی و پیشگیری از خراب شدن به آنها اضافه می کنند و مصرف زیاد آنها سبب ایجاد حالت تهوع، سردرد و زخم های عفونی می شود.

بهترین جایگزین برای سس های مایونز استفاده از مواد غذایی سالم و کم کالری مانند ماست، لیموی تازه، نارنج تازه و مقدار بسیار کمی روغن زیتون همراه با مصرف سالاد است.

مصرف سس های مایونز به طور مکرر بر گروه های حساس و آسیب پذیر مانند خانم های باردار، شیرده یا جنین تاثیر منفی می گذارد و باعث کم شدن دریافت مواد مغذی سالم و انرژی زا در آن ها می شود.

افزایش شدید فشارخون، بروز سنگ های صفرا، ناراحتی های کبدی، آلرژی ، چرب شدن سریع پوست و مو، گرفتگی عروق و چاقی از جمله عوارض استفاده مکرر از سس های تجاری است.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بدن انسان سرطان پوکی استخوان برنامه غذایی سیستم ایمنی بدن مشکلات شکر چای مواد غذایی روغن زیتون انرژی آلرژی پوست چاقی انرژی چاقی خانم های باردار سرطان سیستم ایمنی بدن سس های مایونز بیماری ها روغن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۰۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو

علی لطفعلی پور گفت: تب کریمه کنگو بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است،  ویروس بیماری توسط گزش کنه آلوده و یا از طریق تماس با خون و لاشه دام آلوده، به انسان منتقل می‌شود.

 وی افزود: این بیماری شیوع بالایی در بین دامداران، دامپزشکان و کارکنان دامپزشکی، سلاخان، قصابان و کارکنان کشتارگاه، پزشکان، پرستاران و کارکنان بیمارستان‌ها، کشاورزان و اشخاصی که با دام سر و کار دارند مشاهده می‌شود.

وی تصریح کرد: بیماری در فصل‌های گرم سال از اواخر فروردین تا اواخر شهریور (زمان رشد و تکثیر کنه‌ها) شیوع پیدا می‌کند.

رئیس دامپزشکی زرند بیان کرد: این بیماری با رعایت نکات بهداشتی و راهکار‌هایی از جمله استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس، ذبح دام و خرد کردن گوشت، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام،رعایت ‏اصول ایمنی کار به منظور جلوگیری از بروز خراش پوستی و تماس آن با ترشحات دامی، انجام سم‌پاشی‌های ادواری دام و جایگاه، کشتار دام در کشتارگاه‌های مجاز، تهیه ‏گوشت از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی، خودداری از خرید و مصرف گوشت بازرسی نشده و فاقد مهر و برچسب دامپزشکی، خودداری از کشتار دام به صورت غیر مجاز و خارج از کشتارگاه، و نگهداری گوشت تازه در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد یخچال به مدت ۲۴ و جگر به‌مدت ۴۸ ساعت قابل پیشگیری است. 

وی گفت:با توجه به این که ویروس در برابر حرارت حساس است به افراد توصیه می‌شود از مصرف جگر خام و نیم پخته خودداری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • پرِگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • پرگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • هشدار اورژانس ؛ این قارچ‌های خطرناک را مصرف نکنید