Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@04:07:22 GMT

آمار رسمی مبتلایان آلمانی تنها ۱۵ درصد آمار واقعی است

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۰۴۵۹

به گزارش تسنیم، کرونا، عواقب و پیامدهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن همچنان تیتر اول بسیاری از رسانه های اروپایی است.

جدیدترین اخبار کرونایی از اروپا حاکی از آن است که بر اساس جدیدترین نظرسنجی اکثر شهروندان آلمانی از مدیریت بحران کرونای دولت آلمان راضی هستند. در سایه این رضایت میزان محبوبیت ائتلاف بزرگ در آلمان هم افزایش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان بین المللی کار هم درباره عواقب گسترده و بی سابقه بحران کرونا بر بازار کار هشدار داده است. بر اساس ارزیابی این سازمان بین المللی بیش از 1 میلیارد کارگر در معرض خطر بالای کاهش حقوق و یا از دست رفتن شغل خود قرار دارند.

هشدار نخست وزیر اسپانیا درباره فروپاشی اتحادیه اروپا

"پدرو سانچز"، نخست وزیر اسپانیا هم درباره فروپاشی اتحادیه اروپا پیامد بحران کرونا هشدار داده و اعلام کرده است: اگر در اروپا هیچ همبستگی وجود نداشته باشد این اتحادیه در خطر است. اسپانیا و برخی کشورهای دیگر اروپایی خواستار اجرای طرح اوراق قرضه مشترک اروپایی برای مقابله با عواقب اقتصادی بحران کرونا هستند، اما آلمان و برخی کشورهای دیگر با این مسئله مخالفند. کشورهای عضو اتحادیه اروپا می خواهند امروز مجددا تلاش کنند یک بسته نجات چند میلیاردی را علیه این بحران مد نظر قرار دهند.

درخواست رئیس بانک مرکزی اروپا برای همبستگی بیشتر اعضاء در مبارزه با کرونا

"کریستین لاگارد"، رئیس بانک مرکزی اروپا هم کشورهای اروپایی را به همبستگی بیشتر در مبارزه با ویروس کرونا فراخوانده است. وی در مقاله ای که در برخی رسانه های اروپایی چاپ شده است گفت: کشورها باید در این بحران از یکدیگر حمایت کنند.

وی تاکید کرد: یک هماهنگی کامل در زمینه سیاست های پولی و مالی بهترین راه برای حمایت از جایگاه های کاری و صنعتی است.

دولت فرانسه هم در پی شیوع ویروس کرونا محدویت های اعمال شده برای مقابله با این بحران را تمدید می کند. این خبر را کاخ الیزه روز چهارشنبه اعلام کرد.

ضرر یک میلیون یورویی شرکت لوفت هانزا در هر ساعت در دوران کرونا

خبرها همچنین حاکی از آن است که شرکت هواپیمایی لوفت هانزای آلمان به دلیل بحران کرونا هر ساعت یک میلیون یورو ضررمی کند.

سوئیس هم می خواهد اولین اقدامات برای کاهش محدودیت های بحران کرونا را در اواخر ماه آوریل آغاز کند.

محدودیت‌های ضد کرونایی در فنلاند تمدید می‌شود

دولت فنلاند هم برای مقابله با بحران کرونا اکثر محدودیت های اعمال شده را به مدت یک ماه دیگر و تا 13 ماه می ( 24 اردیبهشت ماه) تمدید کرد. این ممنوعیت ها شامل ممنوعیت تجمعات عمومی بیش از 10 نفر و تعطیلی مدارس و رستوران ها است.

وزیر بهداشت آلمان هم با توجه به دستیابی به موفقیت هایی در مهار بحران کرونا بازگشت به دوران معمولی و کاهش محدودیت های ضد کرونایی را بعد از عید پاک امکان پذیر دانست.

آلمان از اوایل تابستان آزمایش‌های بالینی واکسن کرونا را آغاز می‌کند

شرکت داروسازی CureVac آلمان هم به شدت و به صورت گسترده بر روی تولید واکسنی علیه کرونا کار می کند. یک سخنگوی این شرکت داروسازی روز پنج شنبه گفت: ما در این پروژه برنامه کاملا زمانبندی شده‌ای داریم. این شرکت از ماه ژانویه برای تولید واکسنی علیه ویروس کرونا کار می کند.

سخنگوی این شرکت داروسازی اعلام کرد که آزمایش های بالینی در اوایل تابستان آغاز خواهد شد. وی تکید کرد: در ماه ژوئن و حداکثر در ماه جولای ما می خواهیم تست این واکسن را با حدود 100 نفر آغاز کنیم. به گفته سخنگوی این شرکت داروسازی آلمانی اولین نتایج این آزمایش بالینی حدود دو هفته بعد اعلام خواهد شد. اگر نتیجه این موارد مثبت بود بررسی های بالینی بعدی با چند هزار شرکت کننده آغاز خواهد شد.

اتحادیه اروپا می خواهد به این شرکت داروسازی آلمانی در راستای تولید و توسعه واکسن کرونا تا مبلغ 80 میلیون یورو کمک کند.

"مارکوس زودر" رئیس حزب سوسیال مسیحی آلمان هم اعلام کرده که بعد از بحران کرونا اصلاح اساسی سیستم بهداشت و درمان آلمان امری غیر قابل اجتناب است.

نتایج یک بررسی هم نشان می دهد که ویروس کرونا از اروپا و نه از کشورهای آسیایی به آمریکا آمده است. به گزارش روزنامه نیویورک تامیز این ویروس از اواسط ماه فوریه و هفته ها قبل از معلوم شدن اولین موارد ابتلا در حال گردش در نیویورک بوده است.

آمار رسمی مبتلایان کرونا در آلمان تنها 15 درصد آمار واقعی است

بر اساس ارزیابی های محققان گوتینگن آلمان با احتساب موارد زیادی از مبتلایان به کرونا در آلمان که گزارش نشده است تا پایان ماه مارس حدود 460 هزار نفر در آلمان به این بیماری مبتلا شده بودند.

بر اساس ارزیابی این محققان تا به حال حدود 15.6 درصد مبتلایان به کرونا در آلمان شناسایی شده‌اند.

کرونا در اروپا همچنان گسترش یافته و قربانیان بیشتری می‌گیرد

بر اساس آمارهای رسمی تا به حال 152446 نفر در اسپانیا به کرونا مبتلا شده و 15238 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم تا به حال 139422 نفر به کرونا مبتلا شده و 17669 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در آلمان هم شمار مبتلایان به کرونا به 113296 نفر افزایش پیدا کرده و 2349 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

آمار مبتلایان به کرونا در فرانسه هم همچنان گسترش یافته و در این کشور هم تا به حال 112950 نفر به کرونا مبتلا شده و 10869 نفر هم در اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم تا به حال 60733 نفر به کرونا مبتلا شده و 7097 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: کرونا مبتلا شده شرکت داروسازی مبتلایان به کرونا اتحادیه اروپا ویروس کرونا بحران کرونا تا به حال آلمان هم بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۰۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم واگذاری رسمی استقلال و پرسپولیس برگزار شد

استقلال و پرسپولیس رسما از مالکیت دولتی خارج شدند.

طرفداری | مراسم واگذاری باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی امروز (چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403) با حضور کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان و احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی برگزار شد.

در این مراسم علاوه بر رضا درویش و علی خطیر مدیران دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، مسئولان فدراسیون فوتبال حضور داشتند.

بر این اساس 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر(30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (5 درصد)، رفاه (5 درصد) و اقتصاد نوین (5 درصد) انتقال پیدا کرد.

10 درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است 5 درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

مالکیت مشترک سرخابی‌ها که در اختیار وزارت ورزش بود مشکل اصلی دو باشگاه برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا به شمار می‌رفت.

از دست ندهید ????????????????????????

افتضاح تاریخی و رکورد بی‌سابقه چلسی در لیگ برتر دل هوادار کودک چلسی شکست؛ قرار بود بجنگید! سرمربی پاری سن ژرمن قول چهارگانه داد! حمایت امیر جعفری از سیدحسین حسینی + عکس

دیگر خبرها

  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد
  • هشدار مقام آلمانی درباره خطر عملیات لیتوانی برای بودجه ارتش
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • تقلای باشگاه پرهوادار آلمانی برای زنده ماندن
  • شکایت معلمان آلمانی از تشدید خشونت‌ها در بین دانش آموزان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • مراسم واگذاری رسمی استقلال و پرسپولیس برگزار شد
  • پرسپولیس و استقلال به صورت رسمی به بخش خصوصی واگذار شد