Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@01:13:47 GMT

آخرین وضعیت ابتلا به کووید ۱۹ در کشورهای منطقه بالکان

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۱۶۹۳

آخرین وضعیت ابتلا به کووید ۱۹ در کشورهای منطقه بالکان

به گزارش رسانه های خبری صربستان، در مونته نگرو صبح امروز پنجشنبه ۳ نفر جدید که به ویروس کرونا آلوده شدند ثبت شده و مجموع مبتلایان به این ویروس در این کشور به ۲۵۲ نفر افزایش پیدا کرد.

با توجه به تعداد مبتلایان به ویروس کرونا اقدامات جدیدی در مونته نگرو از جمله ممنوعیت تجمع در تمامی اماکن عمومی بیش از یک یا دو نفر، ممنوعیت حضور افراد در سواحل (رودخانه، دریاچه و دریا) و همچنین ممنوعیت حضور در گردشگاه ها و دیگر مناطق عمومی جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا اتخاذ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طی ۱۵ روز که از زمان شیوع ویروس کرونا در مونته نگرو می گذرد، یکصد و یازده شهروند این کشور شغل خود را از دست داده اند.

** در کشور بوسنی و هرزگوین تاکنون ۸۴۲ نفر به ویروس کرونا آلوده شدند که ۳۵ نفر از این تعداد جان باختند.

** در کرواسی براساس گزارش های رسیده، در مجموع یک هزار و ۴۰۷ نفر به ویروس کرونا مبتلا شدند که یکصد و هفتاد و نه نفر بهبود یافته و ۲۰ نفر جان خود را از دست دادند.

** در اسلوونی تعداد مبتلایان به ویروس یک هزار و نود و یک نفر و تعداد درگذشتگان ۴۰ نفر ثبت شده است و در مجموع ۲۹ هزار و ۴۵۵ نفر مورد آزمایش قرار گرفته اند.

مقامات این کشور اعلام کردند که پس از تعطیلات عید پاک محدودیت ها در کشور کاهش و به برخی از  مشاغل خدماتی و فروشگاه ها اجازه کار خواهند داد.

دانشکده داروسازی دانشگاه لوبلیانا هشدار داده است که آزمایشات جدید برای ویروس کرونا که بصورت آنلاین فروخته می شود، قابل اعتماد نیستند و ممکن است پاسخ های مثبت کاذب نشان دهند.

** در جمهوری مقدونیه شمالی تعداد مبتلایان به ویروس کرونا مجموعا ۶۱۷ نفر و تعداد جان باختگان ۳۰ نفر ثبت شده و ۳۷ نفر بهبود یافته اند. در مقدونیه شمالی از مجموع مبتلایان به ویروس کرونا، ۷۲ نفر از کادر پزشکی هستند.

** در آلبانی نیز تعداد مبتلایان به ویروس کرونا به ۴۰۰ نفر افزایش یافته و بر اثر ابتلا به این ویروس ۲۲ نفر جان باختند و ۱۵۴ نفر بهبود یافتند.

«ادی راما» نخست وزیر آلبانی با اشاره به اینکه اقدامات جدیدی برای افرادی که به قانون کشور در طی بیماری همه گیر احترام نمی گذارند، در حال تدوین است، گفت که برخی از این اقدامات کاهش و برخی شدت یافته است.

بر اساس گزارش های دریافت شده از آلبانی؛ از شروع ویروس کرونا در این کشور ۴۱ نفر از کادر پزشکی به این ویروس مبتلا شده اند.

** آخرین گزارش تلویزیون دولتی صربستان حاکی از این است که در ۲۴ ساعت گذشته دویست و یک نفر جدید به ویروس کرونا مبتلا شدند و یک نفر جان باخته است، بنا براین مجموع تعداد مبتلایان به ویروس کرونا دو هزار و ۸۶۷ نفر و تعداد جان باختگان به ۶۶ نفر افزایش پیدا کرده است.

در صربستان وضعیت اضطراری و ممنوعیت خروج مردم در سراسر کشور در فواصل زمانی ساعات  ۱۷  عصر تا ۵ بامداد، اعلام شده است. همچنین در آخر این هفته ممنوعیت خروج مردم در شهرهای بلگراد و نیش از ساعت ۱۷ روز جمعه ۲۲ فروردین تا ساعت ۵ بامداد روز دوشنبه ۲۵ فروردین اعلام شده است.

مسدود شدن مرزهای زمینی و همچنین متوقف شدن تردد وسایل نقلیه عمومی در شهرها و بین شهری در کشور و متوقف شدن پرواز و فرود هواپیماهای مسافربری در فرودگاه نیکولا تسلا بلگراد از جمله اقدامات تدابیری است که در صربستان در رابطه با مبارزه با شیوع گسترده ویروس کرونا انجام شده است.

بر اساس تدابیر اتخاذ شده توسط دولت صربستان، حضور افراد سالمند بالاتر از ۶۵ سال در شهرها و افراد بالاتر از ۷۰ سال در روستاها ممنوع است و دولت برای این افراد، تسهیلاتی را فراهم آورده است.

برچسب‌ها آلبانی بلگراد بوسنی و هرزگوین پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آلبانی بلگراد بوسنی و هرزگوین آلبانی بلگراد بوسنی و هرزگوین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۱۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند

ایده «دو دولتی» یکی از طرح‌های مناقشه‌برانگیزی است که هم در فلسطین و هم در رژیم صهیونیستی مخالفان جدی‌ای دارد، اما امریکا و شماری از متحدان اروپایی تل‌آویو، آن را نسخه نجات‌بخش شرایط فعلی می‌دانند.

به گزارش ایسنا، «اصغر زارعی»، کارشناس مسائل منطقه پذیرش طرح دو دولتی را رسمیت بخشیدن به رژیم صهیونیستی توصیف و تأکید کرد این طرح به لحاظ حقوقی هم مبنای قابل قبولی ندارد.

او در گفت‌وگو با «نورنیوز» در خصوص مطرح‌شدن ایده عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی با برخی از کشورهای عرب منطقه به خصوص عربستان و طرح موضوع دو ملیتی در مسئله فلسطین اظهارداشت: پس از گذشت ۸ ماه از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» و شکست‌ رژیم صهیونیستی از دست‌یابی به اهداف ابتدایی همچنین افزایش فشارهای بین‌المللی بر این رژیم جنایتکار در خصوص نسل‌کشی در غزه، موضوع فلسطین و آزادی قدس به یک گفتمان جهانی تبدیل شد.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی امروز از جانب متحدان سنتی خودش از جمله اروپا و آمریکای شمالی هم احساس تهدید می‌کند، گفت: رژیم صهیونیستی پیش از طوفان الاقصی به دنبال گسترش روابط خارجی خودش، تلطیف و بهبود روابط با کشورهای متخاصم و از جمله برخی کشورهای اسلامی و عربی بود و گام‌های بزرگی را همچون طرح ابراهیم برداشت، اما امروز شاهدیم که پس از گذشت ۸ ماه از فجایع غزه پرونده طرح صلح ابراهیم بسته شده است.

زارعی افزود: یکی از تلاش‌های پنهان رژیم صهیونیستی و آمریکا این است که وانمود کنند کماکان روابط میان رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی از جمله عربستان، مصر و اردن عادی است و تغییری در روابط رژیم اسرائیل با این کشورها ایجاد نشده است.

زارعی تصریح کرد: در واقع یکی از مطالبه‌های اسرائیل و آمریکا از رهبران کشورهای عرب منطقه این است که آنها در مقابل فشار افکار عمومی و مقاومت‌ها علیه رژیم صهیونیستی در منطقه مقابله کرده و اجازه ندهند که این مقاومت‌ها و فشارها علیه تل‌آویو افزایش پیدا کند.

این کارشناس مسائل منطقه ادامه داد: آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش جدی زیادی را جهت متقاعدکردن رهبران کشورهای عرب منطقه در راستای حمایت از آنها انجام می‌دهند و با مطرح‌کردن وعده‌هایی از جمله حمایت‌های نظامی با استفاده از تجهیزات و تسلیحات مدرن تحت لوای پروژه موهوم «ایران‌هراسی» و البته وعده ساخت نیروگاه اتمی برای آنها، تلاش می‌کنند تا رهبران کشورهای عرب منطقه را با خود همراه کنند.

وی با بیان اینکه راهکار دو دولتی برای حل مسئله فلسطین از اساس غیرمنطقی است، تصریح کرد: پذیرش طرح دو دولتی در واقع رسمیت‌بخشیدن به یک رژیم نامشروع و منحوس است که بیش از ۷۵ سال است سرزمین‌های فلسطین را غصب کرده است. پذیرش این موضوع، همان چیزی است که جریان سازشکار در منطقه، در کرانه باختری و جریان محمود عباس و امثال آنها به آن رویکرد مثبت داشته و آن را پذیرفتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • واکنش روسیه به اقدام خصمانه کشورهای بالتیک برای قطع روابط
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • توافقاتی بر سر حرکتی جمعی برای برون رفت از وضعیت کنونی در غزه
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟