Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم سادات موسوی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره اقدامات بیمارستان بوعلی برای بیماران کرونایی گفت: بیمارستان بوعلی دانشگاه آزاد اسلامی اولین بیمارستانی بود که با شیوع کرونا، پذیرش بیماران را در دستور کار قرار داد. در حال حاضر تمام بیماران بخش ICU در بیمارستان کرونایی هستند.

او اضافه کرد: این بیماران اکثرا دچار مشکلات تنفسی بوده و نیاز به دستگاه های کمک تنفسی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای بیمارانی که شرایط بهتری دارند از ماسک های بگ دار و برای بیمارانی که وضعیت مناسبی ندارند از دستگاه بای پپ (BIPAP) استفاده می شود. اگر شرایط آنها تغییری نکند وضعیت آن ها به ونتیلاتور تغییر پیدا میکند.

او با بیان این که ونتیلاتور ها تجهیزاتی برای کنترل دم و بازدم تنفیب در تیپ ها و مد های مختلف بیماری های تنفسی است اظهار کرد: به طور مثال چند روز پیش یک بیمار کرونایی با میانگین سنی ۴۰ سال به دستگاه تنفسی ونتیلاتور متصل شد و بعد از انجام تراکستومی بهبود پیدا کرد.

او با بیان این که در حال حاضر در تمام تخت های آی سی یو بیماران کرونایی بستری شده اند گفت: در این مدت یک بیمار ۳۰ ساله داشتیم که خوشبختانه بعد از بستری یک هفته ای در ICU به بخش منتقل شد؛ همچنین دو بیمار ۴۰ و چند ساله در آی سی یو بستری شدند اما بقیه بیماران بالای ۵۰ سال بوده اند که به غیر از بیماری کرونا، بیماری های زمینه ای دیگر نیز داشته اند.

مسئول بخش ICU بیمارستان بوعلی درباره انگیزه خود برای تحصیل در رشته پرستاری گفت: به کارهای جهادی بسیار علاقمند هستم و حدود ۵ مرتبه به عنوان پرستار به حج اعزام شدم.‌ از خدمت به مردم نیز لذت می برم و درمان بیماران را وظیفه خود میدانم.‌ برای تک تک بیماران نگران هستم و از دست دادن حتی یک نفر از بیماران برای من و همکارانم سخت و دردناک است.

او تاکید کرد: توصیه من برای تازه واردان به این شغل این است که نوع دوستی، صبر، دلسوزی و همدردی را سرلوحه کار خود قرار دهند زیرا پرستاری اساسا نه یک شغل، بلکه یک علاقه و عشق است. معتقدم پرستاری از سخت ترین کارها از نظر حجم فشار روحی و جسمی است؛ پرستار با رفتار سرشار از محبت و مهربانی و همدردی کردن با بیمار، سعی می کند از دردهای او بکاهد.

پرستار بخش ICU بیمارستان بوعلی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: طور کلی اکثر بیماران دارای مشکلات و استرس بسیار زیادی هستند که برای خدمت رسانی بهتر به آنها نباید از درک این موضوع مهم غافل شد. پرستاران باید از انجام هرگونه اقدامی برای رفاه حال بیماران بهره مند شوند.

موسوی در ادامه در خصوص تعداد تخت های بخش آی سی یو بیمارستان بوعلی گفت: در حال حاضر ۹ تخت در این بخش وجود دارد و هر ۹ تخت بیماران کرونایی هستند اما متاسفانه تاکنون حتی یک تخت نیز خالی نشده است و به محض بهبودی و انتقال یکی از این بیماران به بخش، مجبور به پذیرش یک بیمار کرونایی دیگر هستیم.‌ اما روند بهبودی رو به افزایش است و تاکنون بسیاری از بیماران به بخش منتقل شده و یا مرخص شده اند.

انتهای پیام/

341 / 167 مریم سادات موسوی مسئول بخش آی سی یو بیمارستان بوعلی بیماران کرونایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بیمارستان بوعلی بیماران کرونایی بیمارستان بوعلی بیماران کرونایی آی سی یو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۳۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران

«شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی، فوق تخصص جراحی پلاستیک با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد که یکی از آن ها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از داروهای خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی بویژه در سه ماه نخست می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آن ها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولاً زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

منبع: آنا

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد