Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-08@23:30:16 GMT

چگونه از آسیب ماسک به صورت جلوگیری کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۳۳۱۶

چگونه از آسیب ماسک به صورت جلوگیری کنیم؟

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، ماسک ها باید کاملاً روی صورت را بپوشانند و برای اطمینان از حداکثر محافظت در اطراف بینی محکم شود. با این حال در محیط استرس زا و گاهی اوقات گرم، منجر به ناراحتی و آسیب پوستی می شود.

مطالعه­ ای جدید به تفصیل این نوع از آسیب­ های پوستی را بررسی کرده است. «کارن اوسی» یکی از نویسندگان مقاله، از دانشگاه هادرسفیلد در انگلستان گفت: «افراد زیر ماسک ها عرق می­‌کنند و اصطکاک ایجاد شده باعث آسیب و فشار به بینی و گونه­ ها می­ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشک هم یکی از عواملیست که می تواند منجر به عفونت احتمالی شود.

معمولاً پوشاندن زخم به حداقل رساندن آسیب و جلوگیری از عفونت کمک می کند. با این حال، در این شرایط، پانسمان ممکن است مانع از قرارگیری مناسب ماسک و در نتیجه خطر عفونت شود. محققان مقاله خود را در مجله « Wound Care » در ماه فوریه منتشر کردند.

این مقاله طیف وسیعی از دستگاه های پزشکی را بررسی کرده اما شرایط کنونی و استفاده از ماسک های صورت توجه این مطالعه را بیشتر به خود جلب کرده است.

مقاله اخیر یکی اولین مواردیست که در مورد استفاده ایمن از وسایل پزشکی توصیه هایی را ارائه می دهد. نویسندگان هم برای پزشکان متخصص مراقبت های بهداشتی و هم صنعت تولید تجهیزات پزشکی توصیه هایی ارائه دادند.

زخم های مربوط به فشار

این مقاله به زخم های ناشی از فشار که به ویژه به دلیل وسایل پزشکی ایجاد می شود، تمرکز دارد. زخم فشار صدماتی است که در اثر فشار و آسیب دیدن پوست و بافت زیرین آن ایجاد می شود.این زخم ها می توانند خطر عفونت ها، مانند سپتیسمی را افزایش دهند که ممکن است تهدید کننده جان فرد باشد. آنها همچنین باعث درد، ایجاد جای زخم و ریزش موی دائمی شده و مدت اقامت در بیمارستان را افزایش می دهند.

پروفسور اوسی به افرادی که مدت طولانی ماسک می‌زنند توصیه کرد که پوست خود را مرطوب نگه دارند. افراد حداقل باید 30 دقیقه قبل از گذاشتن ماسک، کرم مانع آسیب به پوست استفاده کنند. همچنین تمیز نگه داشتن پوست در زیر ماسک حائز اهمیت است. فشار ناشی از ماسک هر 2 ساعت تسکین می یابد. بنابراین از بیمار دور شده، فشار را در مکانی امن تسکین داده و دوباره پوست را تمیز کنید.

افراد دیگر مانند آنهایی که در فروشگاه‌ها کار می کنند نیز ممکن است برای کاهش خطر عفونت نیز از این ماسک ها استفاده کنند. اوسی به این افراد نیز توصیه کرد که در صورت احساس فشار نزدیک به زخم شدن ماسک خود را بردارند و به پوست استراحت دهند.

راهنمایی جدید COVID-19در مورد کووید-19

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) اخیراً دستورالعمل های خود را برای استفاده از ماسک صورت به روز کرده اند. علائم کووید-19 تا 14 روز به طول می کشد و برخی از افراد بدون بروز علائم به این عفونت مبتلا می شوند. به همین دلیل، CDC توصیه می کند افرادی که مجبورند خانه هایشان را ترک کنند برای محافظت از دیگران، ماسک بزنند.

با این حال CDC از مردم خواسته تا با خرید ماسک های پزشکی مانند N-95 باعث کمبود آن نشوند زیرا کارکنان مراقبت های بهداشتی به این موارد احتیاج دارند در عوض، آنها راهنمایی برای ساختن ماسک توسط افراد را ارائه دادند.

از آنجا که این ماسک ها مضرات بالینی کمتری دارند خطر ایجاد زخم ها کمتر است. با این حال، مراقبت از پوست احتمال ایجاد زخمهای بیشتر را کاهش می دهد.

CDC توصیه می کند که همه افراد ماسک های پارچه ای را در مکانهای عمومی بزنند. این به کند شدن شیوع ویروس کمک می کند. ماسک صورت پارچه ای باید در عین رعایت فاصله اجتماعی زده شود. دستورالعمل درست کردن ماسک در خانه را می توان در اینجا یافت.

انتهای پیام/

178 / 336 پوست ماسک صورت ماسک آسیب ماسک به صورت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پوست ماسک صورت ماسک ماسک ها زخم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۳۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم قاعده مند نمودن توقیف و تعیین تکلیف خودروها برای جلوگیری از رسوب در پارکینکها و تضییع حقوق افراد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،ظهر روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه جلسه پیگیری تعیین تکلیف خودروهای رسوبی توقیفی در پارینگ های استان با حضور دکتر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی، مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، فرماندهی انتظامی، مجموعه نظارتی و نهادهای مرتبط و حضور ویدیو کنفرانسی روسای دادگستری و دادستان های حوزه های قضایی در سالن امامت دادگستری برگزار شد.
دکتر ناصر عتباتی عتباتی رئیس کل دادگستری استان در این جلسه بیان داشت: بحث پیگیری تعیین تکلیف خودروهای رسوبی وسائط نقلیه توقیفی به عنوان یک بخش از برنامه روزمره دستگاه قضایی و مجموعه های دخیل استان است، ولی علیرغم برگزاری جلسات و مصوبات، در مقام اجرا رضایت بخش نیست و کماکان  وسائط نقلیه کثیری  است که تعیین تکلیف نشده اند.
عتباتی ادامه داد: یکی از علت هایی که باعث انباشت خودرو در پارکینگ ها می شود توقیف  خودروها در قالب طرح های مختلف است که پیوست قضایی ندارند و بدون دستور دادستانی صورت می گیرد، بنابراین مجدداً با اعلام دستورات ریاست معظم قوه قضائیه و دادستانی کل کشور تاکید می گردد، تمامی توقیف ها باید پیوست قضایی داشته باشند و از توقیف های فله ای که نه تنها موجب انباشت خودروها در پارکینگ ها می شود، بلکه  نارضایتی مردم را به دنبال دارد پرهیز گردد.
رئیس شورای قضایی استان تاکید کرد: خودروهایی که در پارکینگ ها است، هم بیت المال و هم حق الناس هستند و همه در برابر آن مسئولیت اخروی و قانونی داریم و اگر امکان ترخیص و تحویل وجود دارد چرا باید در پارکینگ ها بماند لذا دستگاه قضایی وظیفه خود می داند به عنوان حق الناس و حقوق بیت المال این امر را مطالبه کند و اگر هر آینه از طرف هر شخصی ترک فعلی و عدم اجرای دستورات قضایی را شاهد باشیم مورد پیگرد و برخورد  قضایی قرار خواهد گرفت.
رئیس کل دادگستری استان به دادستان های حوزه های قضایی دستور داد: دادستان ها باید بر توقیف و انتقال قاعده مند وسائط نقلیه به پارکینگ ها نظارت کنند و کار ضربتی، فوق العاده و ویژه در تعیین تکلیف اموال مردم و بیت المال انجام دهند و خروجی این جلسه اقدامات فوق‌العاده و اورژانسی در تعیین تکلیف وسائط نقلیه رسوبی توقیفی در پارینگ های استان باشد.
عتباتی در پایان با اشاره به دستور قضایی به محاکم و مجموعه های انتظامی در تسریع تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ ها از شهروندانی که خودرو آنها در پارکینگ ها توقیف می باشد خواست که اگر این توقیف در فرایند قضایی صورت گرفته باشد به مرجع قضایی صادر کننده حکم توقیف مراجعه و نسبت به تعیین تکلیف وسیله خود اقدام کنند که البته تعداد این خودروها به دلیل اینکه سیستمی است و به صورت مرتب رصد می شوند کم است و درمورد بخش قابل توجهی از وسائط نقلیه که از طریق مجموعه فراجا در سطح شهرستان ها و در راستای طرح ها، برنامه ها و برخوردها توقیف شده اند و یا بر اثر تصادفات به پارکینگ ها منتقل شده اند به مراجع انتظامی مراجعه و با ارائه مدارک مالکیت و یا تصرف قانونی حتماً پیگیر تعیین تکلیف خودروهای خود باشند.
مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه گفت: بر اساس آخرین آمار بیش از ۱۰ هزار خودرو در پارکینگ های استان توقیف هستند که باید تعیین تکلیف شوند.
مجیدی ادامه داد: باید در روند توقیف، انتقال و ترخیص وسائط نقلیه برابر بخشنامه ریاست محترم قوه قضاییه اقدام شود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همچنین پیشنهاد تشکیل کارگروهی مشترک برای نظارت بر اینکه توقیف وسائط نقلیه موتوری مبتنی بر موارد قانونی باشد را داد و در ادامه سایر اعضای جلسه نیز پیشنهادات خود را در خصوص تسریع تعیین تکلیف وسائط نقلیه رسوبی توقیفی ارائه و جلسه با تصویب مصوباتی به کار خود خاتمه داد.

دیگر خبرها

  • دمنوش‌هایی برای جلوگیری از ریزش مو
  • لزوم قاعده مند نمودن توقیف و تعیین تکلیف خودروها برای جلوگیری از رسوب در پارکینکها و تضییع حقوق افراد
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • آسمان گلستان تا فردا تحت تاثیر امواج سامانه کم فشار قرار دارد
  • استفاده از آبرسان چگونه پوست را روشن می‌کند؟
  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • نباید صحبت‌های پیرمرد هوادار بازتاب داده می‌شد