Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه با بیان اینکه تا کنون چیزی حدود ۳۱۳ میلیون مترمربع را در سطح کشور گندزدایی کرده‌ایم، گفت: امروز هم هرجایی لازم باشد مجموعه عملیات سپاه آمادگی ضدعفونی‌سازی آن را دارد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، سردار احمد عبداللهی معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفتگویی تلویزیونی با بیان اینکه از ابتدای شروع بیماری کرونا کنار مردم و مسئولان وزارت بهداشت بودیم و به مدد آنها شتافتیم، گفت: در فاز اول با حضور در مجموعه وزارت بهداشت برای گره‌گشایی و حل مشکلات کنار آنها بودیم و اقدام به برپایی بیمارستانها مختلف در نقاط مورد نظر وزارت بهداشت اقدام کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیمارستانهای ما به‌عنوان معین بیمارستانهای دولتی بود اما در عمل و پس از ابلاغ رهبر انقلاب ۷۰ درصد تخت‌های بیمارستانی نیروهای مسلح و سپاه به بیماران کرونایی اختصاص داده شد.

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه اظهار داشت: بیمارستان بقیةالله(عج) ما در اسفند ماه بالاترین تخت بستری کرونایی را به خود اختصاص داد به‌گونه‌ای که ۵۵۰ بیمار کرونایی را در خود داشت و بیمارستان علی‌بن ابی‌طالب(ع) قم ۱۰۰ درصد ظرفیت خود را در اختیار بیماران کرونایی گذاشت. در دوفاز ظرفیت تخت‌های مراقبت ویژه در بیمارستان بقیةالله را از ۳۰ تخت به ۱۰۰ تخت افزایش دادیم و بعید می‌دانم این کار در هیچ کجای دنیا سابقه داشته است و یک رکورد محسوب می‌شود.

سردار عبداالهی تصریح کرد: در همین بیمارستان بقیةالله ۷۰۰ تخت نقاهتگاهی و در سراسر کشور هم ۱۴۰۰۰ هزار تخت نقاهتگاهی را ایجاد کردیم.

وی با تقدیر از اقدامات وزارت بهداشت عنوان کرد: هرجا که وزارت بهداشت لازم داشت بیمارستانهای سیار خودمان را که به بیمارستان های مخصوص کرونا تغییر داده بودیم مستقر کردیم.

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه تأکید کرد: در طرح غربالگری بیشتر نیروهای بسیجی این کار را انجام دادند. در این طرح گروه‌های مختلف بسیجی مجاهدانه کار کردند و به‌اعتراف دوستان وزارت بهداشت و سازمان بهداشت جهانی این کار بی‌نظیر است و هنوز هم کشورهای اروپایی موفق به اجرای این طرح نشده‌اند. ما در این طرح موفق شدیم و بیش از ۷۰ میلیون نفر را غربالگری کنیم.

سردار عبداللهی با اشاره به اقدامات سپاه در حوزه تولید دارو عنوان کرد: تلاشگران دانشگاه بقیةالله حدود ۲۰۰ طرح تحقیقاتی را مورد ارزیابی قرار داده و ۶۰ طرح را که در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی هست تصویب کرده است و در روزهای آینده شاهد خبرهای خوبی در این حوزه خواهیم بود.

وی گفت: چند دارو در دانشگاه بقیةالله در دست تحقیق است که نتایج بسیار خوب و رضایتبخشی داده است و چند روز آینده شاهد اخبار خوب آن خواهیم بود. این داروها باید به تعداد مشخصی از بیماران داده شود که بعد از تأیید از مراجع در این حوزه هم اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه اظهار داشت: با بهره‌گیری از تجهیزات جنگ نوین نیروهای مسلح اقدام به گندزدایی اماکن عمومی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی کردند. ما تا کنون چیزی حدود ۳۱۳ میلیون مترمربع را در سطح کشور گندزدایی کردیم. در ادامه هم این اقدام را هوشمند و هدفمند انجام دادیم و به‌سمت ضدعفونی‌سازی مراکز پرتجمع و پرخطر رفتیم. امروز هم هرجایی لازم باشد مجموعه عملیات سپاه آمادگی ضدعفونی‌سازی آن را دارد.

سردار عبداالهی ادامه داد: در حوزه تولید ماسک بیش از 14000 کارگاه تولید ماسک را ساماندهی کردیم و با رعایت استانداردها ماسک تولید کردیم، بیمارستان بقیةالله هم تبدیل به یک کانون تولید ماسک N95 شد. به‌طور کلی در حوزه تولید ماسک کمتر مشکل ماسک وجود دارد و در روزهای آینده هم این ظرفیت افزایش پیدا می‌کند و روزهای آینده مشکلی در حوزه تولید ماسک نخواهیم داشت.

وی عنوان کرد: همزمان با تشکیل قرارگاه پدافند زیستی در سپاه قرارگاه معنویت هم در مجموعه نمایندگی ولی فقیه در سپاه ایجاد شد و امروز بیش از 5 هزار روحانی در بخش‌های مختلف بیمارستانهای کشور حضور پیدا کردند و کار غسل اموات را انجام دادند، همچنین سپاه پاسداران میلیونها بسته معیشتی را بین افراد نیازمند توزیع کرده است.

انتهای پیام/4034/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویروس کرونا معاون سلامت سپاه بیمارستان بقیةالله آموزش پزشکی و دفاع حوزه تولید وزارت بهداشت زیستی سپاه تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۳۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مهاباد، حسن عباسی اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبات سفر استاندار آذربایجان غربی به مهاباد و بازدید از محلات محروم احداث مرکز جامع سلامت در منطقه پشت‌تب در دستور کار قرار گرفت و اعتبار اولیه اختصاص یافته است.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون احداث این مرکز به شبکه بهداشت و درمان واگذار و تحویل پیمانکار برای شروع عملیات اجرایی شده است.

فرماندار ویژه مهاباد گفت: همچنین امسال احداث چهار خانه بهداشت در روستاهای تابعه شهرستان با هدف ارتقای بهداشت و سلامت مناطق روستایی در دست اقدام است.

عباسی ضمن قدردانی از همت خیران سلامت در این شهرستان گفت: ۳۰ میلیارد از طرف خیران سلامت برای تکمیل پروژه بخش دیالیز بیمارستان کمک شده است.

وی از راه‌اندازی خدمات شیمی درمانی هلال احمر مهاباد خبرداد و گفت: ۸۵ درصد هزینه درمان بیماران سرطانی توسط بیمه، ۱۵ درصد توسط بیمار و پنج درصد هم از طرف هلال احمر تامین خواهد شد.

فرماندار ویژه مهاباد در پایان تکمیل مراحل ساخت ۲ بیمارستان تامین اجتماعی و ۳۵۰ تختخوابی مهاباد را جز اولیت های مدیریت شهرستان دانست و اظهار کرد: با تمکیل این پروژه‌ها، سرانه تخت بیمارستان شهرستان از میانگین کشوری نیز بالاتر خواهد رفت.

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • توسعه بهداشت ودرمان
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • نارضایتی از بیمارستان کودکان در قم
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است