Web Analytics Made Easy - Statcounter

سحرخیز رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی شهرستان رامسر در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان راه اندازی کارگاه صنایع دستی در روستا‌های این شهرستان، گفت: روستا‌های شهرستان رامسر دارای ظرفیت‌های بالا در تولید صنایع دستی و احیای دوباره آن‌ها هستند و فعالیت چنین کارگاه‌هایی در روستا‌ها به افزایش تولید  در کمیت ،کیفیت و ایجاد رقابت سالم کمک می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: این کارگاه‌های تولیدی در رشته‌های مختلف مانند گلیم بافی، دوخت لباس‌های محلی، چادر شب بافی، نمد مالی و رشته‌های متنوع دیگر با استفاده از تسهیلات روستایی و عشایری ساخته و راه اندازی خواهد شد و سهم زیادی در ایجاد اشتغال خواهند داشت.
سحرحیز با اشاره به کیفیت بخشی به تولیدات صنایع دستی شهرستان در امسال، گفت: با ایجاد کارگاه‌های بیشتر، صنعتگران بدنبال بازاریابی برای فروش محصولات خود می‌روند و وقتی تولید رونق بگیرد با ایجاد رقابت سالم در تولیدات خلاقانه و ابداعی و بر اساس بوم منطقه استعداد‌ها بهتر شکوفا شده و با این کار می‌توان محصولات صنایع دستی را بیشتر به سمت کاربردی بودن سوق داد و بازار بهتری پیدا کرد.

او افزود: از دیگر مزایای این کارگاه‌های تولیدی اشتغال پایدار زنان و مردان روستا است و یقینا با گذشت زمان در کنار بوم گردی و گردشگری به مهاجرت معکوس به روستا‌ها می‌انجامد.

ریاست اداره میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی شهرستان رامسر در پایان گفت: سه واحد تخصصی این اداره بصورت زنجیره وار در کنار یکدیگر بوده و تلاش ما در هر سه زمینه این است که بتوانیم با حفظ میراث فرهنگی، توسعه زیرساخت‌ها و جاذبه‌های گردشگری و احیای صنایع دستی شهرستان را آنطور که باید تثبیت و معرفی کنیم.

انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی کارگاه صنایع دستی تسهیلات روستایی صنایع دستی شهرستان روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۳۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سریال «نون خ» در ترویج صنایع دستی، مناطق گردشگری و آداب و روسوم مردم موفق بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم، در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند و تصور من این است که اگر این‌ها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی مؤثر باشد.

وی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور افزود: از من در مورد قیمت بلیت‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰,۰۰۰ تومان که سال‌ها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریباً همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

این خبر در حال تکمیل است...

منبع: ایرنا

کد خبر 747457

دیگر خبرها

  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود