Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- فرمانده نیروی هوافضای سپاه در بازدید از ستاد مردمی مبارزه با کرونای گروه جهادی شهید اصغر پاشاپور، گفت: یکی از سرمایه‌های ارزشمند جمهوری اسلامی ایران، مردم فهیم و جوانان پرشور و انرژی است. تاریخ انتشار: 11:13 - 22 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۱۴۲۷ به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان به نقل از سپاه نیوز؛ سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه از ستاد مردمی مبارزه با کرونای گروه جهادی شهید اصغر پاشاپور در شهرک شهید محلاتی تهران بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فرمانده نیروی هوافضای سپاه در این بازدید از نزدیک در جریان روند اقدامات این گروه جهادی شامل تولید و توزیع اقلام بهداشتی اعم از ماسک، مایع ضدعفونی کننده، شیلد، تهیه اقلام ضروری برای خانواده‌های نیازمند و ... قرار گرفت.
سردار حاجی زاده در این بازدید به تمام دست‌اندرکاران و جهادگران عرصه سلامت خداقوت گفت و خاطرنشان کرد: یکی از سرمایه‌های ارزشمند جمهوری اسلامی ایران، مردم فهیم و جوانان پرشور و انرژی است.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه در برخی کشور‌ها افراد سالمند و ناتوان در بیمارستان‌ها پذیرش نمی‌شوند، افزود: در ایران اسلامی مردم ما به صورت خودجوش با چرخ‌های خیاطی خود ماسک تولید می‌کنند، جوان‌های عزیزمان معابر و خیابان‌ها را ضد عفونی می‌کنند و همین جوانان و نوجوانان در مساجد و پایگاه‌های بسیج فعال شده اند که برای افراد در معرض خطر محل خود اقلام مورد نیازشان را تأمین کنند که برخورداری از چنین مردم و جوانان با انگیزه‌ای یک نعمت بزرگ است.   بیشتر بخوانید: نتایج تحقیقات بر روی چند داروی مقابله با کرونا رضایت‌بخش بوده است انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا گروه های جهادی فرمانده نیروی هوافضای سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۴۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف استعمار فرانو تسلط بر مغز جوانان است

به گزارش قدس خراسان، امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه مراسم اختتامیه دوره توانمندسازی مربیان و اساتید آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران در محل مجتمع آموزشی بصیرت سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در مشهد برگزار شد.

امیر سرتیپ حبیب اله سیاری در این مراسم با تبریک روز کارگر و روز معلم، به روز ملی خلیج فارس هم اشاره کرد و گفت: ۱۰ اردیبهشت روز ملی خلیج فارس نامگذاری شده است.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی در خصوص وجه تسمیه این روز توضیح داد: این روز مصادف با اخراج پرتغالی‌ها در سال ۱۵۰۰ میلادی است، امپراطوری عثمانی بنا بر دلایلی ارتباط بین جنوب شرق آسیا و اروپا را قطع می‌کند و آسیب زیادی به اروپا وارد کرد، پرتغالی‌ها برای برقراری این ارتباط آفریقا را دور زدند و به خلیج فارس رسیدند و در مسیر به هر جا رسیدند آنجا را مستعمره خود حساب کردند؛ در نهایت به بندر تیس در چابهار رسیدند، این بندر یکی از سه بندر بزرگ ایران در آن زمان بوده است به طوری که فرمانده نیروی دریایی پرتغال در این بندر قلعه می‌سازد و می‌گوید هر که می‌خواهد بر جهان فرمانروایی کند باید اینجا مستقر شود. به این ترتیب تا سال ۶۲۳ در منطقه می‌مانند و تمام کنترل تجاری را می‌گیرند.

امیر سرتیپ سیاری افزود: در نهایت شاه عباس صفوی پرتغالی‌ها را به فرماندهی امام قلی خان فرزند الله وردی خان بیرون کرد، البته امام قلی خان اول وارد مذاکره شد اما آن‌ها قبول نکردند و کار به جنگ رسید البته او برای بیرون راندن پرتغالی‌ها از نیروی دریایی انگلیس کمک می‌گیرد و به این ترتیب انگلیسی‌ها بعد رفتن پرتغالی‌ها تا پس از جنگ جهانی دوم در منطقه خلیج فارس ماندند و بعد آن‌ها آمریکایی‌ها آمدند و تا امروز ماندند.

وی افزود: هر کسی که از دریا استفاده بکند هم ثروتمند می‌شود و هم قدرتمند، چین، سنگاپور و کشورهای حاشیه خلیج فارس از طریق همین بنادر به ثروت رسیدند.انگلیسی‌ها بخاطر اینکه ما قدرتمند و ثروتمند نشویم با از بین بردن بنادر و ضعیف کردن سواحل مکران تلاش کردند ما را از دریا دور کنند. این کار، تزریق فرهنگ استکباری برای جلوگیری از قدرت و ثروت و استفاده از منابع خدادادی است.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ادامه داد: مبارزه با فرهنگ استکباری غرب و جنگ نرم با همین آموزش‌های قرآن و عقیدتی میسر است.

وی در خصوص چگونگی مبارزه با تفکر استکباری، به موضوع مهم اهمیت سرمایه انسانی پرداخت و تصریح کرد: مهمترین سرمایه هر سازمانی نیرو و سرمایه انسانی است چرا که می‌تواند سازمان را رشد دهد و به تعالی برساند پس باید به این موضوع توجه ویژه داشت اگر بی توجهی کنیم در تربیت و پرورش این سرمایه مسلماً اشتباه کردیم.

وی تعلیم و تربیت را یکی از مهمترین مسائل روز ارتش جمهوری اسلامی دانست و گفت: باید به این مهم توجه ویژه داشته باشیم تا رشد سازمان را شاهد باشیم.

امیر سرتیپ سیاری خطاب به مربیان و اساتید عقیدتی و سیاسی ارتش جمهوری اسلامی گفت: نقش شما به عنوان کسانی که مسئولیت آموزش مهمترین سرمایه‌های سازمان را بر عهده دارید بسیار مهم است.

معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی در خصوص مفهوم استعمار تشریح کرد: معنای کلمه استعمار یعنی آباد کردن، اما در عمل استثمار و بهره کشی است، استعمار سه دوره دارد، استعمار کهن، استعمار نو و استعمار فرانو؛ دوره شکل گیری استعمار کهن به دوره رنسانس برمی‌گردد که با لشگر کشی و فتح کشورها همراه بود و لازمه آن لشگر کشی نظامی است. اما استعمار نو، پس از جنگ جهانی اول و دوم اتفاق می‌افتد و دیگر نیروی نظامی در کار نیست بلکه استعمار بوسیله دست نشانده‌هایش کار را پیش می‌برد مثل پهلوی در ایران و آتاتورک در ترکیه؛ این دست نشانده‌ها هیچ اختیاری نداشتند هر چه بالادست بگوید باید انجام دهند.

امیر سرتیپ سیاری نوع سوم استعمار را استعمار فرانو توصیف کرد و گفت: این کار با ابزارهایی مانند ماهواره، رسانه، اینترنت و فضای مجازی کنترل را دست بشر خارج کرد و در واقع در جنگ نرم هدف تسلط بر مغز جوانان است. یعنی کسانی که آینده سازان کشور هستند، تا عقاید را تغییر دهند و بعد باورها و به دنبال آن ارزش‌ها را، وقتی فکر عوض شد رفتار عوض می‌شود و در این زمان جوان به صورت ناخواسته بر مبنای خواسته دیگران و ارزش‌های تحمیلی، در مسیر دشمن حرکت می‌کند.

وی متذکر شد: وقتی صحبت از سند ۲۰۳۰ می‌شود گامی در جهت اجرایی شدن جنگ نرم است، چگونه باید تربیت و آموزش انجام شود که نوجوان و جوان در آن مسیر نباشد؟ با آموزش باید جلوی این جنگ ایستاد.

معاون هماهنگی ارتش جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود مسیر تحول جنگ‌ها را توضیح داد و گفت: تغییر رفتار دشمن طی قرن‌های گذشته در نهایت به تسلط و بر شناخت افراد رسید تا بتوانند با این ابزار روی افراد در کشورهای دیگر مسلط شود، پس امروز باید به موضوع جوان و نوجوان اهتمام داشته باشیم تا در نبردهای آینده پیروز باشیم.

وی در جمع اساتید و مربیان عقیدتی ارتش گفت: شما مسئول این رشد و پیشرفت نیروهای انسانی و آینده ساز در جهت گام دوم انقلاب هستید. مواظب خواب حرفه‌ای باشید، ما به علت تکرار کارهایی که انجام می‌دهیم به جایی می‌رسیم که فکر می‌کنیم بهترین هستیم، این همان روزمرگی و خواب حرفه‌ای است این برای یک مدیر آفت است چون دیگر به دنبال نوآوری، عمیق شدن و مطالعه نمی‌رود و فکر می‌کند بهترین است.

خبرنگار: معصومه مؤمنیان

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • عکس | بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • تصاویری از فرمانده بلندپایه سپاه در مرزهای سیستان و بلوچستان
  • بازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از مرزهای جنوبی سیستان و بلوچستان
  • بازدید خبرنگار سی‌ان‌ان از نمایشگاه دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه (فیلم)
  • هدف استعمار فرانو تسلط بر مغز جوانان است
  • فرمانده نیروی زمینی سپاه: امنیت ملی خط قرمز ماست و در تامین امنیت با کسی شوخی نداریم
  • ببینید | ناگفته‌های فرمانده نیروی هوافضای سپاه از عملیات وعده صادق
  • در عملیات وعده صادق تنها با ۲۰ درصد از توان مقابل ابرقدرت‌ها ایستادیم
  • در «وعده صادق» تنها با ۲۰ درصد از توان مقابل ابرقدرت‌ها ایستادیم
  • سردار حاجی‌زاده: برای ۲۰درصد توانمان برای تنبیه اسرائیل صف‌آرایی عجیبی شد +فیلم