Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، محققان بنیاد علمی " اوسوالدو کروز"(Oswaldo Cruz) در برزیل توانستند حین مطالعه روش‌های تکثیر و شیوع کرونا ویروس، تصویر خارق‌العاده‌ای از لحظه آلوده شدن سلول‌های سالم به این ویروس ثبت کنند.

به این ترتیب در سری تصاویر میکروسکوپی منتشر شده از این محققان، مشاهده می‌کنید که ذرات متعدد این ویروس کشنده به داخل سلول‌های سالم وارد می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان این پروژه از یک میکروسکوپ الکترونی استفاده کردند که به آن‌ها امکان می‌دهد اشیاء را با بزرگنمایی دو میلیون برابر، مشاهده کنند.

به این ترتیب آن‌ها توانستند داخل سلول‌ها را تصویربرداری کرده و ویروس وارد شده به سلول‌ها را مشاهده کنند.

محققان بنیاد علمی " اوسوالدو کروز" اظهار کردند، سلول‌هایی که در این پروژه مورد استفاده قرار گرفتند، متعلق به یک میمون سبز آفریقایی بودند.

به گفته این محققان، کشت سلولی میمون‌های سبز آفریقایی که در سودان و اتیوپی یافت می‌شوند، معمولا در آزمایش‌های آزمایشگاهی استفاده می‌شود.

مهم‌ترین تصویر از میان سه تصویر ثبت شده توسط این محققان، مربوط به لحظه‌ای است که کرونا ویروس خودش به سلول‌ها وارد می‌شود.

در یکی دیگر از تصاویر شاهد لحظه‌ای هستیم که چندین ذره از ویروس تلاش می‌کنند " سیتوپلاسم" سلول‌ها را آلوده کنند.

"سیتوپلاسم" ماده‌ای است که فضای درون سلول را پر می‌کند. ترکیب اصلی سیتوپلاسم، آب و پروتئین‌های محلول در آب است و ماده ژنتیکی سلول را در خود نگه می‌دارد.

در تصویری دیگر ذرات ویروسی، سلول را آلوده کرده‌اند. نقطه‌ای که در انسان‌ها گفته می‌شود فرد ویروس را گرفته است.

"کرونا ویروس" که برای اولین بار در ووهان چین شناسایی شد، هم‌اکنون در اکثر کشورهای جهان گسترده شده و جان بسیاری را گرفته است.

متاسفانه هنوز هیچ دارو و واکسن قطعی برای بیماری "کووید-۱۹" شناسایی نشده است. به همین سبب محققان سراسر جهان در تلاشند که به این مهم دست پیدا کنند.

لحظه‌ی ورود کروناویروس به هسته سلول

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۴۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به خبرنگاران گفت: در سال‌های قبل تعدادی افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.   دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مواردی هم که برای اولین بار در برخی استان‌ها از جمله همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و نیز محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خراسان رضوی و برخی مناطق پاک کشور، ثبت شده، همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده و به علت سفر به مناطق جنوب شرقی بوده است.   وی ادامه داد: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.   غضنفری افزود: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.   وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه این بیماری در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی مانند رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.   دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.   وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.   دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب شش بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • هوای ۴ شهر ناسالم و آلوده است / پاک‌ترین هوا سهم اردبیل شد
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد