Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@08:01:02 GMT

دریچه های تحتانی سد الغدیر باز شد

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۴۷۶۹

دریچه های تحتانی سد الغدیر باز شد

ایسنا/مرکزی همزمان با افزایش تراز آب ذخیره شده در دریاچه سد الغدیر ساوه و به منظور مدیریت حجم مخزن، دریچه های تحتانی این سد صبح امروز بازگشایی شد.

رئیس امور بهره‌برداری از سد الغدیر ساوه در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به وقوع سیلاب‌های احتمالی در پی ورود سامانه بارشی قوی و به منظور مدیریت ورود سیلاب احتمالی متاثر از بارش شدید باران و افزایش دبی ورودی آب به دریاچه سد، دریچه های سد الغدیر باز شد که در این صورت فضای بیشتری در دریاچه سد ایجاد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید جلال شاهرخ با اشاره به اینکه حجم کلی سد الغدیر ساوه ۲۷۷ میلیون متر مکعب است، افزود: هم اکنون حجم آب ذخیره شده در دریاچه این سد از مرز ۲۷۰ میلیون متر مکعب با دبی ورودی ۴۰ متر مکعب بر ثانیه عبور کرد و به تراز نهایی بسیار نزدیک شده است.

به گفته شاهرخ، هدایت آب از دریچه های تحتانی تا زمانی که از شرایط سیلابی خارج شویم ادامه خواهد داشت و خروج آب از دریچه‌های سد الغدیر  متناسب با میزان آورد آب به دریاچه سد است. بدیهی است با کاهش دبی ورودی به رودخانه، دریچه‌ها بسته شده و ذخیره‌سازی آب در دریاچه سد ادامه خواهد یافت.

وی تصریح کرد: با هماهنگی‌ های بعمل آمده هیچ مشکلی در باز شدن دریچه‌ های تحتانی و رهاسازی آب در نقاط پائین دستی سد وجود ندارد و آب کنترل شده‌ ای به پائین دست هدایت شده و هیچ خطری ایجاد نخواهد شد.

شاهرخ در ادامه تصریح کرد: توصیه ما به کشاورزان و افرادی که در مناطق پائین دستی سد ساکن هستند این است که با احتیاط و هوشیاری تمام از کنار رودخانه‌هایی که در پی سیلابی شدن متاثر از باز شدن دریچه‌های سد، هستند عبور کنند.

در پی وقوع سیل در فصل بهار ۹۸ و تکمیل شدن تراز آبی سد الغدیر ساوه، این سد در هشتم اردیبهشت ماه سال گذشته پس از ۲۲ سال، سرریز کرد.

سد الغدیر با ۲۶۵ متر طول تاج و حجم ۲۷۷ میلیون مترمکعب آب از نوع دو قوسی بتونی است که در سال ۷۲ با هدف تامین برق و آب کشاورزی ۲۳ هزار هکتار از اراضی این شهرستان احداث شد.

این سد براساس اهداف چند منظوره شامل تنظیم آب کشاورزی، کاهش خطرات سیل، تولید انرژی الکتریکی، اشتغال‌زایی و ایجاد مراکز گردشگری احداث شده است و از ویژگی‌های مسیر انتقال آب در سد الغدیر این است که آب از طریق کانال اصلی به طول حدود ۱۰ کیلومتر به شبکه اصلی آبیاری منتقل می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سد الغدیر ساوه سد الغدیر ساوه دریاچه سد باز شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۴۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جزایی، در جریان سفر به شهرستان ساوه، اظهار کرد: ساوه از شهرستان‌های مهم استان مرکزی و برخوردار از مزیت صنعتی و کشاورزی است و این مزیت همراه با تعدد اقوام و برخی ویژگی‌های خاص ضریب امنیتی به این شهرستان داده و آسیب‌هایی را متوجه آن کرده است.

وی افزود: بررسی میدانی دغدغه‌ها، مشکلات و اتخاذ راهکار برای برطرف کردن آن در این سفر مورد تاکید قرار دارد و در دیدار با مسئولان این حوزه قضائی مسائل مبتلا به مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت؛ بازدید تفصیلی از حوزه قضائی شهرستان نیز نشان داد که اهتمام جدی در دستگاه قضائی برای اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه وجود دارد که می‌توان به موضوع ساماندهی آرشیو الکترونیک پرونده‌ها و نیز تشکیل منظم جلسات ستادهای اقتصاد مقاومتی و مصوبات گره گشای آن در حوزه تولید و صنعت اشاره کرد که از وضعیت مناسبی برخوردار است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به فعالیت شورای حل اختلاف ویژه صنایع مستقر در بزرگترین شهر صنعتی کشور گفت: افزون بر ۷۰ درصد پرونده حوزه صنایع و حل اختلاف بین کارگر و کارفرما منتهی به صلح و سازش شده است.

وی با اشاره به اینکه در برخی جرایمی که در این شهرستان به وقوع می‌پیوندند با اقدامات پیشگیرانه و کارشناسی، قضا زدایی شده است، گفت: در بخش تصادفات شاهد کاهش جرایم هستیم و امید است دستگاه قضائی ساوه با همراهی مراجع انتظامی بتواند با جرایم خشن نیز برخورد کند و برای مجرمان حرفه‌ای ایجاد ناامنی شود تا در شهرستان ساوه امنیت پایدار برقرار شود.

حجت الاسلام والمسلمین جزایی ضمن بازدید از زندان ساوه، گفت: در سال گذشته ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی برای زندانیان آزاد شده از زندان که یک حرفه مشخص را در زندان آموزش دیده و یا در کارگاه‌های وابسته به زندان حرفه آموزی کردند تخصیص داده شده است تا بتوانند پس از آزادی برای تأمین معیشت خود و خانواده اقدام کنند.

وی در خصوص باز اجتماعی شدن زندانیان نیز گفت: سیاست قوه قضائیه در این خصوص استفاده از ظرفیت سازمان‌های حرفه آموز نظیر سازمان فنی و حرفه‌ای است تا زندانی در مسیری هدایت شود که با فراگیری حرفه‌های متناسب با توانی که دارد توانمند شود تا بتواند با انتخاب شغل مناسب به جامعه بازگردد.

کد خبر 6090404

دیگر خبرها

  • همسطح سازی دریچه های شبکه جمع آوری فاضلاب آذربایجان شرقی
  • فوتبال از دریچه فان؛ هواداران بارسلونا در هر مرحله از لیگ قهرمانان
  • تجلیل از خانواده شهدای فرهنگی در استان یزد
  • دریچه تنظیم هوا در ساختمان
  • غرق شدگی یک جوان در محدوده امامزاده ردان
  • محدودیت تردد در آزادراه‌های تهران-پردیس و تهران-ساوه
  • گنج‌یاب‌ها در ساوه به گنج نرسیدند
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • معرفی پنجمین سرمربی فصل تیم پرحاشیه!
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟