Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@02:09:47 GMT

لغو محدودیت برای نجات خود یا مقابله با کرونا برای حفظ مردم؟

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۵۸۲۴

لغو محدودیت برای نجات خود یا مقابله با کرونا برای حفظ مردم؟

رئیس‌جمهور آمریکا این روزها از یک‌سو شاهد رشد نرخ بیکاری در این کشور است و از سوی دیگر با افزایش تعداد بیمارانی که هر روز در ایالات‌متحده جان خود را بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا از دست می‌دهند روبرو است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری  آنا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا این روزها از یک‌سو شاهد رشد نرخ بیکاری در این کشور است و از سوی دیگر با افزایش تعداد بیمارانی که هر روز در ایالات‌متحده جان خود را بر اثر ابتلا به ویروس جدید کرونا از دست می‌دهند روبرو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشد نرخ بیکاری در آمریکا و افزایش شمار جان‌باختگان بر اثر ابتلا به نوع جدید ویروس کرونا شاید در ظاهر با یکدیگر ارتباط چندانی نداشته باشند اما این دو مؤلفه طی هفته‌های آینده تصمیم‌گیری در مورد بازگشایی یا ادامه تعطیلی فعالیت اقتصادی در آمریکا را برای دونالد ترامپ پیچیده‌تر خواهد کرد.

رئیس‌جمهوری ایالات‌متحده به دنبال از سرگیری هر چه سریع‌تر فعالیت اقتصادی در این کشور است تا از تشدید رکود اقتصادی پیش رو در سال انتخابات ریاست جمهور جلوگیری کند. با این حال او باید بتواند بین این خواسته خود و مقابله با ویروس مرگبار کرونا توازنی پیدا کند.

دونالد ترامپ اگر تصمیم بگیرد تا زندگی آمریکایی‌ها را به حالت «عادی» بازگرداند در عمل این خطر را پذیرفته است که شمار مبتلایان و بالطبع تعداد جان‌باختگان بر اثر ابتلا به بیماری «کووید ۱۹» افزایش یابد. امری که در نهایت می‌تواند منجر به هجوم هم‌زمان بیماران به بیمارستان‌ها شود و در نهایت نظام درمانی آمریکا امکان رسیدگی به همه بیماران را نداشته باشد. رویدادی که برای قدرتمندترین و ثروتمندترین کشور جهان می‌تواند تبدیل به بحرانی «ارزشی» و «اخلاقی» شود.

با این حال به این نکته نیز باید توجه داشت که تصمیم‌گیری در مورد محدودیت‌های به اجرا گذاشته شده در بسیاری از ایالت‌ها تاکنون با فرمانداران منتخب مردم بوده است. فرمانداران برخی از این ایالت‌ها تصمیم به اجرای قرنطینه در ایالت خود گرفته‌اند. اگر رئیس‌جمهور آمریکا تصمیم به لغو محدودیت‌ها بگیرد ممکن است با مقاومت فرمانداران این ایالت‌ها روبرو شود.

از سوی دیگر داده‌های وزارت کار آمریکا نشان می‌دهد که طی هفته گذشته شش میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در این کشور درخواست دریافت بیمه بیکاری کرده‌اند. در مجموع نزدیک به ۱۷ میلیون نفر (۱۱ درصد از نیروی کار) طی سه هفته گذشته در ایلات متحده برای دریافت حق بیمه بیکاری ثبت‌نام کرده‌اند.

این ارقام شاید تنها با بحران اقتصادی سال ۱۹۲۹ و دهه ۱۹۳۰ میلادی قابل‌مقایسه باشد. البته در آن زمان افزایش نرخ بیکاری در بازه زمانی گسترده‌تری روی داد اما آمریکا اکنون ناگهان با گذشت تنها سه هفته با افزایش ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفری شمار بیکاران روبرو شده است.

ترامپ که تا چند هفته پیش قصد داشت تبلیغ در مورد وضعیت خوب اقتصادی و آمار پایین بیماران را محور اصلی کارزار انتخاباتی خود قرار دهد به گفته کارشناسان اقتصادی احتمالاً ماه آینده با نرخ بیکاری ۱۵ درصدی در آمریکا مواجه خواهد شد. این در حالی است که نرخ بیکاری در اوج بحران اقتصادی سال ۲۰۰۸ در آمریکا به ۱۰ درصد رسید.

رئیس‌جمهور آمریکا به این ترتیب احتمالاً از سوی مشاوران اقتصادی و سیاسی خود تحت فشار قرار خواهد گرفت تا با صدور اجازه از سرگیری فعالیت‌های اقتصادی از آسیب‌های عمیق‌تر به اقتصاد ایالات‌متحده جلوگیری کند. اما لغو توصیه‌ها برای رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی می‌تواند باعث شود که آمریکا با موج دوم شیوع ویروس جدید کرونا روبرو شود.

بنا به پیش‌بینی‌های فعلی ۶۰ هزار نفر بر اثر شیوع این ویروس در آمریکا جان خواهند باخت. با این حال باید توجه داشت که این پیش‌بینی‌ها بر پایه این فرض انجام شده است که محدودیت‌های کنونی از جمله توصیه به فاصله‌گذاری اجتماعی طی ماه‌های آینده ادامه پیدا خواهد کرد.

ترامپ که در ماه آبان سال قبل باید با جو بایدن، رقیب دموکرات خود در انتخابات ریاست جمهوری رقابت کند پیش از این در مورد راهکار مقابله با شیوع ویروس جدید کرونا گفته بود که «راه علاج نباید بدتر از خود بیماری باشد.»

به این ترتیب باید دید که رئیس‌جمهور آمریکا در پایان ماه آوریل (اوایل اردیبهشت) پس از پایان یافتن دوره توصیه به فاصله‌گذاری اجتماعی در این کشور تصمیم به تمدید دوره اجرای این توصیه‌ها می‌گیرد تا مقابله با بیماری همه‌گیر «کووید ۱۹» را ادامه دهد یا در نهایت ملاحظات سیاسی او را وادار خواهد کرد تا با پذیرش تلفات انسانی ویروس کرونا به دنبال نجات اقتصاد آمریکا باشد و از «راه علاج بدتر» دوری کند.

انتهای پیام/4129/

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا نرخ بیکاری رئیس جمهور آمریکا ویروس جدید کرونا بر اثر ابتلا نرخ بیکاری ایالات متحده رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۵۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد

میثم عابدی ظهر امروز در نشست هم اندیشی با فعالان حوزه ICT در سنندج اظهار داشت: در استان کردستان امکان خوبی برای توسعه حوزه آی سی تی وجود دارد که می‌تواند باعث نجات استان و جبران عقب افتادگی‌ها باشد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر وجود نیروی انسانی توانمند در استان در حوزه‌های مختلف، افزود: هم مرزی استان با عراق از مزیت‌های است و می‌تواند به توسعه کمک شایانی داشته باشد.

وی اذعان کرد: کشور عراق از لحاظ خدمات نرم افزاری از ایرانیان عقب هستند و با وجود نیروی انسانی با تجربه و سرشار از استعداد در استان، امکان ارتباط گسترده و انتقال تجربیات وجود دارد.

عابدی با بیان اینکه وزارت ارتباطات مبتنی بر ظرفیت‌های استان برای توسعه زیرساخت‌ها و تامین مالی حمایت‌های لازم را خواهد داشت، گفت: اقتصاد دیجیتال می‌تواند وضعیت بیکاری و اقتصادی استان را بهبود بخشد و می‌تواند در این زمینه پیشرو باشد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از برنامه ریزی برای چند طرح مختلف خبر داد و گفت: یکی از ایم برنامه‌ها آموزش مهارت‌های دیجیتالی به منظور استعداد یابی و تربیت نیروی انسانی است.

عابدی ادامه داد: امسال در قالب طرح «ایران دیجیتال» به صورت گسترده ۳۰۰ هزار نفر را در کشور در حوزه مهارت‌های دیجیتالی آموزش خواهیم داد.

وی به آموزش ۵۰ هزار نفر در این حوزه طی یکسال گذشته در سطح کشور اشاره کرد و وعده داد در صورت تضمین ورودی بازار کار از طرف شرکت‌های استان، هزینه‌های آموزشی از سوی وزارت ارتباطات تقبل خواهد شد. 

وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار فعال دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان نیز در این نشست  اظهار داشت: استان کردستان در شاخص توسعه فاوا (IDE) در رتبه ۲۵ کشور قرار دارد.

حیدری با اشاره به وجود یک هزار و ۲۶۰ کسب و کار فعال دارای نماد اعتماد الکترونیک در استان گفت: ۱۱۳ استارتاپ فعال نیز وجود دارد. ‌

فعالیت ۶ شرکت مستقر در پارک علم و فناوری در حوزه فناوری و اطلاعات

رئیس پارک علم و فناوری کردستان نیز در این نشست گفت: از ۱۸۰ شرکت مستقر در پارک علم و فناوری کردستان ۶۰ شرکت در حوزه فناوری و اطلاعات فعالیت دارند.

بابک سوری بر لزوم حمایت شرکت ها از بخش صنعت تاکید کرد و افزود: شرکت ها باید بتوانند دست اورد های خود را یه صنعت و تولید محصولات فیزیکی تزریق کنند و در راستای افزایش تولید محصول گام برداند.

وی با بیان اینکه به صورت جدی پیگیری زیرساخت ها هستیم، بیان کرد: کمبود تسهیلات را قبول داریم اما شرکت ها باید نوآوری را بیش از پیش مورد توجه قرار دهند تا در مسیر توسعه حرکت کنند.

در این جلسه مدیران شرکت‌های مختلف دانش بنیان به بیان مشکلات و مسائل خود پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد
  • عمل به شعار سال و مردمی شدن اقتصاد نجات‌بخش تولید است
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • نجات صد‌ها پرنده کمیاب زینتی از چنگال قاچاقچیان در سیستان و بلوچستان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • رشد اقتصادی روسیه رقم خورد
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا