Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@00:00:16 GMT

کدام استان‌ها در معرض سیلاب هستند؟

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۵۹۹۳

کدام استان‌ها در معرض سیلاب هستند؟

سیف الهه آقا بیگی با بیان اینکه هشدار سازمان هواشناسی از روز دوشنبه اعلام شد و بر اساس پیش بینی‌هایی که این سازمان انجام داد انتظار بارش‌های قابل توجه در برخی از استان‌ها متصور بوده و هست، اظهار کرد: از غروب دوشنبه بارندگی در مناطقی از حاشیه جنوب دریای خزر استان‌های گیلان و مازندران شروع شد و این مناطق بارش‌های خوبی را تجربه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: منتها در پیش بینی که صادر شده ۲۰ استان در سامانه بارشی نسبتا قوی قرار دارند لذا لازم است تا مراقبت‌های حداکثری در این استان‌ها صورت بگیرد، این ۲۰ استان شامل استان‌های جنوب غرب و غرب کشور، استان‌های مرکزی، استان‌های شمالی و خراسان شمالی و رضوی می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با بیان اینکه اوج این بارش‌ها در استان‌های واقع در جنوب زاگرس شامل استان‌های چهارمحال بختیاری، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، مناطق شمالی استان فارس، زنجان همدان، استان مرکزی حتی تهران، قم، البرز، قزوین و سمنان می‌شود، تصریح کرد: لازم است مراقبت‌های حداکثری در این استان‌ها صورت بگیرد که وزارت نیرو نیز تدابیر لازم را اندیشیده است.

به گفته آقابیگی، همکاران ما در بخش تاسیسات سد‌ها با اعلام حداکثر آمادگی برنامه ریزی جامع را برای مدیریت کنترل سیلاب در مناطقی که مخازن سد‌های ذخیره‌ای داریم اندیشیده اند و مراقبت حداکثری صورت می‌گیرد، اما لازم است تا دستگاه‌های اجرایی ذی ربط و مردم نیز حداکثر توجه به این موضوع را داشته باشند تا این سامانه بارشی مشکل و خسارت برای کشور ایجاد نکند و تنها نعمت آن باقی بماند.

وی با اشاره به وضعیت سد‌های کشور برای مقابله با سیلاب‌های احتمالی، گفت: باتوجه به برنامه ریزی که صورت گرفت، در حال حاضر به طور متوسط ۶۸ درصد از حجم مخازن سد‌ها آبگیری شده که نشان می‌دهد به طور متوسط حدود ۳۲ درصد حجم خوبی برای کنترل سیلاب است. همچنین در مکان‌هایی که مخازن سد‌ها وجود دارد، همانطور که در سیلاب گذشته ایفای نقش کردند، مدیریت و کنترل سیلاب انجام می‌شود در سایر مناطق نیز لازم است تا دستگاه‌های اجرایی توجه کنند.

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران اظهار کرد: تقاضا و خواهش ما از مردم این است که از هرگونه نزدیک شدن و تردد در حریم رودخانه‌ها اجتناب کنند تا شاهد هیچگونه خسارت و تلفات احتمالی نباشیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: وقوع سیل سازمان هواشناسی بارش باران سامانه بارشی پارسی خبر استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت

به گزارش خبرنگار مهر، حامد یزدی مهر، ظهر پنج شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به بارش‌های اخیر بهاری در استان تهران، اظهار کرد: خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده شاهد هیچ چالشی در حوزه آب گرفتگی و وقوع سیلاب در استان تهران نبودیم.

یزدی مهر با بیان اینکه طی روزهای اخیر در اغلب نقاط کشور بارندگی‌های شدید سیل آسا را شاهد بوده ایم، گفت: مجموعه اداره کل مدیریت بحران استان تهران با احصا و جمع آوری نقاط ضعف و قوت مدیریت این سیلاب‌ها، درس آموخته‌هایی را که برای مدیریت بهتر بحران‌های احتمالی در حوزه «مخاطرات ناشی از آب» وجود دارد را گردآوری می‌کند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بابیان اینکه سیلاب سیستان و بلوچستان، یکی از منابع در امر جمع آوری درس آموخته‌های این حوزه محسوب می‌شود، افزود: با وجود تفاوت‌های ساختاری، جغرافیایی و توپولوژی سیستان با پایتخت، استفاده از درس آموخته‌های این استان در حوزه اقدامات پیشگیرانه و آمادگی قبل از وقوع بحران و همچنین اقدامات حین بحران از اهمیت برخوردار است.

وی در ادامه با بیان اینکه شهرهای ایران به لحاظ موقعیت‌های جغرافیایی در مسیر حوضه‌های آبریز مختلف قرار دارند، عنوان کرد: در این خصوص ضروری است که بیش از گذشته به تهیه و تدوین «طرح جامع خطر پذیری سیلاب» بیاندیشیم و راهکارهای لازم برای کاهش این اثرات را پیش بینی کنیم.

کد خبر 6088612

دیگر خبرها

  • ورود  ناپلی به بوشهر ممنوع شد
  • اقدام فوری برای مرمت بند خاکی ابراهیم آباد
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل۱۴۰۳در بحرانهای ناشی از آب در پایتخت
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰
  • موثرترین و بهترین روتین پوستی روز و شب کدام اند؟
  • سیلاب از ۴ طرف کاشان را محاصره کرد + فیلم
  • رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بیان کرد؛ نمره ضعیف کشور در برخی شاخص های محیط زیستی
  • تعیین مهلت نصب دوربین ثبت تخلفات در آزادراه شیراز- اصفهان