Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریم همتی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، با اشاره به اهتمام ویژه جمعیت هلال احمر به ساماندهی کمک های مردمی از ابتدای بحران کرونا تاکید کرد: این جمعیت بر اساس قانون مدیریت بحران کشور نهاد متولی ساماندهی مشارکت های مردمی در بحران ها محسوب می شود و از همان ابتدای شروع بحران کرونا با هماهنگی موسسات خیریه و عام المنفعه و صدور مجوز برای ۲۷ نهاد مردمی دیگر بصورت جدی وارد این عرصه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از کمک ۲۲۰میلیارد ریالی مردم به جمعیت هلال احمر تاکنون خبر داد و اضافه کرد: نخستین مرحله از کمک های مردمی به دلیل ذات بحران کرونا به تامین وسایل بهداشتی و ضروری برای نقاط محروم و حاشیه ای اختصاص یافت و علاوه بر آن ۵۰۰ هزار نفر از بیماران خاص، صعب العلاج و سرطانی نیز تحت پوشش ارائه اقلام ضروری بهداشتی قرار گرفتند.
رییس جمعیت هلال احمر ادامه داد: جمعیت هلال احمر در مرحله دوم برای کمک به تامین برخی از اقلام ضروری برای بیماران کرونایی در بیمارستان ها اقدام به کمک برای تهیه دستگاههای ونتیلاتور(کمک تنفسی) کرد که در این مرحله نیز حدود صد دستگاه به ارزش تقریبی ۱۶۰ میلیارد ریال مورد تعهد قرار گرفت که از این میزان تاکنون ۵۲ دستگاه با کمک خیران و مشارکت های مردمی تامین شده است.
همتی مرحله سوم ساماندهی مشارکت های مردمی را اقدام برای کمک های معیشتی به خانواده های آسیب دیده از بحران کرونا اعلام  و تاکید کرد: تعداد زیادی از مردم از این بحران آسیب های اقتصادی دیده اند و جمعیت هلال احمر بنا دارد تا در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری بخشی از آنها را که تحت پوشش نهادهای حمایتی دیگر از قبیل کمیته امداد و سازمان بهزیستی نیستند، مورد حمایت قرار دهد.
وی افزود: با توجه به فرمایشات و تاکیدات مقام معظم رهبری جمعیت هلال احمر همه ظرفیت های درونی و بیرونی را فعال کرده تا بااستفاده از منابع داخلی و کمک های مردمی چه در داخل و چه خارج از کشور بتواند بخشی از آسیب های معیشتی مردم نیازمند را جبران نماید. به همین منظور پویشی جدید از سوی این نهاد با همکاری موسسات خیریه و همه گروههای مرجع بزودی آغاز بکار می کند.

جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران وظایف عمده ای را در سطح ملی و بین المللی برعهده دارد و می کوشد تا به اهدافی که در اساسنامه این جمعیت آمده است، جامه عمل بپوشاند.
اصول هفتگانه نهضت صلیب سرخ و هلال احمر شامل بی غرضی Impartiality، بی طرفی Neutrality، استقلال Independence، خدمت داوطلبانه Voluntary Services، بشردوستی Humanity، یگانگیUnity و جهانشمولی Universality است.
جمعیت هلال احمر در حال حاضر در زیرمجموعه خود دارای چهار سازمان فعال و گسترده در زمینه های مختلف امداد و نجات، جوانان، داوطلبان، تدارکات پزشکی، یک معاونت در زمینه خدمات درمانی و توانبخشی، یک شرکت در زمینه تولید محصولات نساجی و ملزومات امدادی، یک مؤسسه علمی کاربردی و یک مرکز پزشکی ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به حجاج و زائران عتبات عالیات است.
همچنین دبیرخانه کمیته ملی حقوق بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران نیز با محوریت جمعیت هلال احمر فعالیت می کند.
جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با سابقه ای بیش از ۹۰ سال در خدمت رسانی به مردم ایران و جهان، از بدو تاسیس خود تا به حال در مسیر اهداف انسان دوستانه و اصول هفتگانه نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر حرکت کرده است.
جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، اکنون دارای ۱۴ مرکز درمانی فعال در ۱۴ کشور دنیا است.

برچسب‌ها ویروس کرونا جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران پروندهٔ خبری پویش اجتماعیِ سهم من در کرونا پرونده | پیشنهادهایی برای پیشگیری از کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران ویروس کرونا جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران کمک های مردمی بحران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۶۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، محمدعلی کاووسی گفت: با توجه به شدت بارندگی‌های روز گذشته، شهرستان‌های طبس، بیرجند، بشرویه، خوسف، سربیشه، نهبندان و قائن متحمل خساراتی ناشی از سیل شدند.


وی افزود: جمعیت هلال‌احمر استان که در حالت آماده‌باش بود از همان ساعات اولیه به یاری سیل‌زدگان شتافت.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: امدادگران هلال احمر در سراسر استان در ۲۴ ساعت گذشته، به ۵۸ خانوار و ۲۵۶ نفر متاثر از سیل امدادرسانی کردند.
کاووسی افزود: روز گذشته تعداد ۳۲ نفر در اماکن غیر از جمعیت اسکان داده شدند.


وی همچنین از انتقال ۷۵ نفر به اماکن امن خبر داد و گفت: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۲۵ خودرو و ۱۶ نفر گرفتار در سیل رهاسازی شدند.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی افزود: پتو، موکت، نایلون، کنسرو و چادر از جمله اقلام توزیع شده میان سیل‌زدگان بوده است.
کاووسی گفت: روز گذشته ۴۸ تیم عملیاتی، ۸۸ نیروی عملیاتی و ۲۵ خودرو به سیل‌زدگان امدادرسانی کردند.


وی از تخلیه آب ۵۷ منزل مسکونی در سیلاب روز گذشته خبر داد و افزود: دیروز ۱۸ دستگاه موتور پمپ، پنج دستگاه لجن کش و هشت دستگاه کف‌کش نیز در عملیات امدادرسانی به سیل زدگان به کار گرفته شد.

دیگر خبرها

  • سیل و آبگرفتگی در ۲۱ استان کشور
  • امدادرسانی هلال‌ احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • امدادرسانی هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به ۲۵۶ نفر گرفتار در سیل
  • سیل به خانه‌های اندیمشک آسیب زد
  • جمع‌آوری بیش از ۳۱ میلیارد ریال کمک مردمی در فعالیت‌های داوطلبانه هلال احمر کردستان
  • جمع‌آوری31 میلیاردریال کمک مردمی درفعالیت‌های داوطلبانه هلال احمر
  • ادامه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی در خوزستان
  • یسنا زنده پیدا شد
  • ۵۰ چادر برای اسکان حادثه دیدگان آتش‌سوزی روستای امام‌زاده ابراهیم برپا می‌شود
  • هیچ نظر قاطعی در خصوص ربوده شدن «یسنا» وجود ندارد