Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدناصر معصومی زاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: متاسفانه در هفته های گذشته آمارهای اشتباهی در خصوص تعداد افراد مبتلا و بخصوص فوتی های ناشی از این بیماری در شهرستنان سنقروکلیایی منتشر شد در حالی که این گونه نبود.

وی ادامه داد: در هفته های نخست شیوع بیماری کرونا به علت ناشناخته بودن این ویروس و بی اطلاعی برخی از مردم در خصوص راه های انتقال، آمار مبتلایان مقداری بالا بود اما در ادامه و با اقدامات صورت گرفته و همکاری خوب مردم هم اکنون شرایط بیماری تحت کنترل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معصومی زاده تصریح کرد: به منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، محیط شهری سنقروکلیایی به صورت روزانه گندزدایی و ضدعفونی می شود، ضمن اینکه نیروی انتظامی و سپاه و بسیج نیز هر کدام جداگانه طی روزهای اخیر اقدام به این کار کرده اند.

فرماندار سنقروکلیایی تصریح کرد: در هفته های نخست شیوع کرونا در هر روستای شهرستان یک ستاد متشکل از دهیار، اعضای شورا و بزرگان روستا تشکیل و چند دستورالعمل برای آنها و به منظور پیشگیری از شیوع این بیماری صادر شد.

وی ادامه داد: یکی از این دستورالعمل ها شناسایی افراد مشکوک بود که در همین راستا ۳۰۰ نفر شناسایی و پس از معرفی به مراکز بهداشت و درمان برای انجام تست های لازم اعزام شدند.

معصومی زاده گفت: شناسایی و معرفی خودروهای مهمان اقدام دیگر بود که با همکاری پلیس راه و راهور ظرف مدت ۴۸ ساعت به آنها فرصت داده شده تا شهرستان را ترک کنند.

نماینده عالی دولت در سنقروکلیایی تصریح کرد: جلوگیری از هرگونه تجمع و ازدحام در روستاها و همچنین گندزدایی محیط آنها در چند مرحله از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط ستادهای تشکیلی در روستاهای شهرستان بودکه خوشبختانه نتایج خوبی نیز در روزها و هفته های اخیر داشته است.

وی همچنین با اشاره به ایجاد همدلی و وفاق خوبی که بین مسوولان و مردم در هفته های اخیر ایجاد شده، گفت: در این مدت دستگاه های مختلف از نیروهای مسلح گرفته تا روحانیت و حتی خیران همه پای کار بودند و حتی قرار است امروز سه هزار عدد ماسک توسط یک خیر در شهرستان توزیع شود.

معصومی زاده تصریح کرد: همچنین در این مدت بسته های غذایی و بهداشتی با کمک خیران و دستگاه های اجرایی تهیه و در اختیار افراد نیازمند قرار گرفته است.

فرماندار سنقروکلیایی در ادامه به اجرای موفق طرح فاصله گذاری اجتماعی اشاره و اظهار کرد: این طرح با حضور خوب پلیس اجرایی که نتیجه آن توقیف ۵۶ دستگاه خودرو و انتقال آنها به پارکینگ و اعمال قانون حدود ۷۰ دستگاه خودروی دیگر و جریمه پنج میلیون ریالی انها بوده است.

وی یادآوری کرد: در همین راستا بیش از یک هزار و ۵۰۰ دستگاه خودرو نیز توسط پلیس شهرستان به مقاصد خود عودت داده شده و از حضورشان در سنقروکلیایی جلوگیری به عمل آمد.

معصومی زاده در پایان بار دیگر بر کنترل شرایط ناشی از شیوع کرونا به مردم اطمینان خاطر داد و گفت: خود آنها در کنترل، مهار و شیوع این بیماری نقش بسیار مهمی دارند و از همه آنها می خواهم تا با رعایت توصیه های مطرح شده و پرهیز از حضور در تجمعات زمینه شکست کرونا را فراهم کنند.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۶۸ هزار و ۱۹۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۲۲ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد کل جان باختگان کرونا در کشور به ۴۲۳۲ نفر رسید.

کیانوش جهانپور روز جمعه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از آن بیان کرد: از دیروز تا امروز ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۹۷۲ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و با احتساب موارد جدید، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۶۸۱۹۲ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۲ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند. تاکنون ۴۲۳۲ نفر از بیماران، جان خود را از دست داده اند و دیگر در بین ما نیستند.
منشا ویروس کرونا ووهان چین بوده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا چین دستگاه های اجرایی روابط عمومی فوت ماسک بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی معصومی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۶۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان

به گزارش خبرآنلاین، براساس اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ تعداد ۶۱۲ مورد ابتلا به سرخک در کشور شناسایی شده است که بیشترین مبتلایان در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و خراسان رضوی بوده است.

شهنام عرشی در گفت‌وگو با تسنیم درباره آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور اظهار کرد: شیوع بالای بیماری سرخک به دلیل ضعف برنامه واکسیناسیون در کشورهای همسایه به‌ویژه در شرق کشور و تردد اتباع غیر آن‌ها به شکل مجاز یا غیرمجاز، تهدید مستمر برای دستاورد حذف سرخک کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: اقدامات صورت گرفته جهت جلوگیری از چرخش ویروس شامل هشدارهای مکرر به دانشگاه‌ها جهت واکسیناسیون به موقع اطفال و رفع موارد تاخیری واکسیناسیون انجام شد؛ همچنین واکسیناسیون جمعی در مناطق جنوب شرقی کشور شامل استان‌های سیستان بلوچستان، هرمزگان، کرمان، خراسان جنوبی در آبان ماه سال ۱۴۰۰ به دلیل پر خطر بودن منطقه ورود مهاجرین از نقاط مرزی به داخل کشور انجام شد و بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار کودک ۹ ماه تا ۷ سال تحت پوشش واکسیناسیون سرخک قرار گرفتند.

عرشی ادامه داد: همچنین اعلام شد که در تمام نقاط کشور به تمام اتباع غیر ایرانی تازه‌وارد از مناطق بومی بیماری در گروه‌های سنی ۹ ماه تا ۳۰ سال یک نوبت واکسن حاوی سرخک و سرخجه تزریق شود که بر این اساس بالغ بر ۶۰۰ هزار دوز واکسن تزریق شده است.

براساس اعلام رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، تعداد ۸۴۹۱ مورد تب و بثورات ماکولوپاپولار (نوعی ضایعه پوستی) در سال ۱۴۰۲ شناسایی و گزارش شده است؛ از این تعداد ۸۳۱۰ مورد تست آزمایشگاهی انجام شده است و تعداد ۶۱۲ مورد تاییدشده آزمایشگاهی سرخک گزارش شد. این تعداد موارد سرخک در ۲۱ استان کشور رخ داده است.

به گفته وی، از نظر ملیت ۵۵۶ مورد ایرانی، ۵۵ مورد افغانستانی و یک مورد پاکستانی بودند.

عرشی با بیان این‌که ۳۵۸ مورد دربیمارستان بستری بودند، گفت: کاهش موارد در غیرایرانی‌ها می‌تواند به دلیل اثر بخشی واکسیناسیون جمعی این گروه در دی ماه سال ۱۴۰۱ باشد.

وی خاطرنشان کرد: بیشترین ابتلا در استان‌های سیستان بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی گزارش شده‌اند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: جهت افزایش سطح ایمنی در استان‌های پر خطر سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان برنامه ریزی برای واکسیناسیون نوبت صفر سرخک در شش ماهگی انجام شده که در بهمن ماه ۱۴۰۲ به اجرا در آمده است؛ حفظ درصد پوشش واکسیناسیون MMR نوبت اول ( ۱۲ ماهگی ) و نوبت دوم ( ۱۸ ماهگی) بالاتر از ۹۵ درصد و تقویت مستمر نظام مراقبت استاندارد بیماری برای محافظت از دستاورد حذف سرخک و سرخجه ضروری است زیرا ویروس‌های سرخک وارده به کشور، به سرعت ممکن است در سطح کشور به چرخش دربیایند.

لازم به ذکر است؛ تصویر زیر تعداد موارد سرخک تأییدشده آزمایشگاهی را در استان‌های مختلف کشور نشان می‌دهد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899026

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • بخش عمد‌ه‌ای از سرماخوردگی‌ها کروناست
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند