Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: محققان برزیلی موفق شدند برای اولین بار، لحظه‌ی آلوده شدن سلول‌های سالم به "کرونا ویروس" را با استفاده از میکروسکوپ‌های قدرتمند به ثبت برسانند.

به گزارش خرداد، ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، محققان بنیاد علمی " اوسوالدو کروز"(Oswaldo Cruz) در برزیل توانستند حین مطالعه روش‌های تکثیر و شیوع کرونا ویروس، تصویر خارق‌العاده‌ای از لحظه آلوده شدن سلول‌های سالم به این ویروس ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب در سری تصاویر میکروسکوپی منتشر شده از این محققان، مشاهده می‌کنید که ذرات متعدد این ویروس کشنده به داخل سلول‌های سالم وارد می‌شوند.

محققان این پروژه از یک میکروسکوپ الکترونی استفاده کردند که به آن‌ها امکان می‌دهد اشیاء را با بزرگنمایی دو میلیون برابر، مشاهده کنند.

به این ترتیب آن‌ها توانستند داخل سلول‌ها را تصویربرداری کرده و ویروس وارد شده به سلول‌ها را مشاهده کنند.

محققان بنیاد علمی " اوسوالدو کروز" اظهار کردند، سلول‌هایی که در این پروژه مورد استفاده قرار گرفتند، متعلق به یک میمون سبز آفریقایی بودند.

به گفته این محققان، کشت سلولی میمون‌های سبز آفریقایی که در سودان و اتیوپی یافت می‌شوند، معمولا در آزمایش‌های آزمایشگاهی استفاده می‌شود.

مهم‌ترین تصویر از میان سه تصویر ثبت شده توسط این محققان، مربوط به لحظه‌ای است که کرونا ویروس خودش به سلول‌ها وارد می‌شود.

در یکی دیگر از تصاویر شاهد لحظه‌ای هستیم که چندین ذره از ویروس تلاش می‌کنند " سیتوپلاسم" سلول‌ها را آلوده کنند.

"سیتوپلاسم" ماده‌ای است که فضای درون سلول را پر می‌کند. ترکیب اصلی سیتوپلاسم، آب و پروتئین‌های محلول در آب است و ماده ژنتیکی سلول را در خود نگه می‌دارد.

در تصویری دیگر ذرات ویروسی، سلول را آلوده کرده‌اند. نقطه‌ای که در انسان‌ها گفته می‌شود فرد ویروس را گرفته است.

"کرونا ویروس" که برای اولین بار در ووهان چین شناسایی شد، هم‌اکنون در اکثر کشورهای جهان گسترده شده و جان بسیاری را گرفته است.

متاسفانه هنوز هیچ دارو و واکسن قطعی برای بیماری "کووید-۱۹" شناسایی نشده است. به همین سبب محققان سراسر جهان در تلاشند که به این مهم دست پیدا کنند.

لحظه‌ی ورود کروناویروس به هسته سلول

برچسب ها: کروناویروس ، سلول‌

منبع: خرداد

کلیدواژه: کروناویروس سلول سلول های سالم کرونا ویروس سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۶۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواص ظرف های ضد سرطانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️ مس یک ماده معدنی کمیاب و ضروری برای بقا و زنده ماندن است. مس در همه بافت‌های بدن یافت می‌شود و در ساختن گلبول‌های قرمزخون و حفظ و نگهداری سلول‌های عصب و سیستم ایمنی نقش دارد. خواص مس برای بدن، می‌تواند به تشکیل کلاژن و جذب یون کمک می‌کند و در تولید انرژی نقش دارد. مس بیشتر در کبد، مغز، قلب و کلیه‌ها و عضله اسکلتی یافت می‌شود. مصرف کم و زیاد مس می‌تواند بر کارکرد مغز تاثیر بگذارد. کمبود مس با بیماری‌های آلزایمر، ویلسون و منکز (Menkes) ارتباط دارد. کمبود مس بندرت اتفاق می‌افتد، اما می‌تواند منجر به بیماری قلبی-عروقی و دیگر مشکلات شود.


خواص مس برای بدن
مس برای طیف زیادی از کارکرد‌های اعضای بدن ضروری است
کمبود مس بندرت اتفاق می‌افتد بجز در شرایط خاص مثل بیماری منکز (Menkes)
مصرف مکمل‌های مس معمولا ضرورتی ندارد و ممکن است منجر به بهم ریختن تعادل شود.
بهم ریختن تعادل مس با بیماری آلزایمر ارتباط دارد.
به افراد توصیه می‌شود که قبل از مصرف مکمل مس باید با پزشک مشورت کنند.


مزیت‌های مس برای سلامتی
مس یک ماده مفید و ارزشمند است که در موادغذایی یافت می‌شود. مس یک ماده مغذی ضروری برای بدن است. مس به همراه آهن به بدن کمک می‌کند تا گلبول‌های قرمزخون را بسازند و به سالم نگهداشتن استخوان ها، عروق خون، اعصاب و سیستم ایمنی و همچنین به جذب آهن کمک می‌کند. کافی بودن مس در رژیم غذایی می‌تواند به پیشگیری از بیماری‌های قلب و عروق و استئوپورز (پوکی استخوان) کمک کند.


مس برای سلامت قلب و عروق
پایین بودن سطح مس با بالارفتن کلسترول و فشارخون ارتباط دارد. یک گروه از محققان نشان دادند که مصرف مکمل‌های مس ممکن است برای برخی بیماران دچار نارسایی قلبی مطلوب باشد. مطالعات حیوانی، پایین بودن سطح مس را به CVD ارتباط دادند، اما هنوز مشخص نیست که آیا کمبود مس می‌تواند همین اثر را بر انسان‌ها داشته باشد.


فرستادن سیگنال به عصب
مس همانند یک ترمز یا سوییچ است که سلول عصب را کنترل می‌کند. اگر مقادیر زیادی مس وارد یک سلول شود، این ماده مغذی می‌تواند فرستادن سیگنال به عصب را کاهش دهد. وقتی سطح مس در این سلول افت می‌کند، فرایند ارسال سیگنال از سرگرفته می‌شود.


کارکرد سیستم ایمنی
مصرف بسیار کم مس می‌تواند منجر به نوتروپنیا (Neutropenia) شود. این بیماری نوعی کمبود گلبول‌های سفید خون یا نوتروفیل است که با عفونت مبارزه می‌کنند. یک فرد با سطح پایینی از نوتروفیل، بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری عفونی است.

آشنا شویم با مکمل مولتی ویتامین مینرال: قرص مولتی کامپلیت هلث برست

استئوپورز (پوکی استخوان)
کمبود شدید مس با پایین آمدن تراکم موادمعدنی در استخوان و افزایش خطر استئوپورز (پوکی استخوان) ارتباط دارد. تحقیقات بیشتری نیاز است تا نحوه تاثیر کمبود مس بر سلامت استخوان و اینکه چگونه مکمل مس می‌تواند به پیشگیری و مدیریت استئوپورز کمک کند، مورد مطالعه قرار گیرد.


تولید کلاژن
مس نقش مهمی در حفظ و نگهداری کلاژن و الاستین دارد. دانشمندان چنین فرض کردند که مس ممکن است از خواص آنتی اکسیدانی برخوردار باشد و این ماده مغذی همراه با دیگر آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند به پیشگیری از پیری پوست کمک کند. اگر سطح مس در بدن کافی نباشد، بدن نمی‌تواند بافت همبند آسیب دیده یا کلاژن که داربست استخوان را می‌سازد، جایگزین کند. این مسئله می‌تواند منجر به طیفی از مشکلات از جمله از کارافتادن مفصل شود، زیرا بافت‌های بدن بتدریج سست شده و تحلیل می‌روند.


آرتروز
مطالعات حیوانی نشان دادند که مس می‌تواند به پیشگیری یا به تاخیر انداختن آرتروز کمک کند و از همین رو مردم دستبند‌های مسی را به دور دست می‌بندند. با این حال هیچ مطالعه انسانی این موضوع را تایید نکرده است.


عمل آنتی اکسیدانی
مس می‌تواند از کارکرد آنتی اکسیدانی برخوردار باشد و به کاهش تولید رادیکال‌های آزاد کمک کند. رادیکال‌های آزاد می‌توانند به سلول‌ها و DNA آسیب بزنند که این منجر به سرطان و دیگر بیماری‌ها می‌شود.

دیگر خبرها

  • هوای هیچ شهری امروز آلوده نیست / شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد در شرایط آلوده است
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا