Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@04:53:50 GMT

جایگاه زنان را در تربیت جامعه تبیین کنیم

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۴۷۰۵۸

جایگاه زنان را در تربیت جامعه تبیین کنیم

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی، عصر امروز در مراسم قرعه کشی پویش سربازان در گهواره، اظهار داشت: قابلیت این فرزند ۶ ماهه امام حسین (ع) به قدری بالا است که می‌تواند تمام معارف دینی و اسلامی را جهانی کند.
وی افزود: این قابلیت غیر از قابلیت خود حضرت اباعبدالله (ع) است، و نتیجه این اتفاق آشنا شدن جهانیان با نام امام حسین (ع) و معارف دینی ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه مجمع در معرفت افزایی خادمان و مادران حاضر در آن هم باید فعال باشد، ابراز داشت: تفاوت معارف الهی با علوم دیگر در این است که، به طور مثال اگر در آموزش علم فیزیک خود شخص به این علم اعتقادی نداشته باشد، اما می‌تواند آن را به دیگران آموزش دهد؛ در حالی که در معارف الهی این طور نیست.
وی تصریح کرد: در معارف الهی تا خودمان رشد نکنیم، نمی‌توانیم باعث رشد دیگران شویم؛ چرا که شرط اثر گذاری معارف الهی برای دیگران، باور آن توسط خود معلم است.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه بنای مجمع جهانی جضرت علی اصغر (ع) تربیت نسل جوان و کودکان با آموزش‌های مهدوی است، مطرح کرد: انگیزه اصلی این مجمع، تربیت نسلی است که هم معرفت عمیق نسبت به امام خود دارد و هم زمینه ساز ظهور خواهد بود.
وی حضور مادران و بانوان در این اجتماع را فرصت بزرگی دانست و گفت: باید با استفاده از این تجمع، جایگاه زنان در تربیت جامعه را تبیین کنیم و خود بانوان را نیز با جایگاه واقعی خود در اسلام آشنا کنیم.
وی با اشاره به نقش زن در جامعه اسلامی، یادآور شد: جایگاه رفیعی که اسلام برای زنان قائل است را در هیچ کجا دنیا نمی‌توان یافت، و این بهترین زمان است تا نگاه انسانی و الهی اسلام به زن را در برابر نگاه مادی غرب، به رخ جهانیان بکشیم.

کد خبر 4896945

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه همدان ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر نیمه شعبان شهرکرد گرگان بارش باران بیرجند شیراز فاصله گذاری اجتماعی ایلام روز طبیعت ماسک طبی معارف الهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۷۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) این شورا ضمن گرامیداشت روز معلم و سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری (ره)، اظهار داشت: برای معلمان عزیز که مجاهدان عرصه علمی و فرهنگ هستند، آرزوی توفیق دارم.

وی سپس در خصوص شهید مطهری اظهار داشت: در کنار آثار شهید مطهری که حقیقتاً سرمایه فرهنگی و علمی جامعه ماست، باید سیره علمی اثرگذار ایشان نیز تبیین شود.

دبیر شورای نگهبان افزود: ویژگی ممتاز شهید مطهری (ره) نیازشناسی علمی و فرهنگی جامعه بود و چون حرکت خود را بر اساس این نیازشناسی دقیق ساماندهی کرد در بیداری جامعه نقش تأثیرگذار داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری معلم طراز انقلاب اسلامی بود، عنوان کرد: محتوای آثار شهید مطهری سرمایه‌ای عظیم برای مقابله با شبهات دشمنان امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی همچنین تاکید کرد که معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است و هرچه این مجاهدت کامل‌تر انجام شود، جامعه سعادتمندتر خواهد شد.

امام صادق (ع)؛ جهادگر بزرگ فرهنگی

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به در پیش بودن سالروز شهادت امام صادق (ع) و عرض تسلیت بدین مناسبت، بیان داشت: ایشان در روزگاری که جهان اسلام با نفوذ افکار بیگانگان و همچنین تحریف معارف اسلامی مواجه بود، با تعیین درست اولویت‌ها، دست به جهاد بزرگ فرهنگی زدند.

وی خاطرنشان کرد: ثمرات ارزشمند آن جهاد بزرگ فرهنگی از سرمایه‌های ماندگار امت اسلام است.

آیت‌الله جنتی این نکته را هم یادآور شد که امام صادق (ع) همزمان با تدریس و تربیت شاگردان، نظام و ساختار آموزشی جامعی طراحی کردند که قابلیت الگوبرداری در همه زمان‌ها دارد و هرچه نظام آموزش و پرورش ما به این نظام آموزشی نزدیک‌تر شود، توفیقات بیشتری کسب خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • اعزام ۵۲۰ مبلغ به مناطق مختلف خراسان جنوبی
  • معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند
  • نقش اصحاب رسانه در تبیین حفظ زیست عفیفانه و جایگاه متعالی زن، مادر و خانواده حائز اهمیت است
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است
  • معلم محور تمدن ساز جامعه اسلامی است
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند/ جایگاه معلم و تعلیم و تربیت از منظر امام رضا(ع)
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند