Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمانان ورزشی خراسان شمالی که روزی با کسب مدال دل مردم را شاد می‌کردند، این بار با اهدای مدال‌های خود سعی کردند دل سربازان خط مقدم مبارزه با کرونا را شاد کنند.

به گزارش خبرنگار فارس از بجنورد، پس از شیوع کرونا در کشور، کادر درمان تبدیل به سربازان خط مقدم شدند. آن‌ها با ایثار کم‌نظیر، جان خود را آماده فدا کردن کرده و به بیماران کرونایی خدمت ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همین رو بود که بسیاری از اقشار مختلف مردم از روش‌های گوناگون سعی کردند این ازخودگذشتگی را پاسخ داده تا قوت قلبی برای آنان باشند.

یکی از گروه‌هایی که سعی کردند اندکی از ایثار کادر درمان را جبران کنند، قهرمانان ورزشی استان بودند. این افراد که روزی با کسب مدال دل مردم را شاد می‌کردند، این بار با اهدای مدال‌های خود سعی کردند دل سربازان خط مقدم مبارزه با کرونا را شاد کنند.

 

مردم با رعایت اصول بهداشتی قدردان کادر بهداشت باشند

علی محمدنیا، ورزشکار کشورمان که مفتخر به کسب ۱۸ مدال خارجی می‌باشد، مدال خود را به کادر سلامت اهدا کرده است.

به گفته‌ی وی، این کار، در جهت قدردانی از سنگربانان سلامت کشور بوده.

محمدنیا همچنین بیان کرد: هرکس به نوبه‌ی خود در از بین بردن این ویروس منحوس سهیم باشد و مردم عزیز کشورمان با رعایت فاصله‌ی اجتماعی و عمل به پروتکل‌های بهداشتی، قدردان این عزیزان باشند.

دولت برای حمایت اقتصادی از مردم چاره بیندیشد

حامد رشیدی دیگر ورزشکار پرافتخار کشور و استانمان است که این اقدام تحسین برانگیز را انجام داده. این ورزشکار مدال نقره‌ی جهانی کوروش که این مسابقات در کشور ترکیه برگزارشده بود را به کادر درمان اهدا کرد.

به گفته‌ی وی هدف از این کار تشکر و قدردانی از زحمات کادر درمان در این سنگر مقاومت است.

 

رشیدی تصریح کرد: برای در امان ماندن از این ویروس منحوس، مردم در خانه بمانند، هرچند با این شرایط اقتصادی، حداقل سرپرست خانواده مجبور است از خانه بیرون برود و اگر این‌طور پیش برود، بقیه‌ی اعضای خانواده نیز در معرض خطر هستند. از دولت تقاضا دارم برای حمایت اقتصادی و مالی خانوارها چاره‌ای بیندیشد تا مردم در خانه بمانند.

پرستاران نباشند ما نیز نیستیم

حسین اکبری دیگر ورزشکار کشور یک مدال آسیایی خود را به کادر درمان اهدا کرد.

وی در خصوص اهداف خود از این کار بیان کرد: هدف بنده از این کار این بود که پرستاران و پزشکان عزیز در این راه پرخطر احساس تنهایی نکنند و بدانند که ما ورزشکاران نیز از آنها حمایت می‌کنیم و پشت آنها ایستاده‌ایم و بدانند که اگر آنها نباشند ما هم نیستیم.

 

اکبری خاطرنشان کرد: از مردم عزیز درخواست دارم در خانه بمانند. ما باید دست‌به‌دست هم دهیم تا بتوانیم به یاری خدا این ویروس را شکست دهیم.

خواستم در کار بزرگ کادر درمان شریک باشم

انوشیروان صابری، رزمی‌کار کشور و استان نیز مدال باارزش خود را که در تورنمنت بین‌المللی گرجستان در سال ۲۰۱۷ کسب کرده بود، به جامعه‌ی پزشکی اهدا کرد.

وی می‌گوید این کار دلی است و دوست داشته که برای قدردانی از مدافعان سلامت این کار را انجام دهد.

این قهرمان ملی تاکید کرد: بنده کمربند قهرمانی مسابقات ارمنستان را نیز به شهید پارسا اهدا کردم و تمام هدفم این است که در کار بزرگی که مدافعان سلامت انجام می‌دهند سهیم باشم و به مردم کشورم به نوبه‌ی خود کمک کنم.

 

وی در توصیه‌ای به مردم نیز گفت: توصیه‌ی من به مردم عزیز این است که در خانه بمانند و در خانه ورزش کنند تا خود و خانواده‌ی خود را از این ویروس در امان نگه‌دارند. ان‌شاءالله بااراده الهی و با کمک یکدیگر این ویروس منحوس را شکست خواهیم داد.

خود را در معرض این ویروس منحوس قرار ندهیم

زهرا بهنود، دیگر رزمی‌کار کشورمان از شهرستان اسفراین، که با اهدای مدالش خواست از کادر درمان استان تشکر کند اظهار کرد:  این مدال ارزشمند، حاصل کسب مقام دوم کشوری در رشته‌ی ووشو ساندا در شهر مشهد مقدس بوده است.

وی افزود: این مدال، نخستین مدال کشوری بود که کسب کردم و برای من خیلی باارزش بود اما این مدال را به‌پاس قدردانی و تشکر از زحمات پزشکان و پرستاران عزیز و همه‌ی کادر درمان، به آنها اهدا کردم.

بهنود در پایان بیان داشت: از مردم عزیز کشورم درخواست دارم که در خانه بمانند تا خود و خانواده‌ی خود را در معرض این ویروس منحوس قرار ندهند تا با کمک یکدیگر این ویروس را ریشه‌کن کنیم.

 

بار بیماران بر دوش کادر درمانی است / بیاییم در خانه بمانیم

 

هادی قدیمی، عضو تیم ملی کوراش و کشتی پهلوانی کشور، که تاکنون ۳ مدال جهانی و آسیایی را کسب کرده در مصاحبه با خبرنگار فارس گفت: اخیراً با توجه به شیوع کرونا در کشور، پرستاران و کادر درمانی بار بیماران را به دوش می‌کشند بنده نیز برای تقویت روحیه به این مدافعان سلامت جامعه مدال جهانی کشتی پهلوانی که در ترکیه به‌دست آوردم را به این قشر زحمت‌کش جامعه تقدیم کردم.

وی گفت: از طرفداران و کشتی دوستان و مردم خراسان می‌خواهم که با رعایت کردن نکات بهداشتی علاوه بر جلوگیری از شیوع کرونا، کار پرستاران و کادر درمانی را راحت‌تر کنند تا این ویروس خسارت کمتری را به مردم وارد کند و با همکاری هم می‌توانیم با در خانه ماندن، سلامت باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت پرستاران درمان مدال کرونا ویروس منحوس خانه بمانند مدافعان سلامت کادر درمان سعی کردند مردم عزیز کار کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۸۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • دهیاران بخش سعد آباد کمک به خانه‌های بهداشت را در اولویت قراردهند
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • استخدام ۲۱ هزار پرستار / تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • پایگاه سلامت شهدای «کهنه‌دژ» سمنان کلنگ زنی شد
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به مردم سیل زده چین
  • در وزن ۷۷ انتخابی برگزار شود/ تجربه‌ «گرایی» را نباید فراموش کرد