Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحلیلگر آمریکایی تحریم‌ها را برای عذاب ایرانی‌ها دانست و گفت: اروپا با عدم حمایت از برجام، ضعف ژئوپلیتیکی بزرگ خود را نشان داد.

به گزارش مشرق به نقل از ایلنا، استفن کینزر، (stephen kinzer) نویسنده، روزنامه‌نگار و پژوهشگر آمریکایی است. وی پیش از این خبرنگار روزنامه نیویورک‌تایمر بوده و چندین کتاب چاپ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در حال حاضر برای چندین روزنامه و آژانس خبری گزارش می‌نویسد.

ترامپ برعکس وعده‌های خود عمل کرده است

استفن کینزر در ابتدا در مورد وعده ترامپ برای خروج نیروهای آمریکایی از منطقه گفت: ایالات متحده اکنون در خاورمیانه نسبت به  زمانی که ترامپ مسئولیت را تازه گرفته بود تعداد بیشتری نیرو دارد، بنابراین به این معنا دقیقاً برعکس آنچه وعده داده است عمل کرده است.

تحریم‌ها تنها برای عذاب ایرانیان طراحی شده است 

وی در ادامه در مورد سیاست خارجه ترامپ گفت:  سیاست خارجی ترامپ نامنسجم است. به عنوان مثال، وی به دنبال روابط بهتر با روسیه است، اما نفرت روسیه را نیز به طور چشم‌گیری برانگیخته است . به نظر نمی‌رسد وی خصومت شخصی با ایران داشته باشد، اما به نظر می‌رسد معاونان وی به ویژه وزیر امور خارجه وی معتقدند که آنها در یک مأموریت الهی برای عذاب ایران و ایرانیان حضور دارند.تحریم‌ها نیز بخشی از این تئوری متوهمانه است.

اگر حمله آمریکا به عراق نبود، هیچ داعشی وجود نداشت

کینزر در ادامه در مورد تاثیر آمریکا بر بی‌ثباتی در منطقه گفت: بدون حمله آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳، هیچ داعشی وجود نداشت. بدون پشتیبانی ایالات متحده رنج‌ مردم سوریه بسیار کاهش می ‌افت. بدون فروش تسلیحات ایالات متحده به عربستان سعودی، جنگ علیه یمن شکل نمی‌گرفت و یا در سطح بسیار محدودی بود.

 آمریکا جهان را مانند فیلم‌های غربی می‌بیند 

وی در ادامه در مورد ترور سردار سلیمانی گفت:  آمریکایی‌ها مانند ترامپ معتقدند جهان مانند یک فیلم غربی است. در آن فیلم‌ها، یک شخص بد منشأ همه بدی‌ها است و وقتی او را می‌کشید ، همه مشکلات را حل می‌کنید و همه در صلح زندگی می‌کنند. در این دنیای خیالی، وی متقاعد شد که می‌تواندبا ترور سردار سلیمانی لذت ببرد.

انتقام ایران حساب شده بود

این تحلیل‌گر آمریکایی در مورد حملات ایران در پاسخ به ترور سردار سلیمانی گفت: پاسخ ایران به طرز چشمگیری محاسبه شده بود. لحظه‌ای می‌توانست جنگ شکل بگیرد اگر هر دو طرف می‌خواستند.

اروپا با عدم حمایت از برجام، ضعف ژئوپلیتیکی بزرگ خود را نشان داد

وی در ادامه در مورد سرنوشت برجام گفت: اروپا با عدم حمایت از برجام، ضعف ژئوپلیتیکی بزرگ خود را نشان داد. این لحظه‌ای بود که کشورهای اروپایی باید از قانون پیروی و بر تعهدات خود ایستادگی می‌کردند، اما آنها نتوانستند کاری کنند. قدرت ایالات متحده برای صدمه زدن به آنها هنوز هم بسیار بزرگ است.

انتخاب دوباره ترامپ خطرناک است

 کینزر در مورد آینده ترامپ گفت: ممکن است ترامپ یک دوره دیگر رئیس‌جمهور باشد. این برای جهان و همچنین ایالات متحده خطرناک خواهد بود. به نظر من جو بایدن سیاست خارجی مشابهی خواهد داشت، گرچه جان کری ممکن است دوباره در دولت او ظاهر شود. از بین نامزدهای باقیمانده ، فقط سندرز قادر بود سیاست خارجی آمریکا را تغییر دهد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید سردار حاج قاسم سلیمانی خاورمیانه عربستان سعودی روسیه ترامپ سوریه برجام ایران عراق یمن اروپا آمریکا پایگاه عین الاسد ترور حمله موشکی ایران انتقام موشکی ایران انتقام سخت داعش تحریم ایران ادامه در مورد برای عذاب ایران ایالات متحده تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۸۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حقوق بشر آمریکایی با خیزش نخبگان و دانشگاهیان دانشگاه‌های سرتاسر آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی به وضوح مفهوم خود را نمایان ساخته است.

در همین ارتباط، وزارت خارجه روسیه در کانال تلگرامی خود امروز شنبه در گزارشی به تشریح وضعیت حقوق بشر در آمریکا پرداخته و از عدم پایبندی این کشور به حقوق و آزادی‌های بنیادین بشری انتقاد کرده است.

وزارت خارجه روسیه در تشریح وضعیت حقوق بشر در آمریکا تصریح کرده که ایالات متحده آمریکا علی‌رغم وجود تناقض‌های عمیق در جامعه این کشور همچنان خود را سردمدار حراست از حقوق بشر معرفی می‌کند در حالی که عجله‌ای برای پایبندی به تعهدات قانونی خود در این زمینه نشان نمی‌دهد.

مسکو می‌افزاید: عملیات‌های نظامی در خاک کشورهای اروپایی و خاورمیانه، احداث زندان‌های مخفیانه در سراسر دنیا و اجرای سیاست‌های ضد مهاجرتی در سال‌های اخیر از جمله مواردی است که روسیه آن را مصداق زیر پا گذاشتن آزادی‌ها و حقوق بشری توسط ایالات متحده برشمرده است.

وزارت خارجه روسیه تصریح کرده که این موارد نقض حقوق بشر نشان‌دهنده «ماهیت دوگانه» موضع‌گیری دستگاه‌های حاکمیتی آمریکا در خصوص موازین حقوق بشر و همچنین قوانین بین‌المللی است.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است که ایالات متحده آمریکا به طور فعالانه از تاکتیک‌های جنگ نیابتی علیه روسیه استفاده می‌کنند که نمونه آن در کمک‌های نظامی گسترده این کشور به اوکراین نمایان است.

گزارش وزارت خارجه روسیه همچنین می‌گوید آمریکا در حال اعمال فشارهای آشکار علیه کشورهای دارای حاکمیت مستقل به بهانه اجرای مکانیسم‌های حقوق بشری است که هدف آن ایجاد ذهنیت منفی علیه فدراسیون روسیه و متحدان و شریکانش در صحنه بین‌المللی است.

کد خبر 6096708

دیگر خبرها

  • اینجا «ایالات متحده اسرائیل» است!
  • ظریف: دانشجویان معترض آمریکایی بر خادمان حرم‌های شریف شرف دارند
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • (تصاویر) مقایسه بمب افکن چینی Xi’an H-۲۰ و B-۲۱ آمریکایی؛ کدام بهتر است؟
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • ویدیو/ تحلیلگر عرب: بیداری جوانان آمریکایی شوک بزرگی برای دولت واشنگتن بود
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند