Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک پایگاه ویژه رهگیری پرواز از تداوم پرواز هواپیماهای جاسوسی آمریکا بر فراز شبه جزیره کره با هدف رصد تحرکات نظامی کره شمالی خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، بنا به اعلام یک پایگاه ردیابی هوایی، یک هواپیمای جاسوسی متعلق به نیروی هوایی آمریکا در حال پرواز بر فراز کره جنوبی رصد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایرکرفت اسپوتس در صفحه توئیتر خود نوشت این هواپیما از نوع بوئینگ آر سی-۱۳۵ بوده است. این پایگاه ردیابی هوایی درباره این عملیات نظارتی نیروی هوایی آمریکا بر فراز حریم هوایی کره جنوبی جزئیات بیشتری اعلام نکرد. با این حال افزود روز سه شنبه و شنبه گذشته هواپیمایی از این نوع بر فراز شبه جزیره کره مشاهده شده است.

بیشتر بخوانید:

سئول نباید در مذاکرات با مقامات آمریکا تسلیم فشار آنها شود

پرواز هواپیمای نظارتی آمریکا در شبه جزیره کره در حالی صورت گرفت که خبرگزاری دولتی کره شمالی (KCNA) دهم آوریل تصاویری را از کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی در حال نظارت بر یک رزمایش نظامی منتشر کرد. این رزمایش نظامی در آستانه برگزاری نشست پارلمان کره شمالی برگزار شده که قرار است با وجود شیوع بیماری همه گیر کرونا برگزار شود.

همچنین هفته گذشته روزنامه «هرالد کره» با استناد به داده‌های یک پایگاه ویژه رهگیری پروازی اعلام کرد یک فروند هواپیمای جاسوسی آمریکا در روزهای گذشته برای رصد تحرکات کره شمالی، بر فراز بخش‌هایی از کره جنوبی پرواز کرده است. این روزنامه نوشت که یک فروند هواپیمای آر سی -۱۳۵ آمریکا بر فراز استان گیانگی نزدیک سئول پایتخت کره جنوبی رویت شده است.

این در حالی است که کره شمالی در هفته‌های گذشته بعد از مدتی وقفه دو موشک کوتاه برد شلیک کرد. آزمایش‌های موشکی کره شمالی پس از شکست تلاش‌ها برای مذاکره بین آمریکا و کره شمالی و حصول یک توافق بین دو کشور از سر گرفته شده است. کره شمالی خواستار رفع تحریم‌های اعمالی علیه این کشور است، اما واشنگتن تاکنون حاضر به رفع این تحریم‌ها نشده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا مدافعان سلامت سال جهش تولید کره جنوبی نیروی هوایی آمریکا کیم جونگ اون کره شمالی توئیتر بوئینگ هواپیمای جاسوسی کره واشنگتن آمریکا آمریکا بر فراز شبه جزیره کره کره جنوبی کره شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۹۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد

مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت، واشنگتن حاضر نیست خطر تضعیف امنیت خود را به جان بخرد، اما به طور شبانه‌روزی تلاش می‌کند تا اتحادیه اروپا، ناتو و سایر شرکای خود را تحت فشار قرار دهد تا توانمندی‌های دفاع هوایی خود را با کی‌یف به اشتراک بگذارند.

به گزارش ایسنا، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در جریان سخنرانی در نشست مجازی موسوم به گروه تماس دفاعی اوکراین درخواست دست‌کم هفت آتشبار پاتریوت را از اهداکنندگان مطرح کرد، اما گفته می‌شود که حامی اصلی کی‌یف که همان آمریکا باشد، هیچ پاتریوتی به اوکراین نمی‌دهد.

به نقل از شبکه خبری راشا تودی، کاخ سفید گفته بود ممکن است سامانه‌های پدافند هوایی و موشکی پاتریوت بیشتری را در اختیار اوکراین قرار دهد، آن هم در صورتی که آنها از سایت‌های استقرار فعلی خود از جمله در غرب آسیا به دست آمریکا برسند و در آن وضعیت، به اوکراین ارسال می‌شوند.

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز در واکنش به این درخواست از سوی زلنسکی گفت: «سیستم‌های پاتریوت آمریکا اکنون در سراسر جهان مستقر هستند که شامل خاورمیانه می‌شود و این‌ها با هدف دفاع و پشتیبانی از نیروهای آمریکایی استقرار یافته‌اند.»

وی به شبکه خبری ام‌اس‌ان‌بی‌سی گفت: « اگر بتوانیم آتشبارهای آمریکایی پاتریوت بیشتری را برای آنها می‌فرستیم. اما آتشبارهای ما در سراسر جهان مستقر هستند. تلاش می‌کنیم تا با شرکای اروپایی و متحدانمان در بخش‌های دیگر جهان به تامین این ظرفیت‌های دفاع هوایی برای اوکراین بپردازیم.»

پنتاگون در واقع متعهد شده که مهمات پاتریوت بیشتری را به عنوان بخشی از بسته کمکی ۶ میلیارد دلاری که به‌تازگی اعلام شد، برای اوکراین تامین کند. با این حال، تحویل این سامانه‌های دفاع هوایی ممکن است ماه‌ها یا حتی سال‌ها طول بکشد، چون این پاتریوت‌ها از زرادخانه موجود پنتاگون به اوکراین ارسال نمی‌شوند و این اعلامیه «بازگوکننده آغاز فرآیند قرارداد» با صنایع دفاعی ایالات متحده به شمار می‌رود.

یک آتشبار MIM-۱۰۴ پاتریوت که توسط کمپانی تسلیحاتی آمریکایی ریتون ساخته شده، بیش از یک میلیارد دلار قیمت دارد و از چندین واحد نصب شده روی کامیون تشکیل شده است.

ایالات متحده بیش از ۱۱۰۰ پرتابگر پاتریوت را در طول سال‌ها تولید کرده و تخمین زده می‌شود که صدها پرتابگر پاتریوت فعال و ذخیره‌سازی شده باشد اما تنها یک آتشبار را به اوکراین فرستاده است. دو آتشبار کامل دیگر توسط آلمان اهدا شده، در حالی که هلند دو پرتابگر جداگانه را به اوکراین ارسال کرده است.

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا روز جمعه پس از نشست دیگری در گروه تماس دفاعی اوکراین گفت که غرب تلاش خواهد کرد تا سامانه‌های پاتریوت بیشتری را به اوکراین بفرستد، اما این موضوع باید مشخص شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند
  • کوهنوردان کهگیلویه و بویراحمد بر فراز کوه خامی
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می سازد
  • کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد
  • پرواز پاراگلایدرها بر فراز ساحل بندرعباس
  • سرنگونی یک فروند هواگرد بر فراز استان صعده یمن
  • تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد دانشگاه