Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-27@13:53:20 GMT

چهلمین روز درگذشت حسین شیخ الاسلام بصورت مجازی برگزار شد

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۵۰۷۱۶

چهلمین روز درگذشت حسین شیخ الاسلام بصورت مجازی برگزار شد

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، مراسم چهلمین روز درگذشت حسین شیخ الاسلام سفیر اسبق ایران در دمشق و معاون امور بین‌الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی جمعه به صورت مجازی برگزار شد.

در این مراسم حسین امینیان، سفیر اسبق ایران در یمن طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شیخ الاسلام عنوان کرد: مرحوم شیخ الاسلام دیپلماتی پرکار بود و زندگی خود را وقف حرکت مقاومت اسلامی کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه همه فکر و ذکر شیخ الاسلام حرکت در این مسیر بود٬ اظهار داشت: او فراجناحی فکر می‌کرد.

فروز رجایی فر، عضو کمیسیون سیاسی و امور بین‌الملل جمعیت دفاع از ملت فلسطین نیز طی سخنانی ضمن عرض تسلیت به خانواده شیخ الاسلام، به کارنامه موفق شیخ الاسلام در حوزه مقاومت اشاره کرد و افزود: عمر و حیات ایشان با حیات و سرزندگی جریان مقاومت گره خورده است.

وی عنوان کرد: برکات و دستاورد‌های حرفه‌ای ایشان محصول ایمان، اخلاق، تواضع و اخلاق مداری بود و شیخ الاسلام هیچگاه در قالب‌های ناساز تبختر و تکبر و قدرت مداری برخی مدیران قرار نگرفت و محصور به گرفتاری القاب و پست‌ها نشد و او به نام زیبای حسین وفادار ماند. 

حسین رویوران، تحلیلگر مسائل غرب آسیا نیز طی سخنانی درباره ویژگی‌های شیخ الاسلام اظهار داشت: حسین شیخ الاسلام یک سردار سلیمانی در ابعاد سیاسی و دیپلماتیک بود و در همه زندگی خود علاوه بر خصوصیات فردی که راستگو٬ مومن و ... بود٬ در ابعاد سیاسی نیز فردی مومن و معتقد به انقلاب٬ امام (ره) و مقام معظم رهبری بود و دربست در خدمت انقلاب بود.

وی گفت: شیخ الاسلام در خط مقدم سیاسی دفاع از حزب‌الله لبنان بود. زمانی درگیری بین امل و اردوگاه‌های فلسطینی رخ داد شیخ الاسلام تلاش زیادی کرد که چنین کینه‌ای بین لبنان و فلسطین شکل نگیرد.

مجتبی رحماندوست، دبیرکل اسبق و عضو هیأت امنا جمعیت دفاع از ملت فلسطین نیز طی سخنانی گفت: شیخ الاسلام یکی از بهترین حامیان فراکسیون فلسطین و مقاومت اسلامی مجلس شورای اسلامی بود و بیشترین حمایت را از این فراکسیون در مجلس نهم صورت داد.

وی همچنین عنوان کرد: در طول سال‌های حضورش در دمشق به عنوان سفیر ایران در سوریه نمازهای صبح خود را در حرم حضرت رقیه می‌خواند. 

مجتبی فردوسی پور، سفیر سابق ایران در اردن و عضو کمیسیون سیاسی و امور بین‌الملل جمعیت دفاع از ملت فلسطین نیز در اظهاراتی در خصوص شیخ الاسلام ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت حسین شیخ الاسلام٬ به ذکر خاطره‌ای از او پرداخت و به برخی از ویژگی‌های او اشاره کرد.

وی افزود: جامعیت تسلط بر حوزه مطالعات سیاسی و دیپلماتیک و توجه به روابط بین‌الملل از یک سو در کنار مسایل دینی، اعتقادی و اخلاقی ایشان را یک چهره شاخص در وزارت خارجه مبدل کرده بود و با وجود اینکه این اواخر بازنشسته شده بود٬ ولی همیشه حتی در دوران بعد از بازنشستگی در جلسات مرتبط با حوزه خاورمیانه از ایشان دعوت می‌شد.

فردوسی‌پور گفت: در زمان معاونت ایشان ماموریت‌هایی که داشتم همواره از مشورت ایشان بهره می‌بردم و می‌آموختم. 

خالد قدومی نماینده جنبش حماس در تهران نیز طی اظهاراتی یاد و خاطره شیخ الاسلام را گرامی داشت.

حسین شیخ الاسلام، سفیر اسبق ایران در دمشق و معاون امور بین‌الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، پنجشنبه شب ۱۵ اسفند ماه بر اثر ابتلا به کرونا درگذشت.

انتهای پیام/

 

منبع: تقریب

کلیدواژه: حسین شیخ الاسلام امور بین الملل طی سخنانی نیز طی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۰۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد

ایسنا/مازندران نخستین کارسوق آموزشی تحلیل و سواد رسانه‌ای و فضای مجازی برای دانش آموزان در شهرستان آمل برگزار شد.

مسئول برگزاری این همایش و کارسوق آموزشی به خبرنگار ایسنا گفت، نخستین کارسوق آموزشی تحلیل و سواد رسانه‌ای وفضای مجازی برای دانش آموزان با هدف ارتقاء سطح سواد رسانه‌ای و تحلیل آنها در این بخش درحوزه فضای مجازی با حضور دانش آموزان چند مدرسه به محوریت دبیرستان علامه حلی آمل برگزار شد.

مهناز خاکی داودی، با اشاره به اینکه درعصر کنونی که با گسترش هزاران شبکه رسانه‌ای، اخبار و مطالب با کسری از ثانیه در جهان منتشر می‌شود، داشتن سواد رسانه‌ای برای همه افراد جامعه به خصوص دانش آموزان مهم است، افزود: داشتن سواد رسانه به ما کمک می‌کند که اگر مطلبی یا سخنی با شدت کم یا زیاد منتشر شود می‌تواند تبعات زیادی داشته‌باشد.

وی ادامه داد، اگر افراد جامعه سواد رسانه‌ای نداشته باشند، قدرت تشخیص واقعیت را ندارند و می‌توانند تحت تاثیر شایعات کذب، دچار هیجانات زودگذر شده و تصمیمات بی نهایت سطحی را بگیرند، این نوع تصمیمات می‌تواند صدمات زیادی به ساختار جامعه و امنیت مردم وارد کند.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل، همچنین با بیان اینکه سواد رسانه‌ای نوعی تکنیک عملی ومهارت بسیار ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود، تصریح کرد، سواد رسانه‌ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه‌ای را داشته باشد.

به گفته خانم خاکی داودی، سواد رسانه ۵ مهارت را به ما می‌آموزد که شامل تشخیص چیزی که رسانه‌ها قصد ایجاد آن در باور مردم را دارند، تشخیص تعصبات و دروغ‌های رسانه‌ها، کشف داستان‌های پنهان در خبرها، ارزیابی رسانه‌ها با تجربیات، باورها و ارزش‌های خود طراحی و ایجاد پیام‌های رسانه‌ای خود است.

وی با بیان اینکه سواد رسانه‌ای به هر فردی مهارت دسترسی و استفاده از اطلاعات و محتوا، مهارت تحلیل و ارزیابی آن، مهارت ارزیابی انتقادی و مهارت تولید خلاق و ارتباط با پیام‌های رسانه‌ای را می‌دهد، اضافه کرد: امروز نوع استفاده از فضای مجازی که دانش آموزان استفاده می‌کنند، باید هوشیار باشند که خیلی‌ها با نوع مطالب وانتشار گسترده آن‌ها به دنبال پیاده کردن برخی هدف‌های خاص هستند و نمونه آن که دشمن امروز در فضای مجازی بدنبال جداسازی نوجوانان ما از ارزش‌های دینی و اسلامی است تا افکار نوجوانان ما را به سمت باورپذیری‌های غیر متعارف سوق دهد.

مدیردبیرستان علامه حلی آمل ادامه داد، برگزاری کارسوق و کارگاه‌های سواد رسانه‌ای با هدف آگاهی بخشی و توانمندسازی دانش آموزان و پیشگیری از آسیب‌های احتمالی در حوزه فضای مجازی در قالب این دوره آموزشی یک روزه برگزار شد.

در این دوره یکی از اساتید حوزه سواد رسانه‌ای وفضای مجازی به مفاهیم کلی از فضای مجازی و نقش آن در زندگی امروزی و نقش‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این فضا اشاره کرد.

در ادامه مباحث مرتبط با امنیت در فضای مجازی، شیوه‌های کلاه برداری، حملات سایبری، حساسیت نسبت به آمادگی در برابر تکنولوژی هوش مصنوعی و تاثیرات عمیق‌تر آن در زندگی آینده بشر بیان شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سفر ریاست جمهور ایران به پاکستان در راستای زمینه سازی وحدت و همکاری منطقه بود
  • تسلیت حسین علایی در پی درگذشت همسر شهید آیت الله مصطفی خمینی
  • پیام تسلیت حجت الاسلام سید موسی موسوی در پی درگذشت ماموستا فخری
  • تسلیت سید محمد خاتمی به سید حسین خمینی در پی درگذشت همسر شهید آیت‌الله سیدمصطفی خمینی
  • قدردانی از مقام شامخ شهید حسن طهرانی مقدم
  • درگذشت پدر شهید میرداداشی
  • مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو بر گردن مخترع ایرانی
  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • پیام تسلیت فرمانده سپاه الغدیر در پی درگذشت مادر شهیدان نیرنگ
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد