Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@02:32:08 GMT

بیم‌وامید در شروع فعالیت مشاغل کم خطر

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۵۱۱۵۵

بیم‌وامید در شروع فعالیت مشاغل کم خطر

به گزارش خبرنگار ایرنا ، اگرچه بخش عمده ای از فعالان اقتصادی از جمله اصناف و بازاریان ، مالکان و مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی که با تعطیلی ۴۰ روزه فعالیت کسب و کارشان متحمل ضرر و زیان شدند و از سرگیری فعالیت هایشان را ولو مشروط به رعایت پروتکل های بهداشتی الحاقی امیدوار کننده می دانند، ولی به نظر می رسد برای جامعه درمانگران حدود ۲ ماه سخت را در بیمارستان ها و مراکز درمانی در کنار بیماران کرونایی بدون وقفه و با کمترین زمان برای استراحت و در شرایط کمبود امکانات و تجهیزات محافظتی پشت سرگذاشته و در این روزهای سخت شاهد مرگ همنوعان و همکاران خود بودند و در روزهای اخیر با فروکش کردن نسبی بیماری و کاهش آمار بیماران فراغت هر چند موقت پیدا کردند، این مصوبه ستاد ملی مشروط نیز نگرانی ها و بیم هایی را برایشان بابت برگشت احتمالی روزهای سخت اولیه شیوع کرونا ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر گروه بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این باره به خبرنگار ایرنا گفت : پیش بینی می شود حدود ۴۰ درصد از مردم استان با شدت و ضعف به ویروس کرونا مبتلا شده باشند و با رعایت پروتکل های بهداشتی تا حدودی این ویروس فروکش کرده است.
دکتر بابا فرهنگ محمودی افزود : در شرایط فعلی حدود ۶۰ درصد از افراد جامعه که به این ویروس مبتلا نشدند، احتمال ابتلا به این بیماری را با هر رفتار پر خطری بویژه عدم رعایت پروتکل های بهداشتی دارند و در چنین شرایطی همه چیز بسته به رفتار شهروندان است.

وی ادامه داد : ویروس کرونا یا به طور عمومی هر ویروس مشابهی می تواند با  احتمال هر رفتار غیر بهداشتی بار دیگر به مرحله اوج برسد و کشور و استان را بار دیگر درگیرکند.  در شرایط فعلی با دستورالعمل ستاد ملی کرونا مبنی بر از سرگیری برخی فعالیت های کم خطر ، در بین درمانگران نگرانی وجود دارد و آن هم به دلیل احتمال عدم رعایت برخی پروتکل های بهداشتی از سوی مردم و یا واحدهای صنفی است که در این صورت می تواند آمار ابتلا را افزایش دهد و مشکلاتی را برای کشور و استان ایجاد کند.
ادامه زندگی کرونایی 
رییس اسبق دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : از سرگیری فعالیت اصناف و مشاغل کم خطر به معنای عادی شدن زندگی نباید تلقی شود، بلکه باید تمام رفتارهای ما همانند فاصله گذاری اجتماعی ادامه داشته باشد و هر رفتار پرخطری می تواند مشکلات ما را بیشتر کند.
دکتر بابامحمودی به مردم و مدیران واحدهای صنفی توصیه کرد تا تمام پروتکل های بهداشتی را تا پایان شکست ویروس کرونا در سطح استانی و ملی رعایت کنند و تا زمانی که دستور آزادباش از سوی وزارت بهداشت اعلام نشده ، نباید به فکر بازگشت به شرایط زندگی پیش از شیوع کرونا باشند.

نهادینه شدن خودمراقبتی 
قائم مقام انجمن پزشکان خانواده مازندران هم به خبرنگار ایرنا گفت : در شرایط فعلی تصمیم از سرگیری برخی فعالیت ها و اشتغال کم خطر از جمله اصناف به نظر تصمیم درستی برای کاهش خسارت های ناشی از کرونا بر اقتصاد خانوار و کشور باشد ولی شروطی که گذاشته شده حتما باید صد در صد رعایت شود.

دکتر یاسر قزوینی افزود : به هر حال تعطیلی بیش از این زمان که تا حدودی ویروس کرونا با کمک درمانگران و همکاری مردم روند نزولی به خود گرفت، نمی توانست جایز باشد و باید این آزادباش نسبی ایجاد می شد تا رفتارهای مردم در این مراحل نیز سنجیده شود.
وی اظهار داشت : به نظر می رسد با آگاه سازی که پیرامون ویروس کرونا در جامعه انجام شد، خود مراقبتی و پروتکل های بهداشتی تا حد زیادی در بین مردم نهادینه شد و پیش بینی می شود این رویه با از سرگیری فعالیت های کم خطر نیز همچنان از سوی اکثر مردم جدی گرفته شود.
این پزشک عمومی گفت : از این پس رفتارهای مردم تعیین کننده است و اگر مردم ما همانند گذشته بتوانند فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی دیگر را رعایت کنند به گونه ای که روند کاهشی ابتلا به ویروس کرونا ادامه داشته باشد، به نظر گام بلندی برای نزدیک شدن به شرایط عادی است.
رعایت پروتکل بهداشتی شرط فعالیت 
نایب رییس اتاق اصناف مرکز مازندران هم به خبرنگار ایرنا گفت : شرط اصلی برای از سرگیری فعالیت اصناف و اشتغال کم خطر رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی واحدهای صنفی مشمول است و پیش از شروع فعالیت باید در سامانه  Salamat.gov.ir ثبت‌نام کنند و برای التزام به اجرای ضوابط سلامت مقابله با کرونا تعهد بدهند.
عباس رمدانی افزود : واحدهای صنفی پس از ثبت نام در سامانه پروتکل های بهداشتی را دریافت می کنند که رعایت آن برای این افراد الزامی است و ادامه فعالیت هر واحد صنفی نیز منوط به رعایت این پروتکل هاست.
وی گفت : ناظرانی از سوی اصناف و بازاریان، سازمان صنعت و دانشگاه علوم پزشکی بر فعالیت این واحدها نظارت دارند و چنانچه هر واحد صنفی این پروتکل ها را رعایت نکند، قطعا از ادامه فعالیت جلوگیری می شود.
نماینده اتاق اصناف مازندران در اتاق ایران ابراز امیدواری کرد که با رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی واحدهای صنفی و مردم از سرگیری فعالیت اصناف و بازاریان برای گره گشایی کار مردم ادامه داشته باشد.
ادامه رویه بیمارشناسی 
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم به خبرنگار ایرنا گفت : از سرگیری فعالیت مجدد مشاغل کم خطر و نحوه بازگشایی موسسات پزشکی نباید به معنای برگشت به شرایط قبل از شیوع ویروس کرونا تعبیر شود.

دکتر سید عباس موسوی افزود : تمام پروتکل های بهداشتی باید از سوی واحدهای صنفی و صنعتی که طبق مصوبه ستاد ملی مجوز از سرگیری فعالیتشان را دریافت کردند، رعایت شود و تمام این رفتارها از سوی ناظران مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وی ادامه داد : علاوه بر این ، کار شناسایی افراد مبتلا به ویروس کرونا از طریق سامانه های خودارزیابی و  تماس با شماره تلفن ۴۰۳۰ همچنان ادامه خواهد یافت و مردم نیز باید پروتکل های بهداشتی را همانند گذشته در دستور کار خود قرار دهند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به شروع فعالیت کشاورزی در این خطه شمال کشور ، اظهار داشت : کشاورزان هم باید دستورالعمل های بهداشتی را در ارتباط با فعالیت کشاورزی رعایت کنند.

وی از بهورزان روستایی خواست تا نسبت به شناسایی بیماران احتمالی مبتلا به کرونا در روستاها همانند گذشته دقت نظر داشته باشند.
تداوم روند کاهشی ابتلا به ویروس کرونا در مازندران 
در همین حال تازه ترین گزارش دانشگاه علوم پزشکی مازندران نشان می دهد که روند کاهشی ابتلا به ویروس کرونا در استان برای بیستمین روز نیز ادامه یافت و آمار بیماران جدید مبتلا به کرونا که در ۲۴ ساعت منتهی به روز جمعه ۲۲ فروردین در بیمارستان های زیر مجموعه این دانشگاه بستری شدند به ۱۱۶ نفر کاهش یافت و در مقابل در همین مدت ۱۳۵ نفر از بیماران کرونایی پس از بهبودی از بیمارستان مرخص شدند. همچنین در این دوره زمانی تعداد بیماران مبتلا به کرونا بستری در بیمارستان های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران هم به ۶۶۷ نفر رسید.
ادامه روند کاهشی ابتلا به ویروس کرونا در مازندران که باعث خالی شدن حدود نیمی از تخت های بیمارستانی ویژه بستری این بیماران شد، باعث شده تا بیمارستان های خصوصی از ۲۳ فروردین ماه از پذیرش بیماران احتمالی مبتلا به کرونا معاف شوند تا بتوانند به درمان سایر بیماران بپردازند.
در استان مازندران حدود ۱۳۵ هزار واحد صنفی و حدود سه هزار واحد تولیدی و صنعتی فعالیت دارد که به گفته مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان حدود ۷۵ درصد از این واحدها کم خطرند و برای ادامه فعالیت مطابق با دستورالعمل و پروتکل های بهداشتی مصوب و به شرط ثبت نام در سامانه سلامت و  دریافت پرتکل بهداشتی مشکل نخواهند داشت.
 

برچسب‌ها کرونا مازندران پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا مازندران کرونا مازندران روند کاهشی ابتلا به ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مازندران رعایت پروتکل های بهداشتی خبرنگار ایرنا گفت سرگیری فعالیت مبتلا به کرونا مازندران هم ویروس کرونا بیمارستان ها واحدهای صنفی فعالیت ها کم خطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۱۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند

مهدی زارع خورمیزی در گفت وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: کارشناسان این اداره به صورت مستمر کلیه معادن موجود درحوزه شهرستان را پایش کرده و در صورت عدم رعایت الزامات زیست محیطی اخطارهای لازم به متولیان معادن ارائه می کنند.

وی با تاکید بر اینکه فعالیت تمامی معدن فعال به صورت منظم توسط کارشناسان محیط زیست رصد می‌شود، عنوان کرد: فعالیت‌های معدنی یکی از اصلی ترین تهدیدات محیط زیست است، از این رو متولیان معادن به منظور کاهش تبعات فعالیت معدنی خود باید الزامات زیست محیطی را رعایت کنند تا از تهدیدات و تخریب بیش از حد طبیعت جلوگیری شود.

کد خبر 6092179

دیگر خبرها

  • شناسایی و توقیف یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • توقیف محموله بزرگ تخم‌مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • ۵۱۰ کارتن غیرمجاز تخم مرغ در مازندران کشف شد
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند