Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-28@04:19:33 GMT

کرونا، هیزم تنور داغ فتنه اقتصادی

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۵۱۹۷۷

کرونا، هیزم تنور داغ فتنه اقتصادی

دولت تا کجا قادر به شناسایی و کمک به آسیب دیدگان اقتصادی ناشی از شیوع کرونا خواهد بود؟ جوابگوی هزینه‌های سرسام آور زندگی را که چه کسی خواهد داد؟

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مریم محسنی نیا_* با افزایش شمار مبتلایان و جانباختگان در اثر ویروس کووید ۱۹ عده‌ای از افرادی که دارای مشاغل غیر دولتی بودند به جبر یا به اختیار شروع به بستن محل کسب و کار خود کرده و سیستم درآمد زاییشان مختل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
زمانی که اقای روحانی سخن از بازگشت مردم به کسب و کار زدند عده ایی از خاص و عام با نواختن ساز ناسازگاری خود عکس العمل نشان دادند که در ترجیح بین سلامت روحی، جسمی و اقتصادی، اولویت با "سلامتی مردم" است.

به راستی اگر تولید واکسن این بیماری زمان بر باشد تکلیف این افراد چیست؟ دولت تا کجا قادر به شناسایی و کمک به آسیب دیدگان اقتصادی ناشی از شیوع کرونا خواهد بود؟ جواب گوی هزینه‌های سرسام آور ناشی از کرایه خانه، قسط وام و... که درشرایط عادی با این منبع درآمد اندک به سختی از عهده‌ی آن بر می‌آیند را چه کسی خواهد داد؟ اگر به مسائل اطراف دقت بیشتری داشته باشیم خواهیم دید که درصد خیلی اندکی از این افزایش، آمار مبتلایان به کرونا مربوط به فعالیت این مشاغل است. اگر هر فرد به سهم خود از درصد خود خواهی خود کم کرده و شرایط افراد کم درآمدی مانند دست فروشان، کارگران روز مزد و.. را مد نظر بگیرد خواهد دید که قرنطینه پلیسی که منبع درآمد افراد را هم شامل شده، خود به جای مشکل گشا بودن، یک مشکل شده و معیشت مردم را تحت شعاع قرار داده است.

اگر همچنان بر قرنطینه بودن مشاغل اصرار ورزیم خواهیم دید، افرادی که منبع درآمد با حقوق ثابت ندارند دیگر حاضر نخواهند بود سفره خالی را فدای سلامتی کنند چه بسا دست به اعتراض و اغتشاش بزنند همان چیزی که دشمنان دیرینه‌ای امثال رجوی ها، با شعار "شورش، آزادی" می‌خواهند و در ادامه مشکلی افزون بر مشکلات فعلی خواهد شد.


حواسمان باشد با پای خود در دام خواسته‌های دشمن نیفتیم به دشمنانی همچون رجوی‌ها این جسارت را ندهیم که از کلمه قرنطینه سوء استفاده کنند. در ظاهر خود را مدافع حقوق زندانیان عادی نشان داده، آن‌ها را به شورش با شعار آزادی گرفتنی است "باید برشورید و ان را از حلقوم اخوند‌های ضد بشر بیرون بکشید" تشویق کنند، ولی در باطن خواستار آزادی زندانیان بالاخص، زندانیان سیاسی شوند. مراقب باشیم مسبب افزایش فقر و بحران اقتصادی کشور نشویم و بدانیم که اگر چرخه اقتصادی نباشد که بچرخد قطع به یقین مردم و نظامی هم وجود نخواهد داشت که از سلامتی ان‌ها حرفی به عمل آید.

مریم محسنی نیا، دبیر واحد خواهران جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان
انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا فتنه اقتصادی جامعه اسلامی دانشجویان یادداشت دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۱۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها

ایسنا/خراسان رضوی بخشدار سرولایت اختصاص پنل‌های خورشیدی به منظور تأمین درآمد پایدار برای دهیاری‌های منطقه را ضروری دانست.

باقر صدیقی امروز جمعه ۷ اردیبهشت در حاشیه دیدار با مدیر برق شهرستان قوچان در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه مدیریت حوزه برق سرولایت با قوچان و سه روستا نیز با خوشاب سبزوار است، افزود: مدیریت حوزه آب و آب‌رسانی سرولایت نیز با شهرستان نیشابور و آب‌رسانی به تعدادی از روستاهای فیروزه، نیشابور و خوشاب نیز با این بخش است.

 وی عنوان کرد: چون نقطه مرزی هستیم متأسفانه این گونه تقسیم‌بندی شده است. در حوزه برق‌رسانی از ۴۰ روستا ۳۷ روستا زیر نظر قوچان و سه روستا با خوشاب است.

بخشدار سرولایت با بیان اینکه در حوزه خدمات رسانی مانند گاز و آب این منطقه نیاز شهرستان‌های هم‌جوار را تأمین می‌کند، تصریح کرد: چون هم‌جوار ما روستاهای بخش آبکوه شهرستان قوچان است، به همین دلیل از این منطقه برق مورد نیاز وارد بخش سرولایت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای شبکه توزیع برق استان از این مسیر مقرون به صرفه‌تر است تا اینکه بخواهد از نیشابور توزیع برق صورت گیرد. بخش سرولایت ۹۰ کیلومتر تا مرکز شهرستان فاصله دارد، در صورتی که این فاصله تا قوچان ۳۰ کیلومتر بیشتر نیست.

صدیقی در ادامه تعامل بین دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان را از محورهای مهم توسعه و آبادانی یک منطقه دانست و تصریح کرد: باید تلاش کنیم موانع و مشکلات را برطرف و راهکارهای عملی برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم را انتخاب کنیم.

وی با تأکید بر تداوم اجرای طرح تعویض شبکه توزیع برق فعلی به کابل خود نگهدار و همچنین تأمین روشنایی معابر روستایی خاطرنشان کرد: فرمانداری و بخشداری نقش حمایتی، نظارتی و هدایت کننده دارد و سایر دستگاه‌های اجرایی باید با هم افزایی و تعامل مشکلات مردمی را برطرف کنند.

بخشدار سرولایت در ادامه بر اختصاص پنل‌های خورشیدی به منظور تأمین درآمد پایدار برای دهیاری‌ها، پیگیری چارت و تأمین نیرو و بالابر مختص اداره برق مستقر در منطقه تأکید کرد.

وی همچنین به ضرورت هماهنگی بیش از پیش بین ادارات آب و برق با لحاظ حداقل اثرات اجتماعی اشاره و اظهار کرد: انتظار داریم برق کنتورهای چاه و خط پمپاژ به هیچ وجه قطع نشوند تا مشکل در کمبود و توزیع آب شرب برای اهالی بخش سرولایت را نداشته باشیم.

صدیقی همچنین با هرگونه تعامل و همکاری با مجموعه برق و تداوم این همکاری‌ها اعلام آمادگی کرد و خواستار تسریع در اصلاح و نوسازی شبکه توزیع برق و برخی از خطوط انتقال آب و همچنین رفع مشکل مالکیت و دولتی شدن شبکه آب‌رسانی در ۳ روستای باقی مانده سطح بخش شد.

مدیر برق شهرستان قوچان در این نشست سه جانبه ضمن بیان اقدامات مهم انجام شده و در دست اقدام اظهار کرد: با توجه به اینکه رسالت شرکت برق خدمت‌رسانی به مردم است، از هیچ کوششی جهت خدمت شایسته به مردم دریغ نخواهیم کرد.

مهدی آدینه ادامه داد: خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان یک نعمت الهی است که باید قدردان و شکرگزار این نعمت باشیم.

وی با اشاره به هزینه کرد حدود ۴۵ میلیارد ریال برای برق‌رسانی به روستای ماه نشین سرولایت در سال گذشته ادامه داد: تکریم ارباب رجوع و پیگیری مطالبات به حق مردم از جمله محورهای مهم مورد توجه است که برای موفقیت در این راه و کسب رضایت مردم تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • توصیه های انتخاباتی استاندار/تنور انتخابات را گرم نگه داریم
  • جامعه و دولت به درآمدی که مردم ایجاد می‌کنند وابسته است
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • بیانیه حوزه علمیه خواهران استان یزد در حمایت از طرح نور فراجا
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!