Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه خیرین به عنوان سرمایه های اجتماعی به خوبی در مقابله با بیماری کرونا عمل کرده اند گفت: مشارکت خیرین موجب تقویت سه مولفه اساسی اعتماد، وفاق و مشارکت اجتماعی شده است.

به گزارش برنا آذربایجان غربی؛ علی مصطفوی در جلسه کارگروه ساماندهی مشارکت های مردمی در پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ضمن تبریک جشن نیمه شعبان و هفته سربازان گمنام از همراهی و تلاش همه اقشار مردم، خیرین، سازمانهای مردم و گروه های جهادی در مدیریت بیماری کرونا قدردانی کرد و گفت: دولت همه تلاش و توان خود را برای رفع بحران کرونا به کار گرفته اما دشمنان نظام طوری سمپاشی می کنند که کاری انجام نشده و مردم را ناامید می سازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اقدامات مقابله ای ایران در بیماری کرونا بویژه در بحث آمار بالای بهبود یافتگان در سطح جهان بارز است.

مصطفوی گفت: اگر چه در شرایط تحریم بسر می بریم و دشمن حاضر به برداشتن تحریم ها به جهت تامین اقلام دارویی نیست اما مردم ایران بخوبی پای کار آمده اند.

معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار با بیان اینکه نمونه های بارز مشارکت مردم را در دفاع مقدس شاهد بودیم افزود: تلاشهای فاخری از سوی مردم برای مقابله با کرونا صورت گرفته اما نیاز داریم تا این مشارکت های مردمی ساماندهی شود.

علی مصطفوی تصریح کرد: برای ساماندهی مشارکت های مردمی دستورالعمل های لازم ابلاغ شده و در قالب کمیته ویژه فعالیتها ساماندهی می شوند.

وی جلوگیری از فرصت طلبی برخی افراد کلاهبردار، هم افزایی، پرهیز از موازی کاری و انسجام بخشی تلاشهای مردمی را از جمله اهداف تشکیل کمیته ساماندهی مشارکت های مردمی برشمرد و گفت: اساس این کار محله محور است و امید داریم با اهتمام جمعی بر این بیماری نیز فائق می آییم.

مصطفوی خاطر نشان کرد: سازمانهای مردم نهاد و تلاشهای مردمی می توانند در تامین نیروی انسانی داوطلبانه، تجهیزات درمانی و پزشکی، حمایت از اقشار آسیب پذیر و آگاهسازی و اقناع مردمی به دولت کمک کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار آذربایجان غربی علی مصطفوی خیرین سلامت خیرین سلامت آذربایجان غربی معاون استاندار آذربایجان غربی مشارکت های مردمی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۳۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • آحاد جامعه برای عمل به تکلیف اجتماعی و شرعی خود در انتخابات مشارکت کنند
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • برگزاری «روایت پیشرفت و مشارکت‌های مردمی» در دومین نمایشگاه ملی «آبادیران»
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری