Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: میزان اراضی کشاورزی آبی و دیمی شهرستان فریدن حدود سه هزار و ۴۰۰ هکتار است که هشت هزار کشاورز از این اراضی استفاده دارند.

وی گفت: یکی از مناطق عمده تولید محصولات کشاورزی در سطح استان اصفهان، شهرستان فریدن است به طوری که در سال‌های گذشته در زمینه تولید سیب زمینی، پیاز و چغندرقند و همچنین اجرای شبکه نوین آبیاری دارای رتبه اول استانی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش کشت کلزا در فریدن

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فریدن افزود: حدود ۳۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان فریدن اختصاص به پرورش محصولات گندم، جو، یونجه و حبوبات دارد.

وی اضافه کرد: بیش از ۸۰۰ هکتار از اراضی فریدن اختصاص به پرورش محصولات باغی، گیاهان دارویی، محصولات گلخانه‌ای و همچنین قارچ خوراکی دارد، سال ۹۸ به دلیل برخی مشکلات میزان سطح کشت کلزا کاهش داشت در حالی که سال‌های ماقبل آن شهرستان فریدن بالاترین سطح کشت کلزا را داشت.

پرورش ۱۱۰ هزار رأس دام سبک در فریدن

احمدی با بیان اینکه شهرستان فریدن در پرورش بوقلمون گوشتی رتبه دوم و در زمینه تولید شیر رتبه ششم استانی را دارد، گفت: در شهرستان فریدن بیش از ۱۱۰ هزار رأس دام سبک و ۱۶ هزار رأس دام سنگین، ۱۱ واحد مرغ گوشتی، ۱۲ واحد بوقلمون، ۴۰ واحد کلنی زنبور عسل و پنج واحد پرورش ماهی وجود دارد.

وی تصریح کرد: جهاد کشاورزی فریدن به طور معمول با اداراتی مانند کمیته امداد، دامپزشکی، منابع طبیعی، فرمانداری و صمت این شهرستان ارتباط تنگاتنگ دارد، نظام صنفی کشاورزی فریدن نیز در کنار جهاد کشاورزی با هدف پیشبرد اهداف کشاورزی کار می‌کند و در صدور مجوزهای صنفی زیر نظر جهاد کشاورزی فریدن فعالیت دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فریدن در تشریح اقدامات جهاد کشاورزی این شهرستان در زمینه بهبود روند فعالیت‌های کشاورزی و دامداری گفت: تاکنون در شهرستان فریدن صدها طرح دامداری، آبیاری بارانی، گلخانه‌ای، صنایع تبدیلی و غیره به بهره برداری رسیده است و همچنین تسهیلات بانکی به بیش از ۸۰ درصد طرح‌های کوچک و بزرگ کشاورزی و دامداری اختصاص یافته است.

تجهیز ۷۰ درصد اراضی کشاورزی فریدن به سیستم آبیاری نوین

وی افزود: از نکات مهم و قابل توجه این است که بیش از ۷۰ درصد از اراضی کشاورزی شهرستان فریدن به سیستم‌های نوین آبیاری بارانی مجهز شده‌اند که این موضوع سبب شده شهرستان فریدن رتبه اول استانی در اجرای سیستم‌های نوین آبیاری را به خود اختصاص دهد.

احمدی ادامه داد: با برگزاری کلاس‌های آموزشی و ترویجی در شهرستان فریدن تولید و عملکرد بسیاری از محصولات کشاورزی به خصوص سیب زمینی، پیاز، چغندر قند، گندم و ذرت علوفه‌ای در رتبه‌های بالای استانی از نظر کمیت و کیفیت قرار گرفته است.

پرداخت ۵۲۰ میلیون تومان کمک به کشاورزان خسارت دیده ناشی از سیل

وی در خصوص پرداخت خسارت سیل اواخر سال ۹۷ و اوایل سال ۹۸ به زمین‌های کشاورزی و واحدهای دامداری گفت: تاکنون بیش از ۵۲۰ میلیون تومان کمک بلاعوض دولتی به خسارت دیدگان فریدنی پرداخت شده است و یک میلیارد و ششصد میلیون تومان هم به عنوان تسهیلات کم بهره در نظر گرفته شده است که برخی از خسارت دیدگان در این شهرستان، موفق به دریافت آن شده‌اند.

کد خبر 4897071

منبع: مهر

کلیدواژه: آبیاری نوین کشاورزی کشت کلزا اراضی کشاورزی ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر نیمه شعبان شهرکرد گرگان بارش باران شیراز بیرجند ایلام فاصله گذاری اجتماعی استانداری قزوین روز طبیعت کشاورزی شهرستان فریدن اراضی کشاورزی کشاورزی فریدن جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۳۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین

در نشست کمیسیون رفع تداخل اراضی استان، پلاک‌های موسی لو کهنه در شهرستان بوئین زهرا، غوره در از توابع شهرستان قزوین، توداران و کذلک در شهرستان آبیک پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آنها به پایان رسید.

از مجموع هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و یک هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل است که تاکنون کار کارشناسی ۹۱۸ پلاک به پایان رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در شهرستان فریدن
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت