Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@10:59:03 GMT

ساخت اتوبوس دریایی در مازندران/ جهش تولید در صنعت قایق سازی

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۵۳۷۵۳

ساخت اتوبوس دریایی در مازندران/ جهش تولید در صنعت قایق سازی

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: گردشگری دریایی و توسعه آن همواره دغدغه دولت‌ها در مازندران به شمار می‌رفت و نبود سرمایه‌گذار از یک‌سو و نداشتن شناورهای مسافری و تفریحی بومی از سوی دیگر از چالش‌های این بخش بوده است.

در شهر بابلسر یک مجموعه تولیدی با تولید انواع شناورهای بزرگ و کوچک موفق شد مانع مهم فراروی توسعه گردشگری را بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها تولیدی شناورهای بومی فایبرگلاس در شمال کشور و در شهر بابلسر در حال فعالیت است. این مجموعه تولیدی فعالیت ساخت شناورها را از سال ۷۴ در بابلسر و با تولید شناورهای تفریحی، صیادی ۹ متری آغاز کرده و طی تجارب اندوخته، حال به فکر تولید شناورهای بزرگ‌تری است اما این هدف مستلزم حمایت مسئولان است.

اسفندیار نیکو مدیرعامل مجموعه تولید انواع شناورهای صیادی و تفریحی در بابلسر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پرسنل ما توان تولید شناورهای بزرگ را دارند اما به علت آنکه انتقال شناورهای بزرگ از مکان تولید تا دریا غیرممکن است نمی‌توانیم بر روی پروژه‌های بزرگ فعالیت کنیم.

پرسنل ما توان تولید شناورهای بزرگ را دارد اما به علت آنکه انتقال شناورهای بزرگ از مکان تولیدی تا دریا غیرممکن است نمی‌توانیم بر روی پروژه‌های بزرگ فعالیت کنیم

نیکخو بابیان اینکه نگاه مادی به صنعت دریایی نداریم و هدف مجموعه کمک به شغل اجدادی صیادی و صنعت توریست است، ادامه داد: پس از پایان روش صید به‌صورت سنتی در شمال کشور در سال ۷۴ بنا را برآن داشتیم تا با تولید شناورهای بومی فایبرگلاس به صیادان زحمتکش کمک شود. همچنین شناور اتوبوس دریایی نیز با ظرفیت ۳۵۰ نفر مسافر در حال پایان کار است.

همچنین بهروز علیزاده رئیس صندوق کارآفرینی بهشهر با اشاره به حمایت این صندوق از طرح‌های صنعت دریایی، صیادی و گردشگری دریایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با بررسی‌های به‌عمل‌آمده و شناسایی افراد توانمند، این صندوق تاکنون تسهیلاتی به متقاضیان در حوزه صنعت دریایی و تولید شناور پرداخت شده است.

وی بابیان اینکه با حمایت این صندوق یکی از تولیدکنندگان شناورهای دریایی موفق به صادرات کشتی صیادی به برخی از کشورهای همسایه شده است، افزود: این صندوق با شناسایی ظرفیت‌های این بخش از گردشگری دریایی حمایت می‌کند.

وی با اظهار اینکه تاکنون گردشگری دریایی چندان موردتوجه نگرفته است، تصریح کرد: این صندوق با شناسایی ظرفیت‌ها از فعالان و سرمایه‌گذاران این بخش حمایت می‌کند.

شناسایی ۱۳۴ نقطه برای ایجاد اسکله دریایی از یک‌سو و تولید شناورهای تفریحی از سوی دیگر، گردشگری دریایی را در سال جهش تولید بارونقی مضاعف روبرو خواهد کرد.

سیف اله فرزانه مدیرکل میراث فرهنگی مازندران بابیان اینکه با بررسی‌های کارشناسی انجام‌شده ۱۳۴ نقطه در طول حدود ۴۰۰ کیلومتری نوار ساحلی مازندران شناسایی‌شده است، افزود: بر این اساس ۲۱ نقطه در نوشهر، ۱۱ نقطه در رامسر، هفت نقطه در تنکابن، ۱۱ نقطه در عباس‌آباد، ۱۰ نقطه در چالوس، ۲۶ نقطه در نور، هفت نقطه در جویبار، پنج نقطه در فریدون‌کنار، ۱۰ نقطه در ساری، هفت نقطه در میانرود، سه‌نقطه در بهشهر، ۱۲ نقطه در محمودآباد و ۲۱ نقطه در نوشهر جهت ایجاد اسکله تفریحی شناسایی‌شده‌ است.

مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مازندران گفت: از ۱۳۴ نقطه شناسایی‌شده، ۳۲ نقطه در مالکیت شهرداری و دهیاری‌ها قرار دارد و ۱۰۲ نقطه دیگر در اختیار بخش خصوصی است.

وی ادامه داد: تولید شناورهای مناسب برای گردشگری دریایی ازجمله نیازها است که خوشبختانه این دانش اکنون در استان بومی‌شده است.

سالانه مسافران زیادی به مازندران برای گردشگری دریایی و بهره‌مندی از جاذبه‌های دریا سفر می‌کنند و ایجاد اسکله‌ها و شناورهای تفریحی می‌تواند، سهم مازندران را از اقتصاد دریایی رشد دهد.

کد خبر 4897124

منبع: مهر

کلیدواژه: شناور مسافری اداره کل میراث فرهنگی مازندران گردشگری دریایی ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر نیمه شعبان شهرکرد گرگان بارش باران شیراز بیرجند ایلام فاصله گذاری اجتماعی استانداری قزوین روز طبیعت گردشگری دریایی تولید شناورهای شناورهای بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۳۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلیج‌ فارس امن‌ترین نقطه دریایی جهان است | اسکورت کشتی‌های تجاری ایران در آب‌های فرامرزی

به گزارش جام جم آنلاین، امیر شهرام ایرانی روز گذشته در حاشیه جشنواره فرهنگی و هنری روز ملی خلیج‌ فارس و رونمایی از پوستر روز ملی خلیج‌ فارس در محوطه برج آزادی در تهران، اظهار داشت:خلیج همیشه فارس نماد اقتدار ایران است، در شروع ٨ سال دفاع مقدس نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در کمتر ۶٧ روز توانست استیلای دریایی خود را به دشمن تحمیل و نیروهای بعثی را از صحنه حذف کند.

تامین امنیت شاهرگ اقتصادی کشور در خلیج‌ فارس

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در همان روزهای ابتدایی دفاع مقدس شاهرگ اقتصادی دشمن را قطع کردیم، اما شاهرگ اقتصادی خودمان را به صورت کامل و در امنیت و پابرجا نگه داشتیم به گونه‌ای که اقتصاد در جنگ به خوبی مدیریت شد و امنیت بنادر اصلی جنوب مانند بندر امام (ره) و بندر بوشهر و میدان نفتی جزیره خارک که اصلی‌ترین مرکز صادرات نفت ما بود، برقرار ماند و در نهایت شاهد پیروزی شیرینی بودیم که نیروهای مسلح به کشور و به مردم هدیه کردند.

«نظام جمهوری اسلامی و نیروهای مسلح کشورمان از زمان دفاع مقدس تاکنون پله‌های اقتدار را طی کرده است و پیروزی جدید هم «وعده صادق» بود که به زودی هم نابودی رژیم منحوس صهیونسیتی صورت خواهد گرفت»

ایرانی گفت: امروز خلیج‌ فارس امن‌ترین نقطه دریایی در سطح جهان است، البته بیشترین اسکورت‌های کشتی‌های ایران در مناطقی فرامرزی مانند خلیج عدن و اقیانوس اطلس که دشمنان نظام حضور دارند و تروریسم دریایی را تشکیل دادند اسکورت کشتی‌های خود را انجام می‌دهیم، اکنون دریانوردان و تجار ما در امنیت کامل فعالیت اقتصادی خود را انجام می‌دهند.

دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود
  • علّت تغییر رویکرد احتمالی اسرائیل در برابر حماس/ امن‌ترین نقطه دریایی در سطح جهان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • خلیج‌ فارس امن‌ترین نقطه دریایی جهان است | اسکورت کشتی‌های تجاری ایران در آب‌های فرامرزی
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران