Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، کامران اصغری در گفتگو با خبرنگاران درباره اقدامات انجام شده در خصوص کنترل شیوع ویروس کرونا در واحدهای کارگری مازندران با تأکید بر لزوم تلاش بیش از پیش در راستای کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: بازرسان کار اداره کل ضمن ارتباط با مسئولان ایمنی واحدهای تولیدی استان و همچنین انجام مکاتبات و ارسال بروشورهای اطلاع رسانی در راستای آموزش کنترل و پیشگیری ویروس کرونا در محیط‌های کارگری اقدامات بسیار خوبی را انجام داده است که امیدواریم در سلامت جامعه کار و تلاش استان مؤثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ابراز امیدواری کرد که در راستای کنترل شیوع ویروس کرونا علاوه بر شرایط حفاظتی که به وجود آمده با حفظ شرایط تولید از جامعه کارگری نیز در مقابل این بیماری صیانت لازم انجام شود به طوری که با روش پیشگیرانه، کارگران کمترین مواجهه را با این ویروس داشته باشند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: به واحدهای تولیدی تأکید شده که مواد ضد عفونی کننده، دستورالعمل‌های بهداشتی، پوستر، بنر و بسته‌های آموزشی نیز جهت آگاه سازی جامعه کار و رعایت بهداشت فردی کارگران به بهترین نحو در سطح کارگاه نصب و اقدام شود.

اصغری با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص کنترل شیوع ویروس کرونا در واحدهای کارگری استان از انجام بازرسی از بیش از ۱۲۰۰ مورد از کارگاه‌های فعال مازندران از اسفند ماه سال گذشته تا کنون با تاکید بر کنترل شیوع ویروس کرونا خبر داد.

وی با اعلام اینکه با مکاتبات با ادارات تابعه استان برای نظارت بر فعالیت معادن به سبب تراکم کارگران شاغل در این کارگاه‌ها انجام شده است، بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در معادن توسط کارفرمایان و کارگران تاکید کرد.

این مسئول از شناسایی کارگران ساختمانی حاضر در میادین شهرستان‌ها و اعلام اسامی هزار و ۳۵۶ نفر از کارگران ساختمانی با هدف بررسی وضعیت بهداشت فردی این عزیزان خبر داد.

اصغری با بیان اینکه فرایند تب سنجی و پایش کارگران از نظر سلامت جسمانی از طریق انجام معاینات دوره‌ای توسط گروه‌های مختلف پزشکی در بیشتر کارگاه‌های با بیش از ۱۰۰ نفر پرسنل انجام شده است، گفت: در تعدادی از کارگاه‌های با بیش از ۱۰۰ نفر کارگر، شیفت‌های کاری جهت حضور حداقلی نیروی کار افزایش یافت.

وی مکاتبه با ادارات تابعه استان در خصوص ارائه گزارش روزانه از وضعیت واحدهای تولیدی دارای بیش از ۱۰۰ نفر کارگر درگیر با ویروس کرونا، تهیه وسایل حفاظتی و بهداشتی مورد نیاز به تعداد بازرسان کار فعال استان جهت استفاده در حین انجام بازرسی‌ها مطابق تأمین اعتبار وزارت متبوع، هماهنگی با فرمانداری‌های استان جهت سهولت تردد کارگران از شهرستان محل سکونت به شهرستان محل اشتغال و مکاتبه با ادارات تابعه استان برای ارائه گزارشی از وضعیت کارگاه‌های درگیر با ویروس کرونا شامل تعداد مبتلایان، تعداد بستری شدگان، تعداد واحدهای تعطیل شده، تعداد متوفیان ناشی از ابتلاء به ویروس کرونا را از اقدامات مهم انجام شده درباره کنترل شیوع ویروس کرونا در واحدهای کارگری استان عنوان کرد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اشتغال جامعه گروه های مختلف مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی نیروی کار بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی کنترل شیوع ویروس کرونا ویروس کرونا انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۴۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترخیص همه نهاده‌های وارداتی از بندر امیرآباد

دکتر حمزه آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران در نشستی که با حضور دادستان شهرستان بهشهر، مدیرکل بندر امیرآباد و سایر مسئولین شهری در بندر امیرآباد برگزار شد گفت: با توجه به نظارت‌های شبانه روزی همکاران بخش قرنطینه اداره دامپزشکی شهرستان بهشهر و اقدامات انجام گرفته، تمامی محموله‌های نهاده وارداتی که اجازه تخلیه آن توسط دامپزشکی صادر شد برابر ضوابط ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور مورد بررسی قرار گرفت و مجوز ترخیص گردید.

او افزود: با توجه به سیاست‌های دولت مردمی و در راستای رشد و جهش‌های حمایت از تولیدات دامی اداره کل دامپزشکی استان مازندران در کمترین زمان ممکن نسبت به تعیین تکلیف نهاده‌های وارداتی اقدام می‌کند.

دکتر آقاپور کاظمی با اشاره به دقت و جدیت نظارت‌های دامپزشکی، گفت: اقدامات دامپزشکی مازندران نشان داد در حفظ سلامت شهروندان کوتاه نخواهد آمد کما اینکه در سال گذشته بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن نهاده در بنادر سه گانه استان اجازه تخلیه داده نشد و حتی در نخستین روز از سال جدید نیز با وجود تعطیلات نوروزی طی اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی ۵هزار تن نهاده فاسد به کشور مبدا عودت شد.

دادستان بهشهر نیز در این دیدار ضمن تقدیر از اقدامات دامپزشکی از شرکت‌های وارد کننده نهاده خواست در اسرع وقت نسبت به تخلیه نهاده‌های ترخیص شده از سوی دامپزشکی اقدام کنند.

اداره کل دامپزشکی مازندران در راستای نظارت‌های شبانه روزی و تسهیل در امور ترخیص نهاده‌ها نسبت به استقرار نیروی دولتی و همچنین مسئول فنی و بهداشتی بخش خصوصی در بنادر سه گانه استان اقدام نموده به طوری که هیچ کشتی صورت ورود به بنادر مشکلی در ۲۴ساعت شبانه روز جهت نمونه گیری، آزمایشات و صدور مجوز تخلیه محموله‌ها ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • نتانیاهو همچنان رو به سراشیبی سقوط
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • ترخیص همه نهاده‌های وارداتی از بندر امیرآباد
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • درس‌هایی برای روانپزشکان از پروژه‌های کنترل ذهن سیا
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران