Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-06@23:25:12 GMT

بورس، امن ترین محل جهت حفظ ارزش دارایی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۵۴۸۹۴

بورس، امن ترین محل جهت حفظ ارزش دارایی‌ها

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از سنا؛ حسن قاسمی اظهار کرد: با وجود نوسانات قیمت نفت و فلزات در بازارهای جهانی باید منتظر تثبیت قیمت ها باشیم و با توجه به اینکه دولت با کسری قابل توجهی در بودجه سال جاری روبرو است و احتمالا بخشی از این کسری از طریق بانک مرکزی تامین می شود، شاهد شرایط تورمی اقتصاد خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجود شرایط تورمی پیش بینی می شود بازار سرمایه کماکان به لحاظ حفظ ارزش دارایی سرمایه گذاران مورد توجه قرار گیرد.

قاسمی تصریح کرد: معاملات بازار سرمایه با روند ملایمی در سال ۹۹ پیش خواهد رفت و در مجموع تالار شیشه ای شرایط مساعدی را پیش رو خواهد داشت.

قاسمی توضیح داد: در روزهای پایانی سال گذشته نیز با توجه به شرایط ویژه در بازارهای جهانی و بروز بیماری کرونا فعالیت های صنایع بورسی به حداقل ممکن رسید و به نظر می رسد اما تا این لحظه در سال جاری شاهد شرایط مساعدتری در بازار هستیم.

وی در خصوص تاثیر ایجاد ابزارهای جدید در معاملات بازار سرمایه بیان کرد: ابزارهای جدید در بازار سرمایه موجب جمع آوری نقدینگی به سمت بازار می شوند و فضای عمومی بازار توسط این ابزارها مثبت خواهد بود.

وی اضافه کرد: عرضه های اولیه ای که تا پایان سال گذشته وارد بازار شدند، نقدینگی خوبی برای بازار جمع آوری کردند بر رشد شاخص تاثیرگذار بودند.

وی در بررسی کاهش دامنه نوسان بورس تا ۲ درصد در اواخر سال گذشته و منطقی بودن آن، گفت: در آن زمان بازار در نمادهای کوچک و برخی شرکت های خاص که بحث تجدید ارزیابی در باره آن ها مطرح شده بود قیمت های بالایی کسب کرد و در چنین شرایطی نهاد نظارتی نمی توانست بی تفاوت باشد از این رو جهت صیانت بازار که برای آن راهکارهای متعددی دارد (از جمله عرضه های اولیه یا تشویق دولت برای عرضه سهام شرکت های دولتی) در نظر گرفت تا در آن شرایط از کاهش دامنه نوسان استفاده کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سرمایه گذاری بورس بازار سرمایه بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۴۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • آینده بورس در چند پرده
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳