Web Analytics Made Easy - Statcounter

چند ماهی است مهمان ناخوانده کرونا وارد کشور شده است. کرونا بسیاری از شغل ها را تعطیل کرد که بیشترین افراد کارگران فصلی و روزمزدی در این داستان متضرر شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ چند ماهی است مهمان ناخوانده کرونا وارد کشور شده است. کرونا بسیاری از شغل ها را تعطیل کرد که بیشترین افراد کارگران فصلی و روزمزدی در این داستان متضرر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از کارگران ساختمانی و از این دست مشاغل روزمزدی در استان بوشهر در مضیقه مالی قرار گرفتند که تا کنون هیچ کمک معیشتی از طرف دولت پرداخت نشده است. اگر دولت کمک های مالی انجام داده است برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی بوده است که کارگران فصلی و ساختمانی شامل نمی شود.

سید علی اکبر فاطمی نماینده بوشهر در شورای عالی استان ها در گفت و گو با یکی از رسانه های استان بوشهر ظهار کرد: روزانه برخی از کارگران ساختمانی  و روزمزد به شورا ها مراجعه می کنند. این افراد که دغدغه فراوانی دارند دچار مشکلات بسیاری در معیشت خود شده اند که افزایش گلایه مندی در پی دارد.

براساس این گزارش، طی روزهای گذشته برنج هایی با قیمت دولتی توزیع شد. اما این اقدام هم نتوانست دغدغه های مردم را کمتر کند.

امروز بسیاری از شغل هایی که درآمد روزانه دارند مانند صیادی، مشاغل ساختمانی، بازارهای هفتگی، همه دستفروشان، کاسبان بازارهای مختلف، پاساژها، فست فودها، اماکن تفریحی و غیره در روزهای کرونایی شرایط خوبی ندارند. نیاز است دولت تدبیری برای رفع دغدغه این اقشار داشته باشد.

 

کارگران تهدید کرونایی را به فرصت بیشتر در کنار خانواده بودن تبدیل کردند

بهادر کریمی یکی از کارگران فصلی در گفت و گو با سپاس با اشاره به تعطیلی مشاغل کارگری، اظهار کرد: از اسفندماه سال گذشته رفته رفته به سمت تعطیلی مشاغل سوق داده شد و از ابتدای سال جاری تا کنون هیچ درآمدی نداشته ایم.

این کارگر ساختمانی افزود: شغل ما به صورت فصلی است و عملا با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان قطعا یکماه دیگر تعطیلی خواهیم داشت. نیاز است دولت اقدامی برای رفع نیازهای معیشتی کارگران داشتشه باشد.

وی عنوان کرد: این تعطیلی اجباری که با ورود ویروس کرونا اتفاق افتاد، یکی از نقاط قوت کارآمدی ایران در مبارزه با کرونا قوی بودن بنیان خانواده ها بوده که ما کارگران از فرصت استفاده کرده و بیشتر در کنار خانواده بودیم.

کرمی بیان کرد: خیلی ها که قهر بوده اند آشتی کرده اند. رفتار با کودکان خیلی بهتر شده است.

نیاز است دولت اقدام جدی در راستای حمایت از کارگران فصلی در قالب بسته های ویژه حمایتی داشته باشند و در کنار آن تدبیر داشته باشد تا کانون های گرم خانواده همچنون گذشته جمع های صمیمی حفظ شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کارگران فصلی شغل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۵۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی قیاسی عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۲۳ هزار و ۱۸۰ نفر عضو خانه کارگر هستند که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر عضو فعال هستند.

قیاسی با بیان اینکه در استان مرکزی حدود ۱۲ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند و سهم اراک ۴ هزار کارگر است، ادامه داد: ۱۳ هزار و ۲۵۰ کارگر ساختمانی در این استان از خدمات بیمه بهره مند هستند و سهم شهر اراک از این کارگران حدود ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است.

قیاسی یادآور شد: سه هزار و ۶۵۰ کلاس‌های آموزشی رایگان شامل کمک درسی، کامپیوتر و خیاطی برای اعضا و خانواده آنها برگزار شد.

۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی مربوط به کارگران ساختمانی است

قیاسی، ۵۰ درصد حوادث کارگاهی و ۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی را مربوط به کارگران ساختمانی بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر که بحث بند دوم قانون ۴۱ رعایت نشده، صنایع روز به روز در حال خالی شدن هستند و به جای تعدیل نیرو توسط کارفرمایان، کارگران خود از محیط کار خارج می‌شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است.

تأمین مسکن یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه کارگری است

قیاسی، مسکن را یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری دانست و گفت: مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی پیش بینی نشده است.

وی بیان کرد: طبق قانون اتباع بیگانه باید در مشاغلی که نیروی ایرانی توان کار ندارند، کار کنند اما این افراد به قسمت‌های مختلف ساختمانی ورود کرده‌اند در حالی‌که ورود آن‌ها به برخی مشاغل ممنوع است.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: اتباع به صنعت شهرهای صنعتی اراک، دلیجان و ساوه وارد شدند در حالی که اجازه وارد کار کردن در صنعت را ندارند.

کد خبر 6091441

دیگر خبرها

  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • خانواده فرانتس بکن باوئر مهمان ویژه دیدار بایرن مونیخ و رئال مادرید (+عکس)
  • خانواده فرانتس بکن باوئر مهمان ویژه دیدار بایرن مونیخ و رئال مادرید / عکس
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • اختصاص ۳۰۰ نفر بیمه به کارگران ساختمانی در کردستان
  • قانون اصلاحی بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی ابلاغ شد
  • ۲۵ هزار کارگر ساختمانی در کردستان بیمه ندارند
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند