Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-07@04:17:06 GMT

از تاثیر بزرگی که کرونا بر دنیای فناوری خواهد گذاشت!

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۵۵۶۲۲

از تاثیر بزرگی که کرونا بر دنیای فناوری خواهد گذاشت!

ایتنا - مایکروسافت بر این باور است که این ویروس برای همیشه نظام کاری و آموزشی در جهان را متحول خواهد کرد.
مایکروسافت به تازگی در خصوص تبعات ناشی از شیوع گسترده ویروس کرونا در جهان سخن گفته و بر این باور است که این ویروس برای همیشه نظام کاری و آموزشی در جهان را متحول خواهد کرد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، مایکروسافت که بدون شک یکی از بزرگترین غول‌های تکنولوژی در ایالات متحده آمریکا و جهان به شمار می‌رود به تازگی از همه گیری و شیوع گسترده ویروس خطرناک و مرگبار کرونا به عنوان یک نوع نقطه عطف در راستای تغییر دائمی در نظام کاری و آموزشی جهان یاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از سرویس‌های محبوب و پرطرفدار این شرکت در این روزها مایکروسافت تیمز بوده است که با شیوع این ویروس در چند ماه گذشته از محبوبیت بسیار بیشتری برخوردار شده و کاربران فعال روزانه آن تنها در عرض یک هفته از ۳۲ میلیون به ۴۴ میلیون کاربر رسیده است.

این سرویس به کاربران امکان برقراری جلسات ویدئویی یا ویدئو کنفرانس را می‌دهند که در محیط های کاری و آموزشی همچون دانشگاه ها در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرند به گونه ای که اخیراً این شرکت شاهد رکورد ۲.۷ میلیارد دقیقه جلسه ویدیویی کاربران در این سرویس بوده است.

جرد اسپاتارو، مدیر مایکروسافت ۳۶۵، در این خصوص می‌گوید: با توجه به شرایط رو به وخامتی که در اروپا شاهد آن بودیم، ما نیز همچون بسیاری دیگر از شرکت‌های فعال در حوزه تکنولوژی غافلگیر شدیم. 

وی در ادامه سخنان خود افزود: البته این غافلگیری در آینده به نفع جهان تمام خواهد شد چراکه موجب می‌شود تغییر و تحولات عظیمی در نظام کاری و آموزشی جهان و بهره‌گیری از امکانات و قابلیت‌های فضای مجازی و شبکه اینترنت به وجود بیاید. 

به عقیده اسپاتارو، بعد از همه گیری ویروس کرونا و پایان قرنطینه ، هنجارهای جدیدی در جامعه به وجود خواهد آمد چراکه با نگاهی به کاربران چین و سنگاپور به خوبی می‌توان به این تغییر  الگو دست یافت؛ آنها حتی پس از پایان اعلام قرنطینه نیز در صورتی که شغل شان این امکان را داشته باشد، همچنان به دورکاری خود ادامه داده‌اند. 

از بیشترین کاربران مایکروسافت تیمز می‌توان به کشورهای هلند با ۶۱ درصد، نروژ با ۶۲ درصد، استرالیا با ۵۷ درصد، ایتالیا با ۵۳ درصد ایالات متحده آمریکا با ۳۸ درصد و انگلستان با ۴۷درصد اشاره کرد.

این در حالیست که بسیاری از سرویس‌های آنلاین و اینترنتی همچنین مایکروسافت تیمز تحت تاثیر افزایش ناگهانی استفاده کاربران در کشورهای اروپایی همچون ایتالیا با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم کرده است و به به عبارتی موجب غافلگیری بسیاری از غول‌های تکنولوژی شده که به عقیده بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری این امر نشان دهنده عدم آمادگی زیرساخت‌های لازم و استفاده از ظرفیت‌های موجود است.

همزمان با شروع گسترده ویروس کرونا و افزایش شمار مبتلایان و جانباختگان این بیماری خطرناک بسیاری از کشورهای جهان علی الخصوص اروپا و آمریکا با اعلام وضعیت اضطراری و قرنطینه و همچنین وضع محدودیت‌های جدی در رفت و آمد و تردد شهروندان، بسیاری از شرکت‌ها و کسب‌وکارها کارکنان خود را دور کار کرده و از آنها درخواست کرده‌اند کار و فعالیت‌های شغلی خود را از منزل با لپ‌تاپ‌های شخصی خود انجام دهند تا به این ترتیب به قطع زنجیره انتقال و انتشار این ویروس در جامعه کمک کنند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مایکروسافت نظام کاری و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۵۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، افزود: حفاظت از داده‌های شخصی کاربران در فضای مجازی از مهمترین عوامل اعتماد مردم به سکو‌های داخلی است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکه اجتماعی ویراستی گفت: حفاظت از داده‌های شخصی کاربران در فضای مجازی از مهمترین عوامل اعتماد مردم به سکو‌های داخلی و موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است.

وی افزود: از اعضای کمیسیون حقوقی که با حضور کامل در جلسات فشرده، سند را بررسی و تصویب کردند، تشکر می‌کنم.

زارع پور در پایان گفت: این حرکت با فتوای محکم رهبر انقلاب آغاز و باهمت دولت و پیگیری مجلس به نتیجه خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • مایکروسافت استفاده از ابزار هوش مصنوعی تشخیص چهره را برای پلیس آمریکا ممنوع کرد
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را تهدید می‌کند
  • به‌روزرسانی اخیر ویندوز، کاربران ایرانی را بیش‌ از همه تهدید می‌کند
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت