Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شنبه وزارت جهاد کشاورزی، « علی کیانی راد » با موضوع الزامات تحقق شعار سال (جهش تولید) با مروری بر فرازهایی از پیام مقام معظم رهبری در آغاز سال نو افزود: مقام معظم رهبری سال ۱۳۹۸ را سال عبور ملت ایران از آزمون های دشوار مطرح و برکاتی را هم برای این آزمون های دشوار ذکر کردند.

وی اظهارداشت: ملت و مسئولان به واسطه حوادث اخیر نسبت به ضعف های خود آشنایی بیشتری پیدا کردند و ثمره آن هم خروج از غفلت و توجه به خدا و قدرتمندتر شدن ملت ایران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان همچنین به محسوس نبودن اثر رونق تولید نیز اشاره داشتند و از این رو "جهش در تولید" را مطرح فرمودند تا تغییر محسوسی را در زندگی مردم ایجاد کند.

رییس موسسه پژوهش های برنامه ریزی اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به نقش حساس بخش کشاورزی در این حوزه به عنوان مسئول تامین امنیت غذایی مردم گفت: هر اتفاق و جهش تولیدی که در بخش کشاورزی صورت گیرد باید اثر آن به طور مستقیم روی زندگی مردم نمایان شود.

کیانی راد با بیان اینکه ما در سال جاری با دو مساله اساسی در سطح کلان اقتصاد مواجه خواهیم بود افزود: مساله اول تحریم ها و کاهش مبادلات مالی است که از این رو منابع ارزی لازم را برای واردات نخواهیم داشت و از سویی دیگر منابع ارزی صادراتی مان نیز محدود خواهد شد.

رییس موسسه پژوهش‌های برنامه ریزی اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی اظهارداشت: به طور قطع واردات برخی از اقلام مواد غذایی مانند روغن و نهاده های دامی به ویژه ذرت برای تولید مرغ و شکر انجام خواهد شد البته در تولید شکر به مرز خودکفایی هم رسیده ایم.

کیانی راد با اشاره به ظرفیت بالای صادرات محصولات گلخانه ای و باغی، شیلات و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی ایران گفت: وزارت جهاد کشاورزی ملاحظاتی را برای تدوین برنامه های خود در راستای جهش تولید در نظر گرفته است از جمله اینکه پروژه ها باید به افزایش جهشی تولید منجر شوند و مبتنی بر امکانات داخلی و مزیت های جغرافیای استانها و مناطق مختلف کشور باشند و اثرات تحریمی را به فرصت تبدیل کنند.

وی با تاکید بر ضرورت تقویت تعاملات بین بخشی میان حوزه کشاورزی با سایر بخش ها به ویژه در حوزه صنعت و معدن اضافه کرد: ثبات در سیاست های تجاری و ایجاد روابط سیاسی پایدار به ویژه با کشورهای منطقه نیز برای تسریع در روند تحقق جهش تولید به شدت ضروری است.

رییس موسسه پژوهش‌های برنامه ریزی اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهاد کشاورزی، توسعه یافتگی را مستلزم همدلی و باور به خود و تقویت داشته های کشور دانست و افزود: تجربه دنیا در توسعه اقتصادی نشان داده که غلبه بر مشکلات با اتکا به توان داخلی امکان‌پذیر است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۶۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

به گزارش قدس آنلاین، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود ۳۲۰۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی ۴۱۲ نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه ۳۰۰۰ میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که ۶۰ درصد از تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز ۱۴۰۳ تصادفات رانندگی در ۳۰ کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به ۵۶ درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه ۸۰ چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ