Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس کمیسیون کشاورزی اتاق کرمان گفت: برآوردهای اولیه خسارت در بخش های کشاورزی استان از جمله پسته، خرما، محصولات گلخانه‌ای، دام، طیور و آبزیان، بر اثر بیماری کرونا، ۱۵ هزار میلیارد ریال عنوان شده است.

"سیدمحمدرضا ترابی موسوی" در نشست بررسی خسارت های وارده به اقتصاد کرمان بر اثر شیوع بیماری کرونا و بررسی پیشنهادهایی برای دوران پساکرونا گفت: برآوردهای اولیه خسارت در بخش های کشاورزی استان از جمله پسته، خرما، محصولات گلخانه‌ای، دام، طیور و آبزیان، بر اثر بیماری کرونا ۱۵ هزار میلیارد ریال عنوان شده که به نظر می رسد در پسته بالای ۷۰ درصد، در خرما ۴۰ تا ۷۰ درصد و در بخش آبزیان، دام و طیور و محصولات گلخانه‌ای کمتر از ۴۰ درصد خسارت وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کاهش شدید قیمت ها در پسته، خرما و مرغ و...، صادر نشدن برخی محصولات به دلیل تعطیل بودن صنعت بسته بندی، بسته شدن مرزها و فاسد شدن محصولات کشاورزی، تامین نشدن سم و کود مورد نیاز کشاورزان، تامین نشدن پلاستیک های مورد نیاز گلخانه داران، تعطیل شدن صنعت حمل و نقل و تامین نشدن خوراک دام و طیور، خسارت هایی را به فعالان این حوزه وارد کرده است.

رییس کمیسیون کشاورزی اتاق کرمان ادامه داد: پیشنهاد می شود بانک مرکزی تسهیلات ارزان و یا وام بلاعوض به مبلغ  ۱۵ هزار میلیارد ریال برای خسارت های وارد شده به این بخش در نظر بگیرد و سود و جرائم تسهیلات سال گذشته را ببخشد و اصل وام را به مدت یکسال امهال کند.

به گزارش ایسنا، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان نیز در این نشست خاطرنشان کرد: تصمیم گرفته شده که خسارت های وارد شده به اصناف، واحدهای تولیدی و توزیعی با جامعه هدف واحدهای کوچک و متوسط، برآورد شود و معاون سیاسی استاندار کرمان نیز مسئولیت تجهیز و تامین منابع مورد نیاز برای جبران این خسارت ها را پذیرفته است.

رضا سنجری افزود: بسته های حمایتی دولت پاسخگوی میزان خسارت های وارد شده به اقتصاد نیست که باید از راههای مختلف تامین منابع مالی را انجام و همچنین حل برخی نیازها در حوزه پیگیری مصوبات و قوانین را مدنظر قرار دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اخبار اقتصادی کرمان استانی اقتصادی کروناویروس خسارت کشاورزی ۱۵ هزار میلیارد خسارت های وارد وارد شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۶۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل محصولات کشاورزی گلستان، برنامه ریزی های لازم را می خواهد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان ، محسن یازرلو با اشاره به لزوم برنامه ریزی های لازم برای حمل و نقل روان و هماهنگ محصولات کشاورزی، اظهارداشت: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای با بکارگیری بیش از 5 هزارناوگان باری عملیاتی و انجام برنامه ریزی ها و هماهنگی های لازم، تمام توان خود را برای تامین ناوگان حمل و نقل محصولات کشاورزی استان به کار گرفته است.

به گفته وی، یکی از مهمترین برنامه‌های سازمانی، برنامه‌ریزی برای حمل و نقل بوده که در این میان حمل به موقع و تامین ناوگان حمل و نقل محصولات کشاورزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

یازرلو با اشاره به آغاز فصل برداشت و همزمانی برداشت برخی از محصولات کشاورزی، ادامه داد: با هماهنگی و پیش بینی های صورت گرفته، در حال حاضر هیچ گونه کمبودی در تامین ناوگان حمل و نقل محصولات کشاورزی وجود ندارد و در صورت ضرورت، از ظرفیت ناوگان دیگر استان‌ها برای حمل بار این منطقه اقدام خواهد شد.

رئیس اداره حمل و نقل کالا اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: نرخ حمل و نقل براساس عرضه و تقاضا و توافق اضلاع حمل بوده و تشکل های صنفی نرخ پایه را تنظیم کرده اند.

یازرلو تاکید کرد: کشاورزان برای حمل  محصولات کشاورزی و بار خود از طریق شرکت های حمل و نقل مجاز برای تامین ناوگان اقدام کرده و با هدف جلوگیری از سرقت محموله از میادین و مجاری غیرمجاز نسبت به تامین کامیون اقدام نکنند

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • خسارت هزار و ۴۷۰ میلیارد ریالی بارش‌های بهاری در خراسان رضوی
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ارائه ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • حمل محصولات کشاورزی گلستان، برنامه ریزی های لازم را می خواهد