Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-29@20:07:57 GMT

18 وسیله ای که تاریخ انقضاء دارند

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۵۹۳۱۵

خرداد: اکثر افراد همیشه به یاد دارند که تاریخ انقضا پاکت شیر را بررسی کنند و از این امر آگاه هستند که تا چه مدت باید محصولات بهداشتی را نگهداری کنند. اما متأسفانه، به تاریخ انقضای وسایل خانگی خود توجه نمی‌کنند که بیش از هر چیز اطراف شان را احاطه کرده اند، دورمان قرار دارند.

به گزارش خرداد از  فرارو، در این مقاله به شما توصیه می‌کنیم که تاریخ‌ انقضا وسایل خانه خود را بررسی کنید، نه تنها اقلام موجود در یخچال!

۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالش‌ها

عمر مفید: ۲ تا ۳ سال
بعد از گذشت چند سال، بالش‌ها به محل مناسبی برای رشد مایت گرد و غبار یا هیبره‌ها (موجودات میکروسکوپی از شاخه بند پایان) هستند. علاوه بر این پس از مدت زمانی تغییر شکل می‌دهند و در صورت استفاده ممکن است باعث گردن درد شوند.

۲. شانه

عمر مفید: ۱ سال
هر شانه‌ای باید هفته‌ای یکبار تمیز و بعد از ۱ سال عوض شود. در صورتی که برس شما از وی طبیعی گراز تهیه شده است، باید بعد از ۷ تا ۱۰ ماه، دیگر از آن استفاده نکنید.

۳. لیف و اسفنج‌ها

عمر مفید: لیف ۶ ماه و اسفنج حمام ۲ هفته
لیف‌ها و اسفنج‌ها محیطی مناسب برای رشد و تکثیر قارچ‌ها هستند. برای از بین بردن قارچ‌ها می‌توانید کیف‌های تان را در آب گرم بجوشانید.

۴. حوله

عمر مفید: ۱ تا ۳ سال
حوله خیس محل مناسبی برای رشد باکتری‌ها و میکروب هاست. حتی شستن مداوم حوله‌ها نمی‌تواند مانع از رشد این باکتری‌ها شود.

۵. مسواک

عمر مفید: ۳ ماه
زمانی که برس مسواک فرسوده می‌شود باید فورا آن را عوض کنید. همچنین در زمان‌هایی که مبتلا به آنفولانزا یا سرماخوردگی می‌شوید برای اینکه احتمال ابتلای مجدد به بیماری را کاهش دهید باید یک مسواک جدید را جایگزین قبلی کنید.

۶. هیدروژن پراکسید

عمر مفید: ۲ ماه بعد از استفاده اولیه
هیدروژن پراکسید ۲ ماه بعد از باز شدن به آب معمولی تغییر حالت پیدا می‌کند. بطری‌های دربسته این ماده نیز نباید بیش از یک سال نگهداری شوند.

۷. دمپایی

عمر مفید: ۶ ماه
دمپایی‌های راحتی محل ایده آلی برای رشد قارچ‌ها و آلودگی هستند، از همین رو باید تند تند شسته شوند.

۸. عطر، ادو پرفیوم و ادو تویلت

عمر مفید: ۱ تا ۳ سال
عطر‌ها حاوی اسانس روغنی هستند که در صورت باز نشدن تا ۳ سال و در صورت استفاده تا ۲ سال ماندگار هستند. ادو تویلت‌ها هم اگر باز نشوند ۴ سال و در صورت استفاده تا ۲ کاربرد دارند.

۹. پستانک

عمر مفید: ۲ تا ۵ هفته
پستانک‌های لاتکس بر خلاف ظاهر، نبودن نشانه‌ای از تغییر شکل و میزان استفاده، باید حتما بعد از ۲ الی ۵ هفته تعویض بشوند. این متریال به سادگی می‌شکند و باکتری‌ها به سادگی در شکاف‌های ایجاد شده در آن نفوذ می‌کنند.

۱۰. صندلی ماشین کودک

عمر مفید: ۶ الی ۱۰ سال
با فرسوده شدن لاستیک و فوم صندلی کودک، صندلی شکل اصلی خود را از دست می‌دهد؛ بنابراین دیگر مکان امنی برای نشستن کودک نیست. از همین رو بهتر است برای فرزند خود صندلی جدید بخرید نه یک مورد کار کرده.

۱۱. لباس زیر

عمر مفید: ۱ تا ۲ سال
در صورتی که لباس زیر تغییر اندازه و شکل داده است و یا دیگر در حین استفاده ازآن احساس راحتی نداشتید، بدون هیچ درنگی آن را عوض کنید.

۱۲. کفش مخصوص دویدن

عمر مفید: ۱ سال
بعد از ۲۵۰ - ۳۰۰ مایل (۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلومتر) دویدن، اینگونه کفش‌ها خاصیت ضربه گیری خود را از دست می‌دهند و این به معنای فشار بیشتر بر روی مفاصل است.

۱۳. ادویه‌ها

عمر مفید: ۱ تا ۳ سال
تمامی ادویه‌ها بعد از گذشت ۱ الی ۳ سال عطر و مزه خود را از دست می‌دهند، از همین رونباید بیش از ۶ ماه نگهداری شوند.

۱۴. آرد

عمر مفید: ۶ ماه تا ۱ سال
آرد درجه ۱ تا ۶ ماه و آرد با کیفیت بالاتر تا ۱ سال قابل نگهداری است.

۱۵. کپسول آتش نشانی

عمر مفید: ۱۵ سال
در صورت وجود هر گونه نشانه آسیب یا صدمه به کپسول یا شلنگ باید فورا اقدامات تعمیر را اتخاذ کنید.

۱۶. سه راهی برق

عمر مفید: ۱ تا ۲ سال
هر نمونه سه راهی برق، ظرفیت مخصوص به خود را دارد. در صورتی که بیشتر از ظرفیتش استفاده کنید می‌تواند اتفاقات ناخوشایندی را به همراه داشته باشد.

۱۷. ضد عفونی کننده

عمر مفید: ۳ ماه
بعد از این مدت ضدعفونی کننده‌ها خاصیتش را از دست می‌دهد.

۱۸. حشره کش‌ها

عمر مفید: ۲ سال
بعد از گذشت ۲ سال، حشره کش‌ها تاثیر شان را از دست می‌دهند.


برچسب ها: تارخ انقضاء ، فاسد

منبع: خرداد

کلیدواژه: فاسد برای رشد تا ۳ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۵۹۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه

«القاصی» در نشست شورای‌عالی قوه قضاییه گفت: در راستای تعیین تکلیف خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقف‌گاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون ۱۱ جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه با بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رای صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های ۳۷ هزار و ۸۰۰ دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و ۴۸۵ دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

«صالحی» دادستان تهران نیز در این جلسه به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، ۱۰ جلسه را برگزار کرده و ۴۵ بازدید میدانی انجام دادند. 

وی با اشاره به تصویب ۲۱۹ مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف ۱۴۵ دستگاه وسیله نقلیه در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی ۹۲ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام ۲۳ درصد و از حیث ارزش ریالی ۱۱۶ درصد نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است. 

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف ۲۴۵ دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و ۱۰۰ فقره در ادارات پست و بیش از ۴۲ هزار و ۹۰۰ فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • شستشوی برج‌های دبی به وسیله پهپاد‌ها پس از سیل وحشتناک (فیلم)
  • روش‌های تمیز کردن فرش روشن
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • ۵ ویتامین ضروری و مکمل مفید برای سلامت مردان
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • نحوه ساخت لیفتراک در کارخانه + فیلم
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • رفع ۲۱۲ نقطه حادثه خیز در تهران