Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@11:50:03 GMT

برتری هوآوی در بازار میان‌رده

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۶۰۰۷۷

برتری هوآوی در بازار میان‌رده

به گزارش اقتصادآنلاین، هوآوی برای اینکه بتواند در سال 2020 بالاترین توان پردازشی در رده میانی بازار را در اختیار کاربران خود قرار دهد، تراشه Kirin 820 5G با لیتوگرافی 7 نانومتری را عرضه کرده است.

پردازنده

در بخش پردازنده این شرکت ساختار سه کلاستر را با استفاده از قدرتمندترین هسته‌های پردازشی فعلی شرکت ARM یعنی Cortex-A76 در فرکانس 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

36 گیگاهرتز برای کلاستر اول، سه هسته از همین نوع را با فرکانس بیشینه 2.22 گیگاهرتز برای کلاستر میانی و همچنین چهار هسته با فرکانس بیشینه 1.84 گیگاهرتز از نوع Cortex-A55 را نیز برای کلاستر کم‌مصرف دستگاه در نظر گرفته است.

در نقطه مقابل کوالکام از هسته‌های سفارشی‌سازی شده Kryo 475 در سه نوع Prime، Gold و Silver به ترتیب با یک هسته Gold در فرکانس 2.4 گیگاهرتز، یک هسته Gold با فرکانس بیشینه 2.2 گیگاهرتز برای کلاستر میانی و شش هسته Silver با فرکانس نهایی 1.8 گیگاهرتز را برای کلاستر کم‌مصرف دستگاه استفاده کرده است.

در Snapdragon 765G نیز مانند Kirin 820 5G برای هسته‌های پرقدرت از پایه هسته‌های Cortex-A76 و برای هسته‌های کم‌مصرف از پایه هسته‌های Cortex-A55 بهره گرفته شده.

صرفا با توجه به مشخصات و اعداد و ارقام نمی‌توان به توان پردازشی دو دستگاه پی برد. بهتر است اولین بررسی‌های منتشر شده از دو دستگاه در بنچمارک‌های تخصصی را مرور کنیم.

در بخش پردازنده شاهد انتشار نتایج آزمون GeekBench دو گوشی نمونه با دو تراشه مذکور بوده‌ایم که در ادامه آنها را مشاهده می‌کنید:

همان‌طور که مشخص است، استفاده از دو هسته میانی Cortex-A76 در تراشه Kirin 820 5G باعث شده تا در آزمون چندهسته‌ای که هدف آن استفاده از بیشترین توان پردازشی CPU است، میزان امتیاز کسب شده توسط Kirin 820 5G اختلافی بسیار زیاد با رقیب آمریکایی خود داشته باشد. همچنین در بخش تک هسته‌ای نیز با توجه به استفاده از فرکانس کلاک بیشتر، امتیاز کسب شده برای هسته‌های تراشه Kirin 820 5G بیشتر از رقیب مستقیم کوالکامی خود است. هوآوی با انتخاب صحیح‌تر هسته‌های پردازنده و آن هم در فرکانس بالاتر توانسته به توان پردازشی بیشتری دست پیدا کند.

پردازنده گرافیکی

پردازنده‌های گرافیکی دو تراشه برخلاف CPU تفاوت‌های بسیار زیادی با هم دارند. هوآوی با توجه به ساختار تراشه‌های خود تصمیم گرفته تا همکاری خود با شرکت ARM را ادامه بدهد و از پردازنده گرافیکی Mali-G57 در Kirin 820 5G استفاده کند. این در حالی است که شرکت کوالکام مانند قدیم، همچنان خودکفاست و استفاده از تراشه Adreno 620 را در دستور کار دارد.

با توجه به این موارد می‌توان معیاری در تست‌های GPU آزمون AnTuTu را برای بررسی میزان توان پردازش گرافیکی دو تراشه در نظر گرفت. در این تست‌ها Mali-G57 با توجه به ساختار داخلی و استفاده بهینه‌تر از هسته‌های پردازش گرافیکی توانسته امتیاز 116516 را کسب کند و در نقطه مقابل بخش پردازش گرافیکی Adreno 620 امتیاز 92536 را کسب کرده که فاصله زیادی با هم دارند. در نظر داشته باشید که در این آزمون از گوشی Oppo Reno 3 Pro به عنوان دستگاه تست تراشه Snapdragon 765G استفاده شده است.

ارتباطات

در بخش قابلیت‌های ارتباطی و مخابراتی، هوآوی و کوالکام هر دو از شبکه‌های 5G نوع SA و NSA پشتیبانی می‌کنند. Snapdragon 765G از بلوتوث نسخه 5.0 بهره می‌برد ولی هوآوی تراشه Kirin 820 5G را به نسخه بالاتر 5.1 بلوتوث مجهز کرده است. در مقابل در بخش GPS هوآوی Kirin 820 5G فاقد دسترسی به استاندارد خاص NavIC است ولی Snapdragon 765G از این استاندارد پشتیبانی می‌کند.

نتیجه‌گیری

تراشه پردازشی Kirin 820 5G یکی از قدرتمندترین چیپست‌های میان‌رده‌ای است که هوآوی تا به امروز طراحی و ساخته است و با توجه به نتایجی که به آنها اشاره شد، مدل مشابهی در خانواده کوالکام نمی‌توان پیدا کرد که امتیازاتی معادل با آن را کسب کرده باشد.

با این نتایج می‌توان Kirin 820 5G را قدرتمندترین تراشه میان‌رده حال حاضر در دنیای گوشی‌های هوشمند معرفی کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: هوآوی هوواوی گوشی تلفن همراه گوشی میان رده تراشه Kirin 820 5G توان پردازشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۰۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراشه‌ای جدید که محدودیت‌های معلولان را رفع می‌کند (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طب سنتی چه راهکار‌هایی برای افراد دارای معلولیت دارد؟ (فیلم) معلولان یک سال تلاش کردند، اما چقدر نتیجه گرفتند؟ سال ۱۴۰۳ را با چه مشکلاتی شروع می‌کنند؟ (فیلم) کسی صدای معلولان را در ایران می‌شنود؟ نه مجلسی‌ها و نه مردم، حتی خبرهای معلولان هم دیده نمی‌شود؛ (فیلم)

دیگر خبرها

  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • تراشه‌ای جدید که محدودیت‌های معلولان را رفع می‌کند (فیلم)
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • با بودجه ۳میلیارد تومانی در کجای پایتخت می‌توان خرید؟/ جدول قیمت‌ها
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم
  • سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی از وجوه مهم سلامت