Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ علیرضا زالی روز شنبه در دیدار با مدیران و مسئولان شرکت‌های دانش بنیان، ضمن تشکر از زحمات این عزیزان در این شرایط بحرانی و تلخ خواندن داستان کووید -۱۹، از جوانه زدن فرصت‌های نوین و اقدامات خلاقانه رسانه‌های دیجیتال ابراز خرسندی کرد.

وی با اشاره به لزوم ایجاد فرآیندهای متمرکز برای بهره گیری از داده‌های شهروندان، این اقدام را در استان تهران، برخلاف سایر استان‌ها بسیار پیچیده دانست و افزود: از هم گسستگی و نحوه استفاده از داده‌ها چالش بزرگی است که با آن رو به رو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی به دلیل اختلاف در مختصات فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی با پیچیدگی‌های جمعیت آزاد، سکونت‌های غیررسمی، حاشیه نشینی و جمعیت شناور، کم اظهاری‌های عمومی در برخی نقاط شهری رخ داده است که باید در این خصوص لکه گیری صورت گیرد.

فرمانده ستاد مقابله با ویروس کرونا در تهران، پوشش داده‌ای استان را ناقص خواند و خطاب به مدیران شرکت‌های دانش بنیان افزود: باید به کمک شما نظام تکمیل داده‌ای ایجاد شود که البته در این زمینه بخشی از رزروهای داده‌ای می‌تواند کمک کننده باشد.

زالی عملیاتی سازی دو راهبرد را در بحث اپیدمی ویروس کرونا، بسیار با اهمیت دانست و ادامه داد: اگر بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های تکنولوژی نوین دو راهبرد کشف زودرس موارد و ردیابی مخاطب را عملیاتی کنیم، گامی مؤثر در جهت کنترل و ریشه کنی بیماری برداشته‌ایم.

وی عنوان کرد: هیچ راهبردی به اندازه کشف زودرس موارد کمک کننده نیست؛ هرچه سریع‌تر افراد را شناسایی کنیم، سرچشمه انتقال بیماری زودتر مشخص می‌شود.

زالی از استقبال رو به افزایش مردم برای همکاری با سامانه سیب و ۴۰۳۰ خبر داد و گفت: تاکنون تعداد قابل توجهی از مردم بدون حضور فیزیکی شناسایی شدند که این موضوع نشان دهنده افزایش اعتماد مردم است، چراکه بی اعتمادی موجب کم اظهاری می‌شود و این بحران شرایط را تغییر داده است.

فرمانده ستاد مقابله با ویروس کرونا در تهران، در خصوص راهبرد دوم یعنی ردیابی مخاطب در مواقع اثبات مشکوک یا مبتلا بودن فرد، بیان کرد: در همین راستا مقرر شده است با مشارکت وزارت ارتباطات و استفاده از ظرفیت گوشی‌های هوشمند کریدورهای ارتباطی و ترددی بیماران ترخیص شده ردیابی شود.

بیشتر بخوانید: زالی: گرمی هوا تضمینی برای شکست ویروس کرونا نیست

زالی ادامه داد: این دو راهبرد باید عنوان محور در نظر گرفته شود.

کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز(شنبه) اعلام کرد: تاکنون ۷۰ هزار و ۲۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۲۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۴ هزار و ۳۵۷ نفر رسیده است.

منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا در ایران ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۰۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مهدی میناخانی ظهر شنبه در مراسم روز حمل و نقل و ایمنی در محل راهداری زنجان، گفت: رعایت ایمنی موتورسیکلت اهمیت بسزایی دارد و این وسیله نسبت به خودرو بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد، بنابراین باید اقدامات پیشگیرانه از تصادفات آن مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه طی سال گذشته چهار درصد از مجموع تصادفات کل استان در جاده‌ها مربوط به موتورسواران بود، ابراز داشت: اغلب این تصادفات نسبت به داخل شهر به فوت راکبان منجر شد.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان، گفت: امروزه استفاده از موتورسیکلت به دلیل مزیت‌های فراوان به ویژه سهولت دسترسی آن بیش از گذشته است.

میناخانی تاکید کرد: هم اکنون کارخانجات کشور نیز موتورسیکلت‌های متنوعی را تولید می‌کنند که در مقایسه با خودرو قیمت پایین‌تری دارد.

وی گفت: در بررسی پرونده‌های پزشکی قانونی نیز صدمات وارده به سر در فوتی‌های تصادفات موتورسیکلت بیش از گذشته است، و باید برنامه‌های پیشگیرانه در این خصوص عملیاتی شود که راهداری استان نیز اقدامات خوبی در ارتقای فرهنگ موتورسواری انجام داده است.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان بیان داشت: جمعیت راکبان در روستاها بیشتر است و به همین دلیل فرهنگ سازی برای گروه‌های هدف انجام می‌شود.

میناخانی تاکید کرد: کلاه ایمنی در حدود ۷۵ درصد از صدمات سنگین در تصادفات پیشگیری می‌کند و متأسفانه رغبت مردم به استفاده از موتورسیکلت بیش از گذشته افزایش یافته و همین مساله موجب بروز تصادفات در جاده‌ها به ویژه شهرها شده است.

وی افزود: طبق آمارها ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان رخ می‌دهد و اغلب موتورسواران در هنگام تصادفات از ناحیه سر آسیب می‌بینند که همین مساله از نبود کلاه ایمنی ناشی می‌شود.

کد خبر 6089916

دیگر خبرها

  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان