Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@13:43:55 GMT

در ایام کرونا ۵ دستگاه سی.تی اسکن وارد گیلان شد

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۶۰۶۰۳

در ایام کرونا ۵ دستگاه سی.تی اسکن وارد گیلان شد

ایسنا/گیلان نماینده وزیر بهداشت بحران کرونا را یک فرصت در حوزه زیرساخت های بهداشت و درمان گیلان دانست و اظهار کرد: طی پنج سال گذشته در مجموع یک سی.تی اسکن هم برای گیلان خریداری نشد، اما در ایام کرونا بالغ بر پنج دستگاه سی.تی اسکن به گیلان وارد کردیم.

محمدحسین قربانی در ستاد مقابله با کرونای شهرستان رودسر، کرونا را یک بحران غیر مترقبه برای ایران و جهان دانست و اظهار کرد: زمانی که کرونا متوجه کشور شد، هیچگونه آمادگی به ویژه در حوزه زیرساخت بهداشت و درمان نداشتیم؛ البته بسیاری از کشورهای توسعه یافته دنیا نیز که امروز ادعای زیادی در حوزه بهداشت و درمان دارند، در مقابل کرونا عاجر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تدابیر اندیشیده شده لازم ایران اسلامی را به الگوی مبارزه با کرونا در دنیا تبدیل کرده است، افزود: براساس گزارشات سازمان بهداشت جهانی عملکرد قابل قبولی داشتیم که نتیجه مشارکت مردم، همدلی قوا و عنایت ویژه رهبر انقلاب است.

نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، با اشاره به شرایط ویژه استان گیلان در جریان کرونا، یادآور شد: فضای بحران کرونا در گیلان بسیار متفاوت بود و علیرغم اینکه در ابتدا قم به عنوان کانون بیماری شناخته شد، اما گیلان به واسطه موقعیت جغرافیایی و رطوبت موجود جای قم را گرفت و تبدیل به کانون شد.

قربانی، با بیان اینکه زیرساخت های بهداشت و درمان گیلان از همه استان ها عقب تر است، خاطرنشان کرد: گیلان حتی نتوانست از اثرات مثبت طرح تحول سلامت بهره لازم را ببرد لذا در جریان بحران کرونا این انتظار وجود داشت که به جهت ضعف ساختارها نتوانیم عملکرد خوبی داشته باشیم، اما خوشبختانه با ایجاد فضای همراهی و همدلی همه جانبه کرونا را مدیریت کردیم و مصداق مدیریت عملیاتی شدیم.

نماینده وزیر بهداشت در گیلان، ضمن قدردانی از مشارکت خیرین و نیروهای بسیجی و جهادی، اضافه کرد: گیلان در صدر اجرای طرح غربالگری کرونا قرار گرفت و اگر سپاه و روحانیون نبودند، این موفقیت نصیب ما نمی شد. اکنون وارد فاز جدید مقابله با کرونا در قالب طرح فاصله گذاری هوشمند شده ایم که باید مد نظر همگان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه گیلان در اسفندماه یک پیک کرونا را پشت سر گذاشت، عنوان کرد: اگر همراهی مردم ادامه پیدا نکند، باز هم پیک دیگر متوجه استان خواهد شد. در راستای اجرای طرح هوشمندسازی مقابله با کرونا با کسی تعارف نداریم، زیرا سلامت مردم برای حاکمیت از اهمیت بالایی برخوردار است.

قربانی، با اشاره به نصب و راه اندازی دستگاه سی.تی اسکن در بیمارستان رودسر، متذکر شد: دستگاه رادیولوژی و اکسیژن ساز و سی.تی اسکن خیلی زودتر باید به گیلان می رسید. متاسفانه طی پنج سال گذشته در مجموع یک سی.تی اسکن هم برای گیلان خریداری نشد، اما در ایام کرونا بالغ بر پنج دستگاه سی.تی اسکن به گیلان وارد کردیم.

وی بحران کرونا را یک فرصت در حوزه زیرساخت های بهداشت و درمان گیلان دانست و اظهار کرد: تخصیص یک میلیارد دلار اعتبار از محل صندوق توسعه ملی به حوزه بهداشت و درمان بعد از انقلاب کم سابقه است و باید سهم گیلان را از این حجم عظیم جهت توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی، رسیدگی به بیمارستان ها و مراکز بهداشتی فرسوده، پرداخت مطالبات و... دریافت کنیم.

نماینده وزیر بهداشت در گیلان، شیب منحنی ابتلا به کرونا در گیلان را نزولی دانست و گفت: طی ۱۰ روز در اسفندماه در اوج بحران بودیم، اما اکنون روند کاهشی است. البته کرونا حد و مرز نمی شناسد و پروتکلی برای بعد از بحران وجود ندارد لذا ماندن در خانه و رعایت اصول بهداشت فردی همچنان اولویت ماست تا روز به روز شاهد کاهش آمار مبتلایان باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس سی تی اسکن دستگاه سی تی اسکن بهداشت و درمان بحران کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۰۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه محمدبیگی، از اعضای ­کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده و منجر به خستگی و کاهش کیفیت کار ماما‌ها در کشور شده است.

محمدبیگی گفت: ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولاً به واسطه ماما‌ها انجام می‌پذیرد.
وی افزود: در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است به طوری که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ و این در حالی است که این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، افزود: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت فقط حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، در حالی که بر اساس آمار‌ها، به جذب و استخدام حدود ۹ هزار ماما در کشور نیاز داریم.
پنجم ماه می، مصادف با ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، روز جهانی ماما نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • پلمب یک رستوران متخلف در آستانه اشرفیه