Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - سرپرست امور هماهنگی و نظارت بر تولید مجتمع گاز پارس جنوبی اعلام کرد که تولید گاز و دیگر فرآورده‌های مجتمع گاز پارس جنوبی مطابق گذشته در حال انجام است.
به گزارش شانا به نقل از شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، علی احمدی گفت: با مشارکت فعال پالایشگاه‌های مجتمع گاز پارس جنوبی به‌منظور دستیابی به تولید پایدار و حداکثری در شرایط ویژه شیوع ویروس کرونا، تمهیدهای مناسبی در سطح مدیریت بهره‌برداری پالایشگاه‌ها و با همکاری و پشتیبانی واحدهای ستادی انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مطابق دستورعمل‌های بهداشتی وزارت نفت و اچ‌اس‌یی، برنامه‌ریزی‌های لازم برای حضور همکاران انجام شده است، این امور برای تحقق و تداوم تولید حداکثری، ضمن پایش لحظه‌ای وضع تولید گاز و دیگر محصولات در سطح مجتمع، قابلیت اعلام پیش‌بینی مناسب از وضع تولید و تخلیه و ارسال به‌موقع آنها به مبادی مربوطه را دارد.
سرپرست امور هماهنگی و نظارت بر تولید مجتمع گاز پارس جنوبی با اشاره به اهمیت تولید میعانات گازی و ارسال پیوسته این محصول به مصرف‌کنندگان، اظهار کرد: وضع تولید این محصول نیز همواره پایش و به مبادی مربوطه ارسال می‌شود.
به گفته وی، برنامه‌ریزی دقیق برای تخلیه به‌موقع مخازن ذخیره‌سازی همه پالایشگاه‌های سایت 1 و 2 این مجتمع عظیم گازی کشور در این امور انجام می‌شود و بر همین اساس، ارسال پایدار و به‌موقع به مشتریان انجام می‌شود.
احمدی ادامه داد: با همکاری و همراهی گروه‌های مختلف از جمله امور بین‌الملل و مدیریت کسب‌وکار شرکت ملی نفت، پایانه‌های نفتی پارس جنوبی و مدیریت نظارت بر صادرات و مبادلات نفتی تخلیه و ارسال به‌موقع میعانات گازی پالایشگاه‌های مجتمع در سایت 1و 2 شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی در حال انجام است.
این مقام مسئول اظهار کرد: هم‌اکنون اتان تولیدی در این مجتمع در حالت حداکثری است و به پتروشیمی‌های مصرف‌کننده در منطقه ارسال می‌شود. از سویی تولید و صادرات گوگرد و گاز مایع این مجتمع عظیم گازی به صورت عادی در حال انجام است.
تجهیز اتاق کنترل پالایشگاه ششم مجتمع گاز پارس جنوبی به سامانه خالص‌سازی هوا
کامران شکرالهی، رئیس مهندسی و خدمات فنی پالایشگاه ششم مجتمع گاز پارس جنوبی از تجهیز اتاق کنترل پالایشگاه ششم به سامانه تصفیه و عاری‌سازی هوا که اثر بسیار مطلوبی بر حذف ویروس‌ها از جمله ویروس کرونا دارد، خبر داد.
وی گفت: مطابق بررسی‌های علمی، ویروس‌های خانواده کرونا از جمله کووید 19 ساختمانی مشابه هم دارد و همگی دارای غشای لیپیدی بسیار نازک هستند و در زیر این غشا، تعداد بی‌شماری پروتون آزاد (H+) ناشی از ترکیبات بیوشیمی درون سلولی دارند و اگر بتوان به روشی این پروتون‌ها را از غشای ویروس خارج کرد، این موضوع سبب به هم خوردن توازن آن می‌شود و غشا شکاف برمی‌دارد و RNA تخریب می‌شود.
رئیس مهندسی و خدمات فنی پالایشگاه ششم مجتمع گاز پارس جنوبی اظهار کرد: افزون بر شست‌وشو و استفاده از محلول‌های مایع که برای گندزدایی و ضدعفونی سطوح استفاده می‌شود، از روش‌های متداول و معتبر برای عاری‌سازی محیط از انواع میکروب‌ها، باکتری‌ها و ویروس‌ها، روش‌های مبتنی بر عاری‌سازی هوا و گندزدایی نیز استفاده می‌شود که از معروف‌ترین و کارآمدترین روش‌های تأییدشده علمی، ازن‌دهی هوا به عنوان اکساینده‌ای بسیار قوی در محیط‌های خاص و فضاهای بسته است.
به گفته شکرالهی، بعضی از کشورهای آسیایی شرقی مانند تایلند در زمان شیوع بیماری سارس، برای ضدعفونی تمامی فضاهای سرپوشیده و سطوح و مکان‌های عمومی و پرتردد مانند ورزشگاه‌ها از این روش استفاده کردند و هم اینک نیز با توجه به تجربه خود در مقابله با گسترش سارس، از این گاز بهره می‌گیرند.
وی افزود: اداره مهندسی پالایشگاه ششم از مدتی قبل و برای ارتقای سطح سلامت و رضایتمندی همکارانی که در محیط‌های بسته و فضاهای سرپوشیده با آلایندگی بالا مشغول کارند، یا حضور طولانی‌مدت دارند، روی سامانه‌های تصفیه هوای متناسب با شرایط آلایندگی و محیطی پالایشگاه مطالعات جامعی انجام داده و سامانه‌های کاهنده آلایندگی‌های تنفسی در پالایشگاه مبتنی بر فوتوکاتالیست دی اکسید تیتانیوم همراه با تابش UV را انتخاب و سفارش‌گذاری کرده که با شیوع ویروس کووید 19 و آگاهی از اثرات این سامانه‌ها روی زدایش ویروس‌های خانواده کرونا، دو دستگاه از این سامانه‌های کوچک و قابل حمل را خریداری و در اتاق کنترل به‌عنوان کلیدی‌ترین و راهبردی‌ترین فضای سرپوشیده پالایشگاه که کارکنان نیز به‌طور مداوم در آن حضور دارند و قابلیت تخلیه ندارد، نصب و راه‌اندازی کرده است.
رئیس مهندسی و خدمات فنی پالایشگاه ششم مجتمع گاز پارس جنوبی افزود: با این روش در کنار تمامی اقدام‌ها و تمهیدهای رفع آلایندگی که توسط واحدهای ذی‌ربط و کارکنان به‌کار برده می‌شود، می‌توان به محیط ایمن‌تری در اتاق کنترل دست یافت و سطح حفاظتی این مکان بسیار مهم را به نحو مؤثری ارتقا داد.
شکرالهی تصریح کرد: برای دیگر فضاهای سرپوشیده و اماکن اداری و ستادی پالایشگاه که در ساعات شب خالی از نیروی انسانی است، یا قابلیت تخلیه کامل دارند و دارای سیستم HVAC مناسب نیز هستند، با تأمین یک دستگاه ژنراتور گاز ازن و تهیه دستورعمل‌های مورد نیاز، عملیات ازن‌دهی و گندزدایی این اماکن نیز به‌طور متناوب و مؤثر در طول ساعات نیمه شب و با همکاری واحدهای تعمیرات و حراست و همراهی و هدایت رؤسای عملیات نوبتکاری انجام پذیرفته و در حال انجام است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پالایشگاه ششم مجتمع گاز پارس جنوبی حال انجام پالایشگاه ها اتاق کنترل سامانه ها ویروس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۰۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس

ایسنا/هرمزگان سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا و جمعی از دانشجویان رشته‌های مطالعات منطقه‌ای و ژئوپلیتیک از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس بازدید کردند.

سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا و جمعی از دانشجویان نخبه رشته‌های مطالعات منطقه‌ای و ژئوپلیتیک و اساتید دانشگاه‌های تربیت مدرس و شهید بهشتی در تشریح دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس بازدید کرد.

در ادامه سرلشکر رحیم صفوی ضمن تحسین دستاوردها و برنامه چشم‌انداز این پالایشگاه استراتژیک کشور با اشاره به پیشرفت‌های قابل ستاره خلیج فارس و شکست تحریم‌ها در این مجموعه عظیم نفتی کشور، گفت: آشنایی دانشجویان با پیشرفت‌های صنعت نفت کشور امیدآفرین خواهد بود.


وی گفت: دشمنان ایران اسلامی به دنبال نا امیدی جوانان ما هستند اما ما در این سفرهای علمی به دنبال این هستیم که حس اعتماد به نفس و اعتماد ملی، خودباوری و اینکه «ما می‌توانیم» را به منصه ظهور بگذاریم.

همچنین در جریان این بازدید، علیرضا جعفرپور، مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس  گفت: پالایشگاه ستاره خلیج فارس وظیفه خطیر تامین بخش عمده‌ای از سبد سوخت کشور را عهده دار است و ظرفیت تولید روزانه حدود ۴۵ میلیون لیتر بنزین و اجزای بنزینی، ۱۶ میلیون لیتر نفت گاز و نفت سفید، ۲ هزار تن گاز مایع و محصولاتی دیگر از جمله انواع نفتا و حلال‌ها را دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر این پالایشگاه بزرگ‌ترین تولید کننده بنزین کشور است و رسالت و مأموریت خطیر تولید حداکثری و تأمین فرآورده استراتژیک بنزین مورد نیاز کشور که همواره سرآمد بازار فرآورده‌های نفتی تلقی می‌شود را عهده‌دار است و همچون گذشته در اولویت برنامه‌های راهبردی این پالایشگاه قرار دارد.

جعفرپور خاطرنشان کرد: این شرکت در شرایطی که مستقیماً از سوی استکبار جهانی تحت تحریم قرار گرفت با شگفتی‌سازی توانست افزایش ۶۲ درصدی درآمدهای عملیاتی را رقم بزند و عنوان برترین شرکت ایران اسلامی را از آن خود کند.

وی افزود: این شرکت در مدت اخیر با تکیه بر دانش و خلاقیت‌های جوانان این مرز و بوم با برپایی رویداد تقاضامحور نسبت به شناسایی و تعامل با شرکت های دانش بنیان اقدام، دومین عملیات تعمیرات اساسی واحدهای فرآیندی انجام پذیرفت، راه اندازی واحد تصفیه هیدروژنی نفت گاز این پالایشگاه رقم خورد و افزایش یک‌صد هزار بشکه‌ای ظرفیت شیرین سازی انواع فرآورده‌های نفتی و فراهم شدن امکان صادرات نفت سفید و افزایش تولید بنزین را رقم زد تا شاهد افزایش تولید، صادرات و کیفیت فرآورده های بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان باشیم.


مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس تصریح کرد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس در راستای انجام مطالعاتی جامع با رویکرد ایجاد ارزش پایدار و توسعه زنجیره ارزش محصولات با استفاده از ظرفیت‌های موجود در پالایشگاه، برنامه جامع طرح‌های آتی توسعه‌ای را تدوین کرده است و در این طرح، تولید بالغ بر ۴۵۰ هزار تن آمونیاک در سال با استفاده از هیدروژن مازاد تولیدی پالایشگاه در دستور کار قرار گرفته است که از دستاوردهای این طرح می توان به جلوگیری از هدر رفت هیدروژن در شبکه سوخت پالایشگاه اشاره کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است