Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به تعطیلی لیگ برتر هندبال به دلیل شیوع ویروس کرونا مانند دیگر رشته های ورزشی، رئیس فدراسیون هندبال در صفحه مجازی خود تکلیف این مسابقات را مشخص کرد.

طرفداری- لیگ برتر هندبال از جمله مسابقاتی است که به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل شد، اما تکلیف نهایی برای ادامه یا خاتمه مسابقات مشخص نشد. در همین راستا امروز علیرضا پاکدل، رئیس فدراسیون هندبال امروز به صورت آنلاین از طریق صفحه شخصی خود در فضای مجازی تکلیف مسابقات لیگ برتر و دسته اول را مشخص کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس، وی در ابتدای صحبت های خود ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تشکر از کادر درمانی کشور بابت زحمات اخیرشان، درمورد تعطیلی لیگ برتر هندبال اظهار داشت:

هفته چهاردهم لیگ برتر هندبال یک روز قبل از شروع آن، به درخواست باشگاه ها و بازیکنان به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شد. ما مدتی در انتظار تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا ماندیم و پس از آن درمورد شرایط لیگ های هندبال تصمیم گیری شد.

رئیس فدراسیون هندبال، گفت:

علی رغم تلاش هایی که تیم پزشکی کشور انجام داد، این بیماری هنوز کامل کنترل نشده است. ما هم پس از بررسی هایی که انجام دادیم، جلساتی که در وزارت ورزش داشتیم و صحبت هایی با مدیران عامل باشگاه ها و اعضای کمیته مسابقات کردیم تصمیم نهایی خود را گرفتیم. پیش از قرار بود هفته اول اردیبهشت درمورد از سرگیری تمرینات تمام رشته های ورزشی تصمیم گیری شود که این موضوع هم به تعویق افتاد.

پاکدل عنوان کرد:

ماه رمضان و مسابقات آسیایی را در پیش داریم و به همین دلیل اگر قرار بود رقابت های لیگ برتر از سر گرفته شود باید از اواسط خرداد ماه دست به کار می شدیم؛ تیم ها برای آماده سازی نیاز به زمان دارند و از طرفی زودتر از این تاریخ هم امکان پیگیری رقابت ها را نداشتیم. از سرگیری لیگ های هندبال ریسک بالایی برای همه داشت و با صحبتی که با اعضای هیأت رئیسه داشتیم مقرر شد لیگ را تمام شده اعلام کنیم.

وی اظهار داشت:

برای اینکه زحمات تیم ها بی اجر نشود تصمیم گرفتیم تا رده بندی لیگ برتر را اعلام کنیم. بر این اساس تیم مس کرمان با 20 امتیاز به عنوان قهرمان معرفی می شود و تیم های شهید شاملی با 16 امتیاز، ذوب آهن با 14 امتیاز و سپاهان با 12 امتیاز در رده های دوم تا چهارم قرار می گیرند. این تیم ها در جریان مسابقات هم همیشه در رده های بالایی قرار داشتند.

رئیس فدراسیون هندبال درخصوص رقابت های جام باشگاه های آسیا، خاطرنشان کرد:

ایران دو سهمیه در این رقابت ها خواهد داشت که مس کرمان و شهید شاملی کازرون به عنوان تیم های اول و دوم به آسیا خواهند رفت. اگر به هر دلیلی این دو تیم نتوانند به آسیا بروند، اولویت بعدی به ترتیب با تیم های ذوب آهن و سپاهان خواهد بود.

پاکدل با اشاره به پرداخت قرارداد بازیکنان توسط باشگاه ها تصریح کرد:

از 18 هفته لیگ برتر هندبال 14 هفته برگزار شد. ما با مدیران عامل باشگاه ها هم صحبت کردیم و اکثر تیم ها نظر مثبتی روی خاتمه لیگ داشتند. در رشته هندبال سقف قراردادها نسبت به سایر رشته های پایین تر است، به همین دلیل امیدواریم در یک فضای دوستانه و منطقی این موضوع بین باشگاه ها و بازیکنان حل شود. ما باشگاه های خوبی داریم، ضمن اینکه در اتفاقی که رخ داده، کسی مقصر نبود و در هر قرن شاید یک بار رخ دهد. باشگاه ها قطعا شرایط بازیکنان و کشور را درک خواهند کرد و بازیکنان هم تعامل خواهند داشت تا در فضایی دوستانه این موضوع حل شود.

وی با بیان اینکه امسال تیمی به رده پایین تر سقوط نخواهد کرد، گفت:

4 تیم نهایی لیگ دسته اول یعنی تیم های پرسپولیس بهبهان، کیمیاکاشت کردستان، مشهد و قم به لیگ برتر صعود می کنند و می توانند فصل آینده در لیگ برتر حاضر باشند.

رئیس فدراسیون هندبال در تشریح شرایط پذیرش تیم ها در سال 99، عنوان کرد:

شرایط نسبت به سال های قبل کمی متفاوت خواهد بود، چون قوانین جدی در این مسیر تصویب کرده ایم. به این ترتیب تمام باشگاه ها باید تا تاریخ 21 خرداد نسبت به تسویه حساب با بازیکنان و فدراسیون اقدام کنند و 2 هفته هم برای بررسی به شکایات زمان وجود خواهد داشت. پس از تسویه حساب، تیم ها تا یکم مرداد ماه باید نسبت به پرداخت ورودی اقدام کنند و ضمانت نامه ماده 3 آیین نامه تضمین معاملات را هم باید ارائه دهند وگرنه جایی در لیگ نخواهند داشت.

پاکدل افزود:

به دلیل کمبود زمان فرصت تمدید این مهلت را هم نخواهیم داشت، چون در دهه اول یا دوم مرداد ماه باید لیگ برتر را قرعه کشی کنیم. شانیت لیگ برتر باید حفظ شود. تمام تیم هایی که می خواهند در لیگ باشند باید مجوزهای لازم را کسب کنند تا ما آنها را پذیرش کنیم.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: رئیس فدراسیون هندبال لیگ برتر هندبال باشگاه ها رقابت ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۰۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به مباحث مطرح شده در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه گفت: رئیس دستگاه قضا در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به سفر هفته گذشته هیأت عالی قضائی به استان هرمزگان، از فعالیت‌های گسترده‌ای که طی دوره اخیر در راستای ارتقای خدمت‌رسانی در این استان صورت گرفته است، قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه بررسی‌های میدانی نشان می‌دهند که وضعیت بنادر، گمرکات، انبارهای اموال تملیکی و پارکینگ‌ها در استان هرمزگان، نسبت به بازدید پیشین رئیس قوه قضائیه در اسفند ماه سال ۱۴۰۰ به شکل قابل توجهی بهبود یافته است، گفت: هماهنگی مدیران بخش‌های مختلف در استان هرمزگان توانسته است بسیاری از مشکلات قدیمی این استان در حوزه‌های مختلف را رفع کند.

جهانگیر تصریح کرد: ساماندهی پارکینگ‌ها، مرتب‌سازی انبارها، تخلیه کالاهای رسوبی از بنادر و همچنین تسریع در ترخیص کالاهایی که زمان انقضای آنها نزدیک بوده است، از جمله اقدامات مثبت صورت گرفته طی دوره اخیر در بنادر، گمرکات و اموال تملیکی استان هرمزگان محسوب می‌شوند.

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به عدم اتصال سامانه‌های بنادر، گمرکات و اموال تملیکی در استان هرمزگان گفت: با توجه به اینکه این عدم اتصال می‌تواند زمینه‌ساز بروز سوءاستفاده‌ها و مشکلاتی باشد، مقرر گردید سازمان بازرسی با همکاری سایر بخش‌های اجرایی، رفع این مشکل را پیگیری کند.

جهانگیر افزود: از سوی دیگر با توجه به صدور برخی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هایی که تولیدکنندگان، واردکنندگان و سرمایه‌گذاران را با مشکلاتی روبرو می‌کند، در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه مقرر گردید دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی، با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط تلاش کنند سازوکاری طراحی شود که صدور بخشنامه‌ها با کارِ کارشناسیِ قبلی باشد و شرایط به گونه‌ای نباشد که خود بخشنامه‌ها، زمینه‌ساز بروز مشکلاتی شوند.

وی با اشاره به کمبود تجهیزات و آزمایشگاه‌ها در بنادر که بعضاً باعث رسوب، ماندگاری و فاسد شدن مقادیر زیادی کالا می‌شود، گفت: در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه مقرر شد که سازمان بازرسی در راستای حل مشکل کمبود آزمایشگاه‌ها در بنادر، کوتاه‌سازی زمان استعلامات و کاهش ارجاعات کالاها، جلساتی را با دستگاه‌های ذیربط برگزار کند و نسبت به رفع این مشکل اقدام کند.

جهانگیر در پایان گفت: سال ۱۴۰۳ به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، همه ما باید تلاش کنیم هر حرکتی که بخواهد مانعی بر سر راه این مسیر ایجاد کند را برطرف کنیم؛ امیدواریم با تلاش جهاد گونه دولت و بخش‌های مختلف از جمله قوه قضائیه بیش از پیش شاهد اجرایی شدن این شعار در سال جاری باشیم.

کد خبر 6098473

دیگر خبرها

  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • معرفی تیم‌های برتر مسابقات هندبال گرامیداشت روز ملی خلیج فارس
  • آه و افسوس جهانبخش: توپ لعنتی کجا رفت!
  • برتری پرگل فاینورد در حضور علیرضا جهانبخش
  • تساوی در سیرجان؛ زور گل‌گهر و شمس‌آذر به هم نرسید
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • نجات جان چند بیمار با اعضای بدن کارمند پست
  • رکورد داران خطای پنالتی در تاریخ لیگ برتر فوتبال