Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  به گزارش روز شنبه روزنامه «لیبراسیون»، طبق ارزیابی‌های «ژروم سالومون» مدیرکل بهداشت فرانسه، تاکنون در این کشور بیش از ۱۳ هزار نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته‌اند.

سالومون همچنین بر ادامه قرنطینه تاکید داشت و آن را ضرورتی در تائید «کندی بسیار ناچیز» بویژه با کاهش تعداد بیماران بستری در بخش مراقبت‌های ویژه در دو روز متوالی، دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بیشتر بخوانید: قربانیان ویروس کرونا در بریتانیا به مرز ۱۰ هزار نفر رسیدمدیرکل بهداشت عمومی فرانسه از رسیدن به اوج بیماری صحبت کرد.

«امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه نیز گفت: اکنون زمان کاستن از قرنطینه نیست، زیرا وسیله‌ای برای کاهش همه‌گیری است. او قرار است دوشنبه این هفته برای چهارمین بار در طول یک ماه گذشته سخنرانی تلویزیونی داشته باشد.

چند هفته پس از آنکه پزشکان، ویروس شناسان و متخصصان بیماری‌های عفونی در مورد اوج ایپدمی صحبت می‌کردند، مدیرکل بهداشت فرانسه، اصطلاح پیک ابتلا را به کار برد، اما آن را بسیار گسترده اعلام کرد. تارنمای اخبار اقتصادی «لَنتِرنُت» فرانسه می‌نویسد: این اصطلاح با کاهش کلی افراد بستری در بخش مراقبت‌های ویژه در دو روز گذشته توجیه شده است. اما مراقب باشید این مساله که ژروم ساولومون بیان می‌کند، گمراه کننده نباشد.

اگر کلیت کاهش یافته، این مساله نه با عدم وجود موارد جدید بلکه با مرگ بیمارانی که از کرونا رنج می‌برند توجیه می‌شود. به عبارت دیگر در نهایت رقم تعادل ورودی و خروجی صفر است. اشباع همچنان با بیش از هفت هزار نفر بستری در بخش مراقبت‌های ویژه وجود دارد در حالی که ظرفیت بیمارستان‌ها پیش از شیوع بیماری نزدیک به پنج هزار تخت بود.

سه‌شنبه گذشته، «اولویه وران» وزیر بهداشت فرانسه تاکید کرد، قرنطینه عمومی در این کشور برای مقابله با کرونا تا زمانی که ضرورت داشته باشد تداوم خواهد داشت. او پیشتر هشدار داده بود که شیب شیوع همچنان رو به بالاست و آمار مبتلایان، جان باختگان و افراد بستری شده در بخش مراقبت‌های ویژه پزشکی در شبانه روز اخیر این واقعیت را به خوبی نشان می‌دهد.

مرگ یک کودک زیر ۱۰ سال

سالومون همچنین از مرگ یک کودک زیر ۱۰ سال بر اثر ابتلا به کرونا در «ایل دو فرانس» ابراز تاسف کرد. این کودک از آسیب‌های دیگری هم رنج می‌برد که علت‌های مرگ او می‌تواند متعدد باشد.

اجازه خروج از خانه برای نجات جان حیوانات
در حالی که فرانسه امروز وارد بیست و ششمین روز از قرنطینه عمومی اجباری خود شده است، وزارت کشور فرانسه با صدور بیانیه‌ای به کسانی که می‌خواهند حیوانات خانگی را در منازل خود نگهداری کنند اجازه خروج از خانه‌هایشان را داد.

به گزارش فرانس ۲۴، فرانسه با وجود اقدام‌های سختگیرانه قرنطینه در منازل برای مقابله با بیماری کووید ۱۹ تصمیم گرفته است به افراد برای گرفتن حیوانات خانگی از پناهگاه‌های نگهداری حیوانات اجازه خروج صادر کند.
«کریستف کاستانر» وزیر کشور فرانسه در پاسخ به فراخوان روز دوشنبه انجمن حمایت از حیوانات گفت: تصمیم گرفته شده است که اجازه سفر برای پذیرش حیوانات از پناهگاه‌ها داده شود.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، با این وجود برخی محدودیت‌ها شامل انتخاب حیوان خانگی به صورت آنلاین و تعیین قرار ملاقات برای آوردن آن توسط یک فرد خاص اضافه شده است.
وزارت کشور فرانسه افزود: این اقدام موجب رعایت قوانین می‌شود و جان حیوانات بی‌شماری را هم نجات می‌دهد.

تاکنون ۱۲۴ هزار و ۸۶۹ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و همچنین ۲۴ هزار و ۹۳۲ نفر بهبود یافته‌اند.
به غیر از آمریکا که با ۱۸ هزار و ۷۴۷ نفر جان‌باخته همچنان در صدر کشور‌های جهان در میزان تلفات ناشی از کرونا قرار دارد، فرانسه پس از ایتالیا و اسپانیا، سومین کشور اروپایی از این نظر است. انگلستان نیز در ردیف چهارم قرار دارد.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا کرونا بخش مراقبت های ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۱۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • حمایت گسترده از صنایع‌دستی برای تحقق شعار سال الزامی است
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین در سه منطقه/ اعزام خلبانان اوکراینی به فرانسه برای آموزش جنگنده اف-۱۶
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه