Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@02:05:43 GMT

عملیات مخفیانه آمریکا در آلمان

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۶۲۰۲۹

عملیات مخفیانه آمریکا در آلمان

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش روز شنبه نشریه اشپیگل، نیروی هوایی آمریکا اواخر اوت ۲۰۱۹ حدود ۲۰ قبضه سلاح هسته ای ب – ۶۱ را با هواپیمای ترابری نظامی از پایگاه هوایی بوخل به آمریکا منتقل کرد تا نرم افزارهای جدیدی را روی آن نصب کند.

هواپیمای حامل این محموله به شاخه ترابری هوایی ‌۶۲‌ام در شهر تاکومای ایالت واشنگتن تعلق داشت، تنها اسکادران آمریکایی که مجاز است تسلیحات هسته ای و اجزای آن را حمل و نقل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت آمریکا اندکی قبل از طرح مدرنیزه کردن این تسلیحات، آلمان را مطلع کرد.

بمب های مستقر در پایگاه بوخل، بخشی از تسلیحات مربوط به توافقی در نظر گرفته می شود که به کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) که سلاح هسته ای ندارند، امکان می دهد در برنامه ریزی و آموزش برای استفاده از این نوع سلاح مشارکت داشته باشند.

آلمان و آمریکا هیچ یک به طور رسمی استقرار این بمب ها در پایگاه مزبور را مورد تائید قرار نداده اند.

پارلمان آلمان (بوندستاگ) در سال ۲۰۱۰ به برچیدین بمب های هسته ای آمریکا از آلمان رای داد.

در سال ۲۰۱۷، «اولریخ دمر» معاون سخنگوی دولت آلمان از استقرار سلاح هسته ای در خاک آلمان دفاع کرد و گفت: این تسلیحات برای بازدارندگی هسته ای، مورد نیاز است.

وی گفت: باید متوجه باشیم که برخی کشورها هنوز سلاح هسته ای را ابزاری برای درگیری نظامی تلقی می کنند و تا زمانی که این مساله به قوت خود باقی است، تهدیدی متوجه آلمان است، از اینرو استقرار این تسلیحات در کشور برای بازدارندگی هسته ای ضروری است.

وی در عین حال تاکید کرد: معتقدیم که مذاکره و گفت و گو با کشورهای برخوردار از سلاح هسته ای، تنها راه درست است.

این در حالی است که ایده میزبانی از تسلیحات هسته ای آمریکا در آلمان با مخالفت های بسیاری روبه رو شده است.

سیاستمداران برلین در سال ۲۰۱۹ زمانی که «ریچارد گرنل» سفیر آمریکا در آلمان پیشنهاد خارج کردن نیروهای آمریکایی از آلمان را مطرح کرد، از طرح خروج تسلیحات هسته ای ایالات متحده از آلمان حمایت کردند.

«دیتمار بارچ» عضو پارلمان آلمان در آن زمان گفت: سفیر آمریکا درست می گوید، مالیت دهندگان آمریکایی نباید بهای نیروهای آمریکا در آلمان را پرداخت کنند.

بارچ افزود: مالیات دهندگان آمریکایی همچنین نباید هزینه استقرار تسلیحات هسته ای در آلمان را متقبل شوند. اگر آمریکایی ها نظامیان شان را از آلمان خارج کنند، باید تسلیحات هسته ای شان را نیز با آنها بیرون برند.

گزارش اشپیگل در حالی منتشر شد که چندی پیش اخباری مطرح بود مبنی بر اینکه آمریکا قصد دارد تسلیحات اتمی اش در آلمان را در آینده ای نزدیک به روزرسانی کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: المان آمریکا تسلیحات هسته ای آمریکا در آلمان سلاح هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۲۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد

دیوان بین‌المللی دادگستری امروز سه‌شنبه تصمیم گرفت که پرونده شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را که خواستار ممانعت از صادرات آتی سلاح از برلین به اسرائیل است، رد کند.

قاضی نواف سلام با تاکید بر اینکه دولت آلمان به دقت بررسی می‌کند که آیا کمک‌های خاص مشمول مجوز در "اجرای نسل کشی، جنایات علیه بشریت" یا "نقض فاحش کنوانسیون‌های ژنو" مورد استفاده قرار می‌گیرد یا خیر، اظهار داشت: شرایط به گونه‌ای نیست که اعمال اختیارات آن را طبق ماده ۴۱ اساسنامه برای نشان دادن اقدامات موقت ایجاب کند.

قاضی با استناد به پرونده آلمان اشاره کرد که صادرات تسلیحات این کشور به اسرائیل از نوامبر ۲۰۲۳ "به میزان قابل توجهی کاهش یافته است" و از ۲۰۰ میلیون یورو در اکتبر به یک میلیون یورو در مارس ۲۰۲۴ رسیده است.

قاضی افزود که بر اساس اعلام آلمان، برلین از اکتبر ۲۰۲۳ تنها ۴ مجوز صادر کرده است که تنها یکی از آنها شامل صادرات ۳۰۰۰ سلاح ضد تانک قابل حمل است. یعنی گفته می‌شود اسرائیل برای دریافت مهمات تانک به آلمان مراجعه کرده است، اما در مورد این درخواست «تصمیمی» گرفته نشده است.

دعاوی یاد شده علیه دولت برلین جدا از پرونده‌ای است که نیکاراگوئه در دادگاه بین المللی دادگستری در لاهه مطرح کرد که براساس آن برلین با تداوم ارسال تسلیحات به اسرائیل، از کنوانسیون‌های ژنو سرپیچی کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • آنتونوف: اتهام‌زنی آمریکا درباره تسلیحات شیمیایی نفرت‌انگیز است
  • تسلیحات اهدایی ناتو به اوکراین، سر از نمایشگاه مسکو درآورد+ عکس
  • هشدار یمن نسبت به تشدید تنش نظامی آمریکا
  • نمایشگاه غنایم جنگ اوکراین در مسکو/تسلیحات ۱۲کشور مقهورارتش روسیه
  • استقرار هزاران نیروی پلیس در برلین
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • دادگاه بین‌المللی دادگستری در خصوص پرونده نسل‌کشی آلمان در غزه رای می‌دهد