Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا کرمی محمدی در نشست خبری مجازی که بمنظور تشریح اقدامات شهردای تهران پس از شیوع کرونا برگزار شد، گفت: شهرداری در روزهای ابتدایی اسفندماه ستادی را ایجاد و ۵ کارگروه نیز در پی آن تشکیل شد و تمام شرکت ها و سازمان هایی که می توانستند به ما کمک کنند در این ۵ کارگروه ساماندهی شدند.

کرمی محمدی تصریح کرد: بحث مدیریت انتقال و تدفین متوفیان بهشت زهرا به خوبی انجام شد و اگر پیش آمادگی وجود نداشت مشکل دفن اجساد را در شرایطی که تعداد در حال ازدیاد بود داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: مدیریت ازدحام در شهر نیز از دیگر مواردی بود که انجام شد و در زمانی که کسی اصلا تصمیم خاصی نگرفته بود اقدام به اجرای آن و تعطیلی مراکز پرازدحام کردیم.

کرمی محمدی با اشاره به اینکه حجم درخواست کالاها در زمانی ۵ تا ۶ برابر شد گفت: در همین زمینه تامین ارزاق اجرا و کالای مورد نیاز برای سه ماه آینده تامین شد.

او ادامه داد: تبلیغات و اطلاع رسانی از دیگر اقدامات اجرائی بود و از بیلبوردها و تابلوهای اطلاع رسانی، همچنین ظرفیت اتوبوس ها و تاکسی ها نیز استفاده شد.

کرمی محمدی درخصوص ساماندهی افراد بی سرپناه با اشاره به آزادسازی تعداد زیادی معتاد متجاهر در شهر تهران گفت: بارها این مساله را در ستاد مبارزه با کرونا شهر تهران مطرح کردیم و قرار بر این شد که بودجه لازم برای این طرح به ما اختصاص یابد و یا اینکه بهزیستی در این زمینه فعال شود و یا ردیابی هوشمند انجام شود.

او همچنین با اشاره به اقداماتی که برای سالمندان و ارائه بسته های حمایتی به فقرا و سالمندان انجام شد ادامه داد: یگان حفاظت نیز در این مدت کمک بسیار خوبی برای ساماندهی بوستان ها در سطح شهر انجام داد. همه این اقدامات به دل مناطق برده شد تا هر منطقه بتواند وظیفه ای که به دوش آن است را انجام دهد و برای این کار نظارت درستی هم انجام گرفت.

کرمی محمدی با اشاره به اقداماتی که در مساله دورکاری انجام شد گفت: برای دورکاری نیازمند توجه ویژه هستیم و اکنون دورکاری به آن طریقی که مدنظر است در کشور انجام نمی‌شود.

او درخصوص روند ابتلا به کرونا در تهران و اینکه آیا هنوز شهر وضعیت بحرانی دارد، گفت: روند مبتلایان و فوتی ها در تهران نسبت به کل کشور رو به افزایش است و شهروندان تهرانی باید این مساله را در نظر بگیرند که وضعیت مانند آنچه که در کشور دیده می شود نیست و شهروندان بدانند که وضعیت در شهر تهران مناسب نیست و تا 10 روز آینده موج جدیدی از بیماری در تهران را خواهیم داشت.

رئیس سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران همچنین در پاسخ به این سوال که دکتر زالی گفته است که ضدعفونی مترو و اتوبوسرانی با اولین حضور شهروندان بی اثر می شود گفت: ما هم این موضوع را می دانیم ولی تاثیر اصلی را فاصله گذاری ایفا می کند.

کرمی محمدی افزود: ضدعفونی معابر از ابتدا هم مشخص بود که نمی تواند تاثیر بسزایی بگذارد زیرا هم وسعت زیادی دارد و هم زمان زیادی می برد.

کرمی محمدی درخصوص استفاده از سوله های مدیریت بحران گفت: از ۸ سوله مدیریت بحران که اعلام شد، سه سوله با همکاری سپاه تجهیز شد که از این تعداد سوله نیز تنها دو نفر برای سپری کردن دوران نقاهت خود از ظرفیت سوله ها استفاده کردند.

او در واکنش به اینکه شهرداری تهران قدرت تاثیرگذاری را ندارد گفت: در ستاد ملی شهرداری تهران یکی از اعضا است و در ستاد شهر تهران نیز ما حضور داریم و در تصمیم گیری ها ما نیز به اندازه یک عضو مشارکت داریم. اما مساله این است که تصمیم گیران متعددی وجود دارد و در سطح کلان تصمیماتی گرفته می شود و مصوبات یا در استانداری و یا در ستاد ملی رد می شود و تعدد مراکز تصمیم گیری در جاهای مختلف باعث آن است. تا جایی که شهرداری خود بتواند اقدامات را انجام دهد براساس نظرات وزارت بهداشت اقدامات را انجام می دهد و همچنین هر اقدامی که از شهرداری تهران خواستند را انجام می دهیم.

او درخصوص آمار ابتلا به کرونا در محموعه شهرداری تهران گفت: در مجموع براساس اطلاعات دریافتی که شامل همه سازمان ها نمی شود تاکنون ۱۳۴ نفر به کرونا مبتلا شده اند. یک نفر از پزشکان شرکت شهر سالم و ۴ نفر از رانندگان تاکسی در اثر ابتلا به کرونا فوت شده اند.

* ایلنا

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: شهرداری تهران کرمی محمدی شهر تهران انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۳۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،شهریار افندی‌زاده گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹برای احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

آقای افندی‌زاده گفت: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

وی گفت: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • بارش شدید باران در پایتخت از چهارشنبه
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟