Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: در جهت کاهش موججودی پرونده‌های معوق، ۷۷درصد از پرونده‌های معوق و مسن تعیین تکلیف شده‌اند که موجب کاهش ۱۶ درصدی کل پرونده‌های استان اردبیل نسبت به سال قبل شده است. تاریخ انتشار: 04:00 - 24 فروردين 1399 - کد خبر: ۶۱۱۷۰۳

ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، درخصوص بخشی از اقدامات شاخص صورت گرفته در سال گذشته بیان کرد: ۷۷ درصد از پرونده‌های معوق و مسن تعیین تکلیف شده‌اند که موجب کاهش ۱۶ درصدی کل پرونده‌های استان اردبیل نسبت به سال 97 شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۹۰ درصد از اوراق به صورت الکترونیکی ابلاغ شده‌اند و ابلاغ الکترونیک نسبت به سال گذشته بیست درصد افزایش داشته است.

رییس کل دادگستری استان اردبیل ادامه داد: در پرونده‌های تجدیدنظر نیز کاهش ۴۰درصدی به دست آمده که تمام موارد مذکور در جهت کاهش اطاله دادرسی و سرعت و دقت در بررسی پرونده‌ها صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید:

تعیین تکلیف سه هزار مورد از پرونده‌های معوق و آزادی ۴۵۵ زندانی در استان اردبیل

عتباتی خاطرنشان کرد: استان اردبیل به لحاظ آمار در موضوع رسیدگی به پرونده‌های معوق، اولین استان در سطح کشور است و کاهش موجودی این پرونده‌ها با جدیت در دستور کار دستگاه قضایی استان اردبیل قرار دارد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری استان اردبیل اطاله دادرسی پرونده های مسن پرونده های معوق استان اردبیل تعیین تکلیف شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۴۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷

معاون قضایی قوه قضاییه گفت: در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی شده است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین صادق رحیمی در نشستی که در سالن جلسات شهید سلیمانی با حضور مستشاران قضایی این معاونت تشکیل شد، درباره آمار پرونده‌های وارد شده و مختومه شده مرتبط با پرونده‌های خاص و خصوصاً تحلیل آمار مربوط به تجویز اعمال ماده ۴۷۷ ق. آ. د. ک معطوف به مباحث مطروحه در جلسه ویدئو کنفرانس با روسای کل دادگستری‌ها در تاریخ ۳۰ فروردین و در حضور رئیس قوه قضاییه داشتند، گفت: حسب آمار در سال گذشته ۳ هزار و ۸۸۰ فقره پرونده وارده مربوط به اعمال ماده ۴۷۷ داشته‌ایم که در مجموع (با لحاظ هزار و ۹۷۱ فقره پرونده موجودی ابتدای سال) به ۳ هزار و ۳۲۶ فقره رسیدگی و اظهارنظر شده است و در نهایت با تجویز اعاده دادرسی ۵۸ درصد (هزار و ۹۲۲ فقره) پرونده واصله مخالفت و با ۴۲ درصد (هزار و ۴۰۴ فقره) آن‌ها موافقت شده است.

معاون قضایی قوه قضاییه ضمن تبیین آسیب‌های موجود، پیرامون ضرورت دقت در مطالعه پرونده‌ها، نحوه تهیه گزارش‌ها، استدلال‌های قضایی و توجه به نکاتی که قطعاً و جزماً موجب اشتباه در صدور آرا شده است مواردی را به مستشاران قضایی یادآوری و تأکید کرد: نگاه و قلم شما مهم است و جلوی آرا مخدوش را می‌گیرد. 

در بخش دوم این نشست قضایی فرهادی، معاون پارلمانی و امور مجلس وزیر دادگستری نیز حضور داشته و باتوجه به سؤال قضایی مطروحه در مورد پرونده‌هایی که وزارت دادگستری محکوم به پرداخت از بیت المال می‌شود، پاسخ داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تابع فضاسازی ها تصمیم قضائی نمی گیریم
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان
  • ضرورت تعیین تکلیف پرونده‌های محکومان به قصاص در کردستان
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷