Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خروج از شرایط فعلی کشور را مستلزم توجه دقیق به امر فاصله گذاری هوشمند و نظارت جدی بر آن دانست و گفت: فاصله گذاری مؤثر و مداوم همراه با تقویت بخش بخش بهداشت و درمان کشور به منظور انجام تست حداکثری و بیماریابی دو موضوع اصلی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

اصغر مسعودی در گفت‌وگو با ایسنا، در تحلیل وضعیت امروز کشور در شرایط بحران جهانی کرونا ویروس گفت: رییس سازمان بهداشت جهانی در نشست خبری ۱۵ فروردین بر شیب ملایم همراه با کنترل و پایش دقیق بیماری تاکید و بیان داشت که در صورت عدم توجه به این موضوع وارد چرخه تعطیلی، کنترل دقیق و مجددا تعطیلی خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ظهار کرد: برای این ویروسی که بیش از ۶۰ هزارنفر را در کشور و بیش از یک میلیون نفر را در جهان درگیر خود کرده است، تاکنون داروی قطعی شناسایی نشده و بسیاری از داروهای تجویز شده هم موفق عمل نکرده است، آن دارویی که همه نسبت به آن اتفاق نظر دارند بحث فاصله گذاری اجتماعی، مراقبت های شخصی و در خانه ماندن است که بی توجهی به این موارد تلفات زیاد را به دنبال خواهد داشت.

نماینده نی ریز و استهبان ادامه داد: جلوگیری از گسترش شیوع ویروس‌ نیازمند توجه لازم به موضوع فاصله و عدم تحرک غیرضروری است، اگرچه در جهان هنوز به رویکرد مشخصی در این‌باره دست پیدا نکرده ایم، ولی در این آزمون و خطا باید ضمن تلاش برای عادی سازی شرایط اقتصادی، فاصله گذاری اجتماعی هم رعایت شود.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید بر اینکه موفقیت نسبی در مقابله با کرونا بدون انجام فاصله گذاری به سختی به دست می آید، اظهار کرد: فاصله گذاری مؤثر و مداوم اجتماعی همراه با تقویت بخش بهداشت و درمان کشور به منظور انجام تست حداکثری و بیماریابی دو موضوع اصلی است که باید مورد توجه قرار گیرد، این ویروس قوی و ضعیف، پیر و جوان، فقیر و ثروتمند نمی شناسد هر که حضور بیشتری در خارج از خانه داشته باشد امکان ابتلای بیشتری هم دارد، عقل و منطق آدمی می گوید که افراد فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کرده و حضور خود در خارج از خانه را به حداقل برسانند.

وی تاکید کرد: از سوی دیگر دولت ملزم است به تامین معیشتی اقشار آسیب پذیر توجه کند، کارمندان حقوق خود را دریافت می کنند ولی کاسبان و کارگران برای گذران زندگی باید چه کنند؟ پس لازم است دولت به وسیله اعتباراتی که به دست آورده به اینگونه افراد توجه حداکثری را داشته باشد، هزینه‌کرد اعتبار در این مسیر  موجب می شود مردم فاصله گذاری را رعایت کنند، نمی شود بسته های حمایتی نداشته باشیم از آن سو به مردم بگوییم در خانه بمانید، اگر تمام اقشار آسیب پذیر را مورد توجه قرار ندهیم در دوران پسا کرونا هم دچار مشکل خواهیم شد پس باید از تمام ظرفیت ها استفاده کنیم.

نماینده نی ریز و استهبان در مجلس با تاکید بر اینکه اعتبارات باید دراین زمینه با دقت و با مدیریت کارشناسانه هزینه شود، اظهار کرد: دولت باید این فضا را مدیریت کند ولی نمی‌تواند برای تمام اقشار نیازمند بسته های حمایتی در نظر بگیرد چرا که بر سر مسیر تحقق این موضوع مشکلاتی وجود دارد؛ پس باید با توجه به فاصله گذاری هوشمند و نظارت دقیق بر آن با همکاری اماکن و نیروی انتظامی فضای متعادلی برای بازگشت تدریجی کشور به شرایط عادی مهیا سازد،‌ اگرچه اعلام زودهنگام عادی شدن شرایط، خود مشکلاتی را ایجاد می کند.

وی در این‌باره تصریح کرد: اجرای دقیق فاصله گذاری هوشمند خود نیازمند نظارت جدی است، اگرچه اطلاع رسانی و توصیه کردن نقشی موثر در این فاصله گذاری ایفا می‌کند ولی گاهی باید از مسائل قهری نیز بهره جست، برای مثال پلیس گفته بود که در روز ۱۳ به در هر خودرویی که در حاشیه پارک ها توقف داشته باشد جریمه خواهد شد که ما شاهد تاثیر مثبت آن بودیم.

مسعودی عنوان کرد: در ادامه مسیر باید به چند نکته توجه کنیم، چشم انداز لازم برای حوزه سلامت، راهبرد کاهش آسیب ها، راهبرد مهار به صورت جدی، تقویت نظام مراقبت بیماری به منظور پیشگیری از بروز موج دوم گسترده بیماری، استفاده از ظرفیت دولت الکترونیک و بهره جستن از موضوع دورکاری، تقویت نقش دانشگاه ها، پژوهشکده های فعال در حوزه سلامت و مراکز تحقیقاتی در تصمیم سازی در این حوزه، شناسایی نقاط ضعف نظام درمانی در تمام استان ها به خصوص استان های محروم، تعهد به تامین داروهای درمانی‌ و تعهد برای تامین عادلانه نیازهای درمانی برای تمام شهروندان مانند در نظر گرفتن بسته های حمایتی سلامت محور، تامین و توزیع وسایل محافظتی و ضدعفونی مانند ماسک و دستکش از مواردی است که حتما باید با جدیت مورد توجه قرار گیرد.

وی در این خصوص اضافه کرد: یکی دیگر از مسائل بسیار با اهمیت توجه به حاشیه نشینان، متکدیان، کودکان کار و معتادان است، برای مثال محله‌های شوش و مولوی پایتخت به هیچ وجه وضعیت مناسبی ندارد که حتما اقدامات لازم را می‌طلبد.

مسعودی در پایان گفت: در مبارزه با این ویروس وحدت و همدلی میان همه دستگاه ها و میان مردم امری ضروری است و باید از دوگانگی ها پرهیز کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس فاصله گذاری هوشمند فاصله گذاری هوشمند مورد توجه قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۴۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد متکدیان معتادند

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: براساس آمارهای سال گذشته، تست اعتیاد بیش از ۴۰ درصد متکدیان جمع‌آوری شده، مثبت بوده است. - اخبار استانها -

مهدی ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهار داشت: طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در معاونت اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد در دستورکار خود داریم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 4700 متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: 75 درصد این افراد «آقا»، 19 درصد «بانوان» و 6 درصد هم کودکان زیر 18 سال هستند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از 1890 نفر از متکدیان، مثبت بوده که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته در همین قالب، بیش از 790 نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی اظهار کرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سوءاستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند.

وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد + فیلم
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • آشوبی: پرسپولیس بدون توجه به بازی‌های استقلال می‌تواند فاصله یک امتیازی را جبران کند/ در مورد رفیعی جای نگرانی وجود ندارد
  • رفع نقاط حادثه خیز در زنجان نیازمند تأمین اعتبارات است
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو