Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محلات گفت: در پی شیوع کرونا بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال خسارت به واحدهای تولید و پرورش گل و گیاه و ماهیان زینتی شهرستان محلات به سبب عدم فروش محصول و نبود بازار مناسب فروش وارد شده است.

احمدرضا جعفری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: میزان خسارت برآورد شده در پی شیوع کرونا در واحدهای تولید گل و گیاه بیش از ۲۰ میلیارد تومان و ماهیان زینتی و پرورشی شهرستان محلات نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به شیوع کرونا بهره برداران واحدهای تولید گل و گیاه و همچنین واحدهای پرورش دهنده ماهیان زینتی و پرورشی شهرستان محلات با مشکل فروش مواجه شدند.

جعفری تصریح کرد: نزدیک به ۳۲ هکتار از سطح گلخانه‌های این شهرستان در زمینه تولید گل‌های شاخه بریده و فصلی اختصاص دارد به طوری که تولید این گلخانه‌ها بیش از هفت میلیون و ۳۵۰ هزار شاخه گل و گلدان بوده که نزدیک به ۸۰ بهره بردار این واحدها با شیوع این ویروس متحمل خسارت شدند و میزان خسارت برآورد شده در این حوزه بیش از ۲۰ میلیارد تومان است.

مدیر جهاد کشاورزی محلات بیان کرد: هر سال فروش ماهیان زینتی در شهرستان محلات نزدیک به ۸ میلیون قطعه بوده که با توجه به شیوع کرونا به دو میلیون قطعه رسیده است.

جعفری افزود: صادرات ماهیان زینتی در این شهرستان سالیانه ۳۰۰ هزار قطعه بوده است که با وجود شیوع کرونا عملاً صفر شده است.

وی عنوان کرد: میزان خسارت برآورد شده در بخش ماهیان زینتی نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان است.

مدیر جهاد کشاورزی محلات گفت: تولید ماهیان پرورشی مانند قزل آلا ۲۴۳ تن بوده که از این مقدار تنها فروش ۱۰۰ تن صورت گرفته است و افراد در حوزه تولید آبزیان پرورشی متحمل خسارت شدند.

جعفری ادامه داد: تولید کنندگان این واحدها تقاضای مهلت برای باز پرداخت اقساط و همچنین رفع مشکل بیمه تأمین اجتماعی دارند و در این راستا رئیس سازمان جهاد کشاورزی از این واحدها بازدید به عمل آورد و مکاتباتی با استاندار مرکزی صورت گرفته و این مسائل به سازمان‌های مربوطه اطلاع داده شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا جهاد کشاورزی ویروس زینتی محلات شیوع بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی میلیارد تومان شهرستان محلات جهاد کشاورزی ماهیان زینتی شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۵۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، شعب این بانک در سال 1402 به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر 140 هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر 148 هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به 110 هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود 14 هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و 34 هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار | فوت یک نفر و خسارت سنگین مالی به صیادان
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • فعالیت۷۰هزار کارگردرگرگان/کارگران نقش مهمی درتولیدومهارتورم دارند
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است