Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمود قاسم‌نژاد درویشی» معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند در استان گیلان گفت: بر اساس تصمیم ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا قرار شده بود، در ۳۰ استان کشور از تاریخ ۲۳ فروردین ماه بخشی از مشاغل و صنوف بازگشایی شوند، البته شرایط بازگشایی این صنوف تابع یک سری مقررات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: همه این صنوف باید در سامانه salamat.gov.ir ثبت‌نام کرده و در این سامانه التزام خود را به رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای بازگشایی انجام می‌دادند، براساس این ثبت‌نام در آن سامانه تعهدی که باید برای جلوگیری از شیوع بیماری برای محل کسب خود می‌دادند یک کد بهداشتی به این صاحبان اصناف داده می‌شود.صاحبان اصناف باید این کد بهداشتی را بر سر در مغازه نصب کنند. 

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار گیلان با بیان اینکه صاحبان این مشاغل با ورود به این سامانه پروتکل‌ها را دریافت کرده و ثبت‌نام می‌کنند تا اجازه مجدد فعالیت کسب و کارشان را دریافت کنند، خاطرنشان کرد: این مشاغل حدود ۶۰ نوع شغل مانند فرش فروشی‌ها، موکت و کف پوش فروشی‌ها، لوازم خانگی، مبلمان، شیرآلات، کاشی و سرامیک و ... هستند که در سامانه وزارت بهداشت مشخص شده است این مشاغل نیز می‌توانند در کنار مشاغلی مانند سوپرمارکت‌ها، نانوایی‌ها، میوه فروشی‌ها، داروخانه‌ها، داروخانه‌های‌ دامپزشکی و فروشگاه‌های تامین مایحتاج عمومی مردم که باز بودند، با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فاز دوم طرح فاصله گذاری فیزیکی شروع به کار می‌کنند. 

قاسم‌نژاد در پاسخ به این سوال که وزیر بهداشت اعلام کرده، تا استانداران در خصوص اجرای طرح فاصله‌گذاری هوشمند تصمیم‌گیری کنند، آیا با توجه به اینکه استان گیلان یکی از کانون‌های اصلی این بیماری بوده، امکان فعالیت اصناف وجود دارد، خاطرنشان کرد: از نظر ما فروشگاه‌هایی مانند فروشگاه‌های لباس، پوشاک، کیف، کفش و ... می توانند فعالیت داشته باشند و مشکلی در این رابطه نداریم. 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی همچنین درباره وضعیت بیماری در استان گیلان گفت: کنترل بیماری در استان گیلان بسیار خوب بوده است و مشکلی برای ارائه خدمات وجود ندارد. 

وی درباره ورودی مسافران به استان گیلان گفت: هیچ مسافری از مبادی ورودی استان نمی‌تواند وارد استان گیلان شود، اما تردد بین شهرستان‌های استان گیلان بلامانع است و فقط کسی اجازه ورود به استان گیلان را دارد که بومی این استان باشد و بتواند این موضوع را ثابت کند. البته خروج مسافران از گیلان نیز امکان پذیر است. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا معاون سیاسی و اجتماعی استاندار گیلان طرح فاصله گذاری استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۶۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور

به گزارش جام جم آنلاین البرز،محمدحسن ابراهیمی جم در کارگاه علمی با موضوع «بیماری‌های آبله گوسفندی و آبله بزی؛ با تاکید بر روش‌های صحیح نمونه گیری، انتقال نمونه و تشخیص بیماری» که در بیست و یکمین کنگره دامپزشکی کشور برگزار شد، در ابتدا به بیماری، علائم بالینی، اهمیت بیماری و اینکه به چه علت آبله بزی و گوسفندی در زمره بیماری‌های اخطار کردنی سازمان جهانی بهداشت دام است، اشاره کرد.

وی چگونگی نحوه نمونه برداری صحیح، زمان درست نمونه برداری، نحوه انتقال به آزمایشگاه را موضوعاتی مهم عنوان کرد و افزود: زمان، تیپ و حجم نمونه مواردی است که باید به درستی رعایت شود تا نمونه سالم و با حفظ ویروس به آزمایشگاه منتقل و در شرایط صحیح در آنجا نگهداری شود.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به تکنیک‌های تشخیصی، گفت: مدیریت نمونه برداری برای رسیدن به تشخیص درست، موضوعی است که باید توسط آزمایشگاه و تکنسین به آن توجه شود.

وی با تاکید بر اینکه تکنیک‌های تشخیصی در آزمایشگاه‌های رفرانس کاملا تخصصی و متفاوت است، تصریح کرد: در آزمایشگاه‌های رفرانس از روش‌هایی تشخیصی ویژه‌ای استفاده می‌شود که دیگر آزمایشگاه‌ها قادر به انجام آن‌ها نیستند و در همین راستا، این آزمایشگاه موظف به ارائه سیاست کنترل بیماری است.

وی با تاکید بر اینکه موسسه رازی به عنوان دارنده آزمایشگاه مرجع باید در این زمینه ورود پیدا کند گفت: رازی همکار سازمان دامپزشکی به عنوان نماینده WOAH است و می‌تواند در تعیین سیاست‌های کنترل بیماری به سازمان دامپزشکی کشور کمک کند.

عضو هیئت علمی موسسه رازی جهت دهی برای تعیین استراتژی‌ها را از دیگر اهداف این مجموعه عنوان کرد.

وی همچنین به نحوه مدیریت بیماری در گله توسط کلینیسین‌ها اشاره کرد و افزود: واکسن و واکسیناسیون در استراتژی‌های کنترل، نقش بسیار مهمی دارد و واکسن‌های تولید شده در موسسه رازی نشان دهنده موفقیت در این حوزه است چراکه بر اساس مستندات در چهار سال اخیر شاهد هیچ‌گونه مشکلی در زمینه کارآیی واکسن وجود نداشت.

ابراهیمی جم ادامه داد: این نشان دهنده نقش تاثیرگذار و مهم واکسن رازی است، چرا که تنها واکسنی که برای کنترل و پیشگیری از این بیماری در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، واکسن موسسه رازی است و با وجود واکسیناسیون موفق، نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.

رئیس آزمایشگاه رفرانس آبله بزی و آبله گوسفندی موسسه رازی با اشاره به ضرورت بررسی موضوع سیاست‌های کنترل بیماری، تصریح کرد: لازم است علاوه بر واکسیناسیون منطقه و گله، از سایر روش‌های جهت پیشگیری و کنترل بیماری استفاده شود.

دیگر خبرها

  • سامانه بارشی مجدد دوشنبه در اصفهان فعال می‌شود
  • فرودگاه شارل دوگل فرانسه به پزشک فلسطینی اجازه ورود نداد
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • به دام افتادن کیف قاپ غیربومی در رشت
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • سپاه: نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد
  • هشدار سطح زرد هواشناسی برای فعالیت سامانه بارشی در گیلان