Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@17:29:54 GMT

موارد استفاده پرسشنامه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۶۶۴۱۱

موارد استفاده پرسشنامه چیست؟

برای جمع آوری اطلاعات مهم تحقیق از پرسشنامه استفاده می شود و توسط سازمانهای مختلفی در صنایع مختلف قابل استفاده است. برخی از محبوب ترین انواع پرسشنامه ها شامل پرسشنامه رضایت مشتری ، پرسشنامه های سلامتی ، پرسشنامه های ارزیابی و پرسشنامه های روانشناسی است. با جمع آوری پاسخ ها و بازخورد از طریق پرسشنامه آنلاین سفارشی ، می توانید به سرعت اطلاعات مهم را برای سازمان خود جمع آوری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرسشنامه چیست؟

پرسشنامه مجموعه ای از سؤالات است که برای جمع آوری اطلاعات استفاده می شود. پرسشنامه ها معمولاً استاندارد می شوند ، به این معنی که آنها سؤالات دقیقی را با همان ترتیب دقیق برای چندین شرکت کننده ارائه می دهند. این سؤال ها معمولاً به منظور جمع آوری هرچه بیشتر اطلاعات ، پایان کار هستند. با پرسشنامه آنلاین سفارشی ، می توانید سریعتر و آسانتر جواب سؤالات خود را جمع کنید.

ویژگی های پرسشنامه خوب

طراحی یک پرسشنامه به این بستگی دارد که آیا پژوهشگر مایل به جمع آوری اطلاعات اکتشافی (یعنی اطلاعات کیفی به منظور درک بهتر یا تولید فرضیه های موضوع) یا اطلاعات کمی (برای آزمایش فرضیه های خاص که قبلاً تولید شده اند) باشد.

پرسشنامه های اکتشافی: اگر داده هایی که جمع آوری می شوند کیفی هستند یا از نظر آماری مورد ارزیابی قرار نمی گیرند ، ممکن است نیازی به پرسشنامه رسمی نباشد. به عنوان مثال ، در مصاحبه با رئیس زن خانوار برای یافتن چگونگی تصمیم گیری در خانواده در هنگام خرید مواد غذایی صبحانه ، یک پرسشنامه رسمی ممکن است بحث را محدود کند و از کاوش کامل دیدگاه ها و روند زن جلوگیری کند. درعوض ، ممکن است یک راهنمای مختصر تهیه شود ، که شاید ده سؤال مهم باز را با ذکر پروب / پرسشی مناسب ذکر کرده باشد.

پرسشنامه های استاندارد شده رسمی: اگر محقق به دنبال آزمایش و کمیت فرضیه ها باشد و داده ها از نظر آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد ، یک  پرسشنامه استاندارد طراحی شده است. چنین پرسشنامه هایی معمولاً با:

دستورالعمل و ترتیب سوالات برای اطمینان از اینکه هر پاسخ دهنده همان محرک ها را دریافت می کند ، تعریف شده است تعاریف یا توضیحات مشخص شده برای هر سوال ، برای اطمینان از اینكه مصاحبه كنندگان به طور مداوم با سؤالها برخورد می كنند و می توانند در صورت بروز پاسخ به درخواست پاسخ دهندگان پاسخ دهند.

قالب پاسخی تجویز شده ، برای تکمیل سریع پرسشنامه در طی مصاحبه

تفاوت نظرسنجی و پرسشنامه

پرسشنامه وقتی است که شما یک سری سؤال را از کسی می پرسید و از آن برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده نمی کنید.

 

نظرسنجی وقتی است که شما یک سری سؤال را از کسی می پرسید و از آن برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده می کنید.

بررسی کمی متفاوت است. به جای جستجوی پرسشنامه های فردی ، برای درک روند ، انجام تجزیه و تحلیل دقیق و افشای بینش های عمیق استفاده می شود. نکته مهم در این نظرسنجی ، جمع آوری داده ها با هدف صریح تحلیل است.

پرسشنامه لیستی از سؤالاتی است که برای جمع آوری داده ها در مورد شخص یا چیزی مورد استفاده قرار می گیرد. برای انجام تجزیه و تحلیل آماری یا یافتن روندها و الگوهای استفاده نمی شود. به عنوان مثال ، وقتی شما در یک سالن ورزشی شرکت می کنید یا به یک معاینه مراجعه می کنید و مجبورید به یک سری سؤال در مورد وضعیت جسمی فعلی خود پاسخ دهید.

با گذشت زمان ، نظرسنجی ها و پرسشنامه ها با هم مخلوط شده و به صورت متناوب مورد استفاده قرار می گیرند. آنها یکسان نیستند تفاوت ظریف اما مهم است.

دانلود پرسشنامه

برای دانلود پرسشنامه ما به شما پرسش سنج را توصیه میکنیم زیرا تمامی پرسشنامه استاندارد شده و با کیفیت هستند همچنین تعداد بالایی پرسشنامه را در خود جای داده است.ادرس پرسش سنج(porseshsanj.ir) همچنین میتوانید بر روی لینک های داخل مقاله کلیک کنید .

منبع: فردا

کلیدواژه: پرسشنامه استاندارد پرسشنامه رپرتاژ آگهی تجزیه و تحلیل پرسشنامه ها جمع آوری داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۶۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب ظهر یکشنبه در دیدار با فرماندار و اعضای تشکل‌های گردشگری شهرستان سرعین اظهار کرد: همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی در راستای پیشبرد اهداف و توسعه گردشگری استان اردبیل لازم و ضروری است.

وی خواستار فعال بودن تشکل‌های حوزه گردشگری در راستای معرفی ظرفیت‌ها و اقدامات تبلیغی شد و گفت: بدون معرفی ظرفیت‌ها نمی‌توانیم انتظار افزایش گردشگران ورودی به استان را داشته باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل به برخی از مشکلات حوزه گردشگری مانند فعالیت غیرقانونی جارچی‌ها در ورودی شهرها، فعالیت بدون پروانه تأسیسات گردشگری و تغییر کاربری برخی از تأسیسات اشاره کرد و ادامه داد: برای این موارد پیگیری‌های لازم در جلسه‌های متعدد در سطح استانی و ملی انجام می‌شود و انتظار داریم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده به نتیجه مطلوب دست یابیم.

محمدی ادیب با اشاره به مشکل تخصیص تسهیلات حمایتی برای تأسیسات گردشگری استان از سوی بانک‌ها، خاطرنشان کرد: برای رفع این مشکل به صورت مستقیم در حال رایزنی با بانک‌ها و پیگیر هستیم.

وی با بیان اینکه مدیریت عالی استان توجه ویژه‌ای به صنعت گردشگری دارد، تصریح کرد: با پیگیری کوچک‌ترین موارد در این حوزه به منظور تسهیل شرایط برای سرمایه‌گذاران و فعالان، حمایت همه جانبه‌ای از صنعت گردشگری انجام می‌شود.

کد خبر 6091048

دیگر خبرها

  • صدور حکم انسداد کد ملی افراد در موارد خاص می‌تواند صورت گیرد
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • پلمب یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی/ موارد مشکوک را به این شماره اطلاع دهید
  • خیزش های دانشجویی دنیا سرآغاز تحولات جهانی
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟