Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، محمدجواد حجتی کرمانی در روزنامه اطلاعات نوشت:

… به سختی خود را وادار به نوشتن می‌کنم. علاوه بر بیماری ممتدی که از پیش از درگذشت مرحوم خسروشاهی آغاز شده و با عیادت دوباره تلفنی آن عزیز فقید همراه بود تا به امروز شنبه ۱۶ فروردین جاری هیچگاه حال خوشی نداشته‌ام.

اما در هر حال باید خدا را بی‌شمار سپاس گویم که همین اندک رمقی که‌ برایم مانده یادی می‌کنم هرچند کُند و بطئ

بخوانم بنویسم و گاهی درد دلی بسرایم…

چون واقعاً نمی‌توانم در مصیبت جان سوز فقدان سیدنا هادی خسرو شاهی ـ طاب ثراه ـ (که او را دائرة‌المعارف گویا و گوهری خواندم که در زیر خاک نهان شده است) حق مطلب را ادا کنم، ترجیح دادم دیگر کسانی را که به نوبه خود در حد مقدُور خود نسبت به آن سید بزرگوار ادای حق کرده‌اند به یاری بطلبم و به یادداشت‌های بسیار خواندنی آن بزرگواران اشاره کنم…

***

پس از درگذشت سیدشریف‌النسب و الحسب خسرو شاهی که در تاریخ پنجشنبه ۸ اسفند۹۸ مطابق با ۳ رجب المرجب۱۴۴۱ سالروز شهادت حضرت امام هادی علیه‌السلام ـ که سید فقید افتخار همنامی آن امام را داشت ـ (و اولین شب درگذشت ایشان شب جمعه اول ماه رجب بود که در فضیلت کم‌نظیر است و «لیلة‌الرغائب» نامیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

) از صبح شنبه ۱۰ اسفند که نیز روزنامه‌ها خبر را به اطلاع عموم رساندند(۱) مقالاتی هم چند روز متوالی در بزرگداشت آن مرحوم مبرور منتشر کردند که الحق والانصاف روزنامه گرامی اطلاعات در ادای حق سید فقید دریغ نداشت و بیشترین و مفصل‌ترین مقالات را بزرگواران،‌ در این روزنامه منتشر کردند. حق هم همین بود چرا که آقای خسرو شاهی فقید یک پا نویسنده پابرجای صفحه «نظرها و اندیشه‌ها»ی این جریده شریفه بود و مفصل‌ترین مقالات بسیار سودمند ایشان که دارای خاطرات، اطلاعات و نکات تاریخی فراوانی بود در این صفحه منتشر می‌شد…

به جز «اطلاعات» روزنامه‌های دیگری هم که من از نظر گذراندم ( همه روزنامه‌ها در اختیارم نبود) مقالات ارزشمندی در این خصوص منتشر کردند که ذیلاً عنوان مقالات و اسامی بزرگوارانی را که در این مورد قلم زده‌اند می‌نویسم که البته البته ناقص است و اگر فرزند عزیز آن مرحوم آقای سیدمحمود زید عزه همتی بکند و همه این نوشته‌ها را جمع‌آوری کند و از طرف «مرکز بررسی‌های اسلامی قمی (که لابد ایشان تصدی آن را در حال حاضر به عهده دارند) منتشر کنند، کاری درخور ادای حق پدر کرده‌اند، توفیق ایشان را از خدای متعال خواستاریم.

و اینک مقالات مورد اشاره و اسامی نویسندگان:

روزنامه‌های اطلاعات و شرق و اعتماد در صفحه اول و دوم و سوم و ماقبل آخر خبر را به تفصیل منتشر کردند.

روزنامه اعتماد علاوه بر چند مقاله در صفحات اول و ۱۵ منتشر کرد بدین شرح:

ـ عالم ساده زیست به قلم استاد بزرگوار دکتر مهدی محقق

ـ از قم تا رم به قلم غلامرضا امامی نویسنده پژوهشگر

ـ مبلغ پرکار اسلام استاد رسول جعفریان پژوهشگر صاحب‌نظر

ـ‌ از تبار رفیقان آزاداندیش کاوه رهنما

این روزنامه در صفحه ۱۵ همین شماره تصویر بزرگی از استاد فقید منتشر کرده و نیز پیامهای تسلیت حضرات آیات سبحانی و نوری همدانی را به چاپ رسانده است.

* روزنامه ایران در شماره شنبه ۱۰ اسفند مقاله‌ای تحت عنوان در سوگ اندیشمند تقریب بقلم عباس خامه یار رایزن فرهنگی ایران در بیروت منتشر کرده است.

* روزنامه جام‌جم ۱۰ اسفند مصاحبه‌ای را منتشر کرده که سرکار خانم طاهره آشتیانی با آقای مهدی قزلی مدیر بنیاد شعر و ادبیات داستانی انجام داده تحت عنوان: حکیمی برای تمام فصول و عناوین فرعی: محقق مستند نگار و سفیری برای قطب مسیحیت.

آقای سیدمهدی طالقانی فرزند مرحوم آیت‌الله طالقانی هم خاطره‌ای مشترک از پدرش و آقای خسروشاهی آورده و از دیداری یاد کرده که در دفتر روزنامه اطلاعات با حضور حقیر (حجتی) با ایشان داشته است.

پی‌نویس:

۱ـ رسانه‌های مجازی همان روز پنجشنبه خبر را منتشر کردند.

 

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا ادبیات حضرت امام رسول جعفریان قم جماران بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی منتشر کردند روزنامه ها خسرو شاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۶۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد

آفتاب‌‌نیوز :

سی و یکمین مراسم تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری صبح امروز با حضور محمد علی علی زلفی گل، برخی از معاونان این وزارتخانه و تعدادی از روسای دانشگاه‌ها در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد.

حسن زمانیان رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در این مراسم با تبریک روز معلم گفت: عملیات وعده صادق غزوه خیبر دیگر بود و پیروزی بزرگ دیگر برای رزمندگان اسلام. زوایای پیدا و پنهان این عملیات باید توسط اندیشکده‌ها تحلیل شود.

وی با اشاره به مراسم استاد نمونه کشوری گفت: به این مراسم از سه جنبه توجه شده است اول رشد فزاینده این اساتید طی سال‌های گذشته است. از ۱۰ استاد به ۶۰ الی ۷۰ استاد رسیده ایم و میزان تعداد گروه و جایزه‌ها هم افزایش یافته است. همچنین به اساتید نمونه کشوری که با همکاری اساتید این سازمان در محور‌های پژوهشی سازمان پروپوزال داشته باشد یک میلیارد تومان گرفت تعلق می‌گیرد.

رییس سازمان پژوهش‌های علمی صنعتی افزود: ما آینده پژوهشی دنیا را تا سال ۲۰۵۰ بررسی کردیم مسائل پژوهشی که مطرح است شامل میکرو الکترونیک، کوانتوم، هوش مصنوعی، امنیت غذایی، سوخت پاک هیدروژن و موارد دیگر است که سازمان پژوهش‌ها روی آن‌ها کار می‌کند.

وی افزود: هر استاد نمونه کشوری که در این زمینه‌ها پروپوزال داشته و با همکاری اساتید سازمان روی آن کار کند و این طرح را پیش ببرد تا یک میلیارد تومان گرنت به آن اختصاص می‌یابد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان فرانسوی مقابل مدرسه عالی روزنامه نگاری
  • دسته‌های عزای امام صادق (ع) از مدارس تا مساجد برپا می‌شود
  • اسم رمز ترور؛ «قم» را به خاک و خون می کشیم
  • اسم رمز ؛ «قم» را به خاک و خون می کشیم
  • ۶ سال زندان برای هکری که اطلاعات ۳۳ هزار بیمار را سرقت کرد
  • مهدی نصیری، جزئیات زندگی خصوصی محسن مخملباف و مادرش را منتشر کرد که خلاف اخلاق بود /او به سیدمحمد خاتمی توهین و بی ادبی می کرد
  • یادی از اسکوییِ فقید؛ صدای ماندگار ورزش
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • کیومرث صابری؛ چگونه «گل‌آقا» و بعد «گل‌آقای ملت ایران» شد؟/ "بنویسید خاتمی، بخوانید ناطق"؛ ناراستی که راست تلقی شد!/ نمادی که می توانست نهاد شود اما نشد
  • جرم انتشار عکس جعلی وایرال شده از ترانه علیدوستی و پدرش چیست؟