Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-09@13:17:32 GMT

برگزاری هفته شیراز دستخوش شیوع کرونا شد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۶۶۶۹۹

برگزاری هفته شیراز دستخوش شیوع کرونا شد

نیری گفت: برگزاری هفته شیراز در اردیبهشت‌ماه امسال، دستخوش تغییر و تحولات ناشی از محدودیت‌هایی شده که شیوع بیماری در کشور ایجاد کرده است و بنابراین، فضای عمومی اجرای برنامه‌های هفته شیراز به شبکه‌های مجازی کشیده خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، «علی نیری» با اشاره به اینکه شهرداری قصد دارد در قالب بسته گردشگری پساکرونا تعرفه‌های تخفیفی و معافیت‌هایی را مشمول فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی کند، گفت: گرچه سهم شهرداری در این حوزه چندان رقم بزرگی نیست، این پیشنهاد‌ها طی لایحه‌ای تقدیم شورای شهر خواهد شد و امیدواریم که با همکاری اعضای این شورا، گردشگری شیراز پس از دوره رکود کرونایی جانی تازه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره گردشگری و زیارت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز افزود: برگزاری هفته شیراز در اردیبهشت‌ماه امسال نیز دستخوش تغییر و تحولات ناشی از محدودیت‌هایی شده که شیوع بیماری در کشور ایجاد کرده است و بنابراین، فضای عمومی اجرای برنامه‌های هفته شیراز به شبکه‌های مجازی کشیده خواهد شد.

وی در ادامه به تلاش‌ها برای جبران آسیب‌های ناشی از لغو برنامه های یادشده اشاره کرد و اظهار کرد: رایزنی‌ها برای تبلیغات مربوط به گردشگری شهر شیراز در فرودگاه‌های دیگر شهر‌ها و کشور‌ها آغاز شده است؛ بر این اساس شهرهای تهران، یزد، اصفهان، تبریز، مشهد و کیش و نیز کشور‌های ترکیه، امارات، قطر و عمان در زمره گزینه‌های مقصد تبلیغات گردشگری شیراز هستند.

نیری، برگزاری رویداد‌های خیابانی را پس از کرونا، از جمله برنامه‌هایی دانست که با هدف ایجاد شور و نشاط در شهروندان و گردشگران برنامه‌ریزی شده است.

سرپرست اداره گردشگری و زیارت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز در این زمینه به برگزاری جشن شکرگزاری پایان کرونا، برگزاری جشنواره تقدیر از جامعه پزشکی در محور عفیف آباد،‌ جشنواره تخفیف‌های مراکز اقامتی و رستوران‌ها با حمایت اتاق بازرگانی و حامیان بخش خصوصی، جشنواره  فالوده شیراز، توسعه گردشگری کودک، برگزاری همایش علمی بررسی فرصتها و تهدیدهای بحرانهای کرونایی، برگزاری نخستین جشنواره موسیقی بزرگ  خیابانی با عنوان ایران‌زمین با حضور خوانندگان شیراز و جشنواره خوراک و اقوام ایرانی اشاره کرد.

نیری گفت: هم‌اکنون تمامی ادارات زیرمجموعه این سازمان ذیل ستاد اجتماعی مبارزه با کرونا با ارائه برنامه‌های مختلف به شهروندان از جمله حمایت‌های روانی، برگزاری جشنواره‌های مجازی ادبی و فرهنگی، تولید ماسک، توزیع اقلام بهداشتی در بین نیازمندان، تولید محتوا در فضای مجازی و نیز تبلیغات شهری پیرامون پیشگیری از کرونا به شهروندان خدمات‌رسانی می‌کند.

 

 

 

با شبستان فارس در شبکه های مجازی همراه باشید

شبکه های اجتماعی داخلی

«سروش» به آدرس

sapp.ir/farsshabestan

«بله» به آدرس

https://ble.ir/farsshabestan

«گپ» به آدرس

https://gap.im/Fars.shabestan

«ایتا» به آدرس

https://eitaa.com/farsshabestan

سایر شبکه های اجتماعی

«اینستاگرام» به آدرس

https://www.instagram.com/fars.shabestan

اگر برای نخستین بار وارد این صفحه می شوید، نخست گزینه دنبال کردن (follow) را بزنید.

«واتس آپ» گروه اول به آدرس

https://b2n.ir/wa1fshb

در صورت پرشدن کانال واتس آپ، آدرس کانال جدید اعلام خواهد شد.

«تلگرام» به آدرس

https://t.me/farsshabestan

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته شیراز سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری شیراز شهرداری شیراز شیراز هفته شیراز آدرس https خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۶۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب حداکثری از اهداف مهم برگزاری جشنواره امامت و مهدویت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدجواد جعفری مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست تخصصی این جشنواره که با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس و نمایندگان استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان به میزبانی واحد بندرعباس برگزار شد با اشاره به ماه‌های مبارک رجب و شعبان (تولد مولای متقیقان امام علی(ع) تا میلاد منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج))، این ماه‌ها را سرشار از برکت و معنویت برشمرد و اظهار کرد: جریان‌سازی و ترویج فرهنگ امامت و ولایت در این برهه فرصت مناسبی برای گفتمان‌سازی نوین اسلامی است.

وی عنوان کرد: با توجه به ظرفیت عظیم دانشگاه آزاد اسلامی بنا شده چهارمین جشنواره امامت و ولایت با موضوع علمی و فرهنگی با محور زیارت جامعه کبیره بر پایه شعر، داستان، دلنوشته، سرود و هنر‌های تجسمی با مشارکت حداکثری و پیش‌بینی سازوکار‌های مناسب، تشکیل ستادها و شوراها برگزار شود و این مهم باید به نحو مطلوب و مشارکت حداقل ۱۵۰ هزار نفر با هدف هم‌افزایی و کیفیت‌بخشی به موضوع برگزار شود.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: جشنواره امامت و مهدویت برای هر استان با موضوع خاص برگزار می‌شود که از ۱۳ رجب آغاز و در نیمه شعبان پایان می‌‌پذیرد که برای استان کرمان عنوان جشنواره شعر سرو، برای سیستان و بلوچستان عنوان شعر نبوی و برای هرمزگان عنوان شعر صحیفه سجادیه است.

جعفری تشریح کرد: با توجه به درخواست استان‌ها مورد موافقت قرار گرفته و عوامل برگزارکننده می‌توانند برای بالا بردن مشارکت عمومی در کنار موضوع اصلی جشنواره به سایر موضوعات هنری نیز در رشته‌های مختلف بپردازند؛ اما امتیاز این جشنواره فقط در حوزه تعیین شده برای آنان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی، پیش‌بینی استفاده از ظرفیت عظیم دانشجویی و دانش‌آموزی را مورد تأکید قرار داد و افزود: در این راستا تمهیدات لازم اندیشیده شده و لازم است هر استانی به طور مستقیم و جداگانه نیز از ظرفیت مدارس سما و دانشجویان، هیئت علمی، استادان حق‌التدریس و کارکنان برای مشارکت بیش از پیش در عرصه ترویج فرهنگ امامت و مهدویت استفاده و این مهم به طور ویژه تقویت شود.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی، طرح و تصویب عناوین برنامه‌های موضوعی، تاریخ برگزاری مراسم اختتامیه و تنظیم جدول زمانبندی و توزیع امتیاز شاخص‌ها، انتخاب برنامه‌های برتر را از مهم‌ترین عناصر برگزاری این جشنواره در استان‌ها اعلام کرد و یادآور شد: تولید پوستر جشنواره، مراسم رونمایی از پوستر فراخوان جشنواره، تیزر تبلیغاتی تلویزیونی، تبلیغات محیطی و میدانی و هم چنین توجه به فضای مجازی، مشارکت دانشگاه‌ها، نهاد‌ها و سازمان‌های خارج از دانشگاه در جشنواره، مصاحبه‌های تلویزیونی، رادیویی، مطبوعاتی، تشکیل ستاد اجرایی و کمپین‌های کاری، تنظیم سین برنامه اجرایی مراسم افتتاحه و اختتامیه، میزان شرکت‌کنندگان در بخش‌های مختلف مسابقه، دعوت از مسئولان کشوری، استانی و شهری در مراسم همانند امام جمعه، استاندار، فرماندار، شهردار، میزان مخاطبان برنامه مراسم اختتامیه، تهیه کلیپ‌های موضوعی از خروجی برنامه‌های جشنواره، کلیپ اجرای صحنه‌ای برگزیدگان در روز مراسم اختتامیه، تبلیغات و بازتاب رسانه‌ای، تهیه، ارسال مستندات، تصاویر، فیلم‌ها، تولید اثار مکتوب مانند کتاب، لوح‌های فشرده و پیاده‌سازی صحیح شیوه‌نامه جشنواره الزامی و ملاک ارزیابی این مؤسسه در انتخاب واحد برتر است.

جعفری همچنین از مسئولان خواست تا با سهیم کردن ادارات، سازمان‌ها، ارگان‌ها، مساجد، حوزه‌های تبلیغاتی، دانشگاه‌ها و مدارس آموزش و پرورش در بخش دانش‌آموزی و سپردن نقش اصلی به دانشجویان و استادان در این جشنواره که اهمیت زیادی دارد در برگزاری آن توجه و اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

اعلام آمادگی دانشگاه آزاد برای برگزاری جشنواره شعر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان هم در این نشست با اشاره به توانمندی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در برگزاری این جشنواره‌ها گفت: با توجه به اینکه استان هرمزگان در برگزاری کنگره امام سجاد(ع) یدطولانی دارد و دانشگاه آزاد اسلامی هم در برگزاری این کنگره‌ها و همچنین چند دوره برگزاری جشنواره صحیفه سجادیه(ع) موفقیت چشمگیری داشته و توانسته حائز رتبه‌های برتر کشوری شود، امسال نیز می‌تواند این جشنواره را با کیفیت بالاتر و مشارکت بیشتر اقشار مختلف برگزار کند.

محمدحسین رنجبر اضافه کرد: برگزاری این جشنواره در سال گذشته در واحد قشم با مشارکت و استقبال علمای اهل تسنن، دانشجویان شیعه و سنی، استادان، دانش‌آموزان و حضور مدیران بنیاد بین‌المللی صحیفه سجادیه (ع) در این جشنواره و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری در این راستا، توانست موفقیت‌های چشمگیری را نصیب دانشگاه کند.

وی اعلام آمادگی کرد که دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان می‌تواند علاوه بر حوزه شعری این جشنواره در زمینه‌های علمی، فرهنگی و سایر شاخه‌ها و رشته‌های هنری نیز می‌تواند حضور فعال داشته باشد.

این نشست با قرائت پیام دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت چهارمین دوره برگزاری این جشنواره همراه بود و با اظهارنظر معاونان و مدیران فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان ادامه یافت و پیشنهادهایی برای بهتر برگزاری این مراسم مصوب و مقرر شد تا حصول نتیجه نهایی از طرف مؤسسه امامت و مهدویت پیگیری و ماحصل این نتایج در برگزاری این جشنواره به خوبی به‌کار گرفته شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قامت شیراز در شعر، ادب و اندیشه بلند و شاخص است
  • برگزاری بیش از ۱۰۰۰ جشن در دهه کرامت
  • شمیرانات در هفته فرهنگی میزبان گردشگری مقاومت می شود
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • ‌اعلام برنامه‌های دهه کرامت در فارس
  • واحد پردیس به جمع میزبانان جشنواره امامت و مهدویت پیوست
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • جذب حداکثری از اهداف مهم برگزاری جشنواره امامت و مهدویت است
  • ثبت روز «روز گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم ملی